2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6516 بازدید | 523 پست
برو یه سرچ کن .با منبع بیا 😏 اگر با منبع نیومدی ریپلایم نکن .چون معلومه بحث باهات فایده نداره !ضمن ...

روابط نامشروع دختر و پسر و عواقب آن از دیدگاه پیامبر: هر كس با زنی نامحرم شوخی كند برای هر كلمه كه با او گفته است، هزار سال در آتش دوزخ او را زندانی می كنند.

عزیزم حالا این فقط برای شوخی سادست

چه برسه دوستی که منشا ان غریزه و شهوت که دست زدن به همدیگه تا کجا ....

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین جمله ات داغونم کرد که شوهرش فرستاده سر کار، یعنی بهش اجازه داده بره سر کار، من هم روابط نا متعا ...

شوهرشمااگه بگه نمیخوام بری سرکار,طلاق میگیرین,یاباجنگ ودعواراهتون روادامه میدین؟اگه بخوادمقاومت کنه وشماهم دوست داشته باشین برین سرکاربایدبه دادگاه مراجعه کنیدودادگاه تشخیص صلاحیت بده که کارشماخللی به زندگیتون واردنمیکنه,ولی اگه بازم شوهرتون راضی نشدچی؟حتی باحرف منظق شماهم راصی نیست,کاری نمیتوتین بکن بغیرازاینکه خدایی نکرده یاراهتون روجداکنیدیاادامه بدیدبدون سرکاررفتن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
روابط نامشروع دختر و پسر و عواقب آن از دیدگاه پیامبر: هر كس با زنی نامحرم شوخی كند برای هر كلمه كه ب ...

گناه کبیره نیست .من نگفتم گناه نیست خانوم .یاد بگیر اگر بلد نیستی که اینا با هم فرق دارن !

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
می گم دقیقا چیزی که دنبالش باشیو بدست میاری دیگه، تو ماهواره هم فقط دنبال رواط زن و مرد می گردی، کلا ...

پس فکر کردی ماهواره داره چی بخوردمون میده همین فرهنگ دوستی و رابطه و خیانت

پس تو ماهواره دنبال مسئله ریاضی فیزیک باشم 😏

ماهواره هم دیگه نگا نمیکنم همین تلویزیون ایران خودش خوبه 

شوهرشمااگه بگه نمیخوام بری سرکار,طلاق میگیرین,یاباجنگ ودعواراهتون روادامه میدین؟اگه بخوادمقاومت کنه ...

اولا که من همسرمو از بین همچین آدمایی انتخاب نکردم، و قوانین اشتباه دلیل بر این نیست که قبولشون داشته باشیم و بالاخره از یه جایی باید شروع بشه تا قوانین عوض بشن، برده داری یه روزی قانون بود و اگه همه بهش احترام می زاشتن الان هنوز بود، ما از خودمون و خانواده هامون شروع می کنیم تا فرهنگش جا بیوفته و قانون تغییر کنه

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
باز هم میگم قضاوت نکنید، شما میدونید اون خانم در ارتباطش با دیگران چجوریه؟ شما میدونید همسرش از نحوه ...

عزیزمن زن هرقدرهم قدرتمندباشه درمقابل مردش مجبوره خیلی جاهاکوتاه بیاد,گاهی فکرمیکنم شماجای زن ومردروعوض کردین

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
پس فکر کردی ماهواره داره چی بخوردمون میده همین فرهنگ دوستی و رابطه و خیانت پس تو ماهواره دنبال مسئل ...

تلوزیون ایران که عالیه، من فقط صدا و سیما تماشا می کنم  

عزیزمن زن هرقدرهم قدرتمندباشه درمقابل مردش مجبوره خیلی جاهاکوتاه بیاد,گاهی فکرمیکنم شماجای زن ومردرو ...

اصلا جایگاهی نباید تعریف بشه برای زن و مرد هیچکدام برتری ندارن نسبت به اون یکی و همه چیز باید با گفتمان حل بشه نه کوتاه اومدن و نه جنگ و دعوا

گناه کبیره نیست .من نگفتم گناه نیست خانوم .یاد بگیر اگر بلد نیستی که اینا با هم فرق دارن !

-اميرالمؤمنين (علیه السلام) می فرمايد: «خداوند غضب خود را در ميان گناهان پنهان نموده است. پس هيچ گناهی را کوچک مشماريد، چه بسا آن گناه که شما آن را کوچک شمرده ايد غضب خداوند را در خود نهفته داشته باشد، در حالی که شما از آن بی خبريد.» خصال، صدوق ج 1ص 209.

گناهت همون جاست که گناه کوچیک میدونی گناه با گناه کبیره فرقی نداره وقتی فکر کنم این کبیرست اون  صغیرست .خخخخخ

چه بسا دروغ هم گناه ولی کسی بگه از غیبت که بدتر نیست اونوقت دین اسلام گفته الان گناهت از غیبت هم بیشتر شد

بریم یکم درباره دین مطالعه کنیم

التماس تفکر😏

اولا که من همسرمو از بین همچین آدمایی انتخاب نکردم، و قوانین اشتباه دلیل بر این نیست که قبولشون داشت ...

انسانهامتغیرن شماهمسرتون به این نتیجه برسه که کارکردن شمانیازنیست,چیکارمیکنین؟یااصلاهمسربعضیاازبین اون آدماانتخاب شده بعدامیگه نروسرکار,میگین بروجداشو,یادتون باشه استارتراول موضوع به کوتاهی طرفین اشاره کردن,مخصوصاکوتاهی زن

شوهرشمااگه بگه نمیخوام بری سرکار,طلاق میگیرین,یاباجنگ ودعواراهتون روادامه میدین؟اگه بخوادمقاومت کنه ...

من به شخصه از اول سعی کردم ادم درست رو انتخاب کنم که هرگز خواسته عیرمنطقی ای نداشته باشه، بعدش هم زمانیکه نیخواستیم ازدواج کنیم حقوقم رو از دست ندادم و برای خودم نگهشون داشتم، بنابراین راه رو برای این کار تا حد زیادی بستم، حالا اگر یه مردی توی این شرایط به همسرش بگه نرو سرکار یا وقعا دلیل منطقی داره که من الان هیچ دلیل منطقی ای براش پیدا نمیکنم چون ممکنه آدم بپذیره که یه ادم عاقل به همسرش_زن یا شوهر فرقی نمیکنه_ بگه به فلان دلیل و فلان دلیل کار کنونیت خوب نیست شعلت رو تغییر بده اما اینکه کلا کار نکن دلیل منطقی ای نداره، به هر حال یا طرف دلیلش منطقیهیا زده به دگماتیسم که اون وقت اون ادم ادمی نیست که من زمان ازدواج انتخابش کردم پس ممکنه راهمون رو حتی از هم جدا کنیم و البته که در تمام موارد لازم نیست داد و دعوا و جنگ و خونریزی راه بیفته، تمام این پروسه میتونه با مداکره به نتیجه برسه

فرق شونم گفته شد الان کی باید بره یاد بگیره!!!!!

اصلا جایگاهی نباید تعریف بشه برای زن و مرد هیچکدام برتری ندارن نسبت به اون یکی و همه چیز باید با گفت ...

مامیتونیم به زورقانون روتغییربدیم وهمیشه بدون اینکه شرط ضمن عقدکنیم کلاحق طلاق روبه نفع خانومابگیریم؟

-اميرالمؤمنين (علیه السلام) می فرمايد: «خداوند غضب خود را در ميان گناهان پنهان نموده است. پس هيچ گنا ...

هر چی که گفتی ثابت نکرد دوستی دختر و پسر گناه " کبیره " است .پس طبق فرموده جنابعالی تمام گناهان کبیره است و خداوند بی دلیل گناهان کبیره رو ردیف کردن !.التماس تفکر واسه امثال شما ....

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....