2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6518 بازدید | 523 پست
عزیزمن زن هرقدرهم قدرتمندباشه درمقابل مردش مجبوره خیلی جاهاکوتاه بیاد,گاهی فکرمیکنم شماجای زن ومردرو ...

کوتاه بیاد؟؟؟ چرا باید کوتاه بیاد؟ چرا باید یکی مسلط باشه اون یکی معلوب بابا به خدا این اشتباهه، دو تا انسان بالغ با هم حرف میزنن و مسایلشون رو حل میکنن، ممکنه یه جاهایی خانم در اشتباه باشه و با حرف زدن اشتباهش رو بپذیره و یه جاهایی هم برعکس

من به شخصه از اول سعی کردم ادم درست رو انتخاب کنم که هرگز خواسته عیرمنطقی ای نداشته باشه، بعدش هم زم ...

درنظربگیریم شماچندسال باهمسرتون درمرحله آشنایی وتغییربودین,منظورم کسانی هستن که سنتی ازدواج کردن وچندسال باهم به مذاکره نپرداختند

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامیتونیم به زورقانون روتغییربدیم وهمیشه بدون اینکه شرط ضمن عقدکنیم کلاحق طلاق روبه نفع خانومابگیریم ...

متوجه کامنتتون نشدم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
هر چی که گفتی ثابت نکرد دوستی دختر و پسر گناه " کبیره " است .پس طبق فرموده جنابعالی تمام گناهان کبیر ...

کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد گلم 😁

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
مامیتونیم به زورقانون روتغییربدیم وهمیشه بدون اینکه شرط ضمن عقدکنیم کلاحق طلاق روبه نفع خانومابگیریم ...

قانون حق طلاق رو مطمینا به مرد میده در هر حال، ولی میشه حق طلاق برای خانم هم قائل شد که این مسیله حق طلاق رو از مرد سلب نمیکنه ولی متجر به حقوق برابر خانم و آقا میشه، قانون رو کنار بذاریم، ما ادمیم و شعور داریم، بهتره قبل از اینکه مجبور شیم از ابزار قانونی استفاده کنیم از ابزار کلامی استفاده کنیم

انسانهامتغیرن شماهمسرتون به این نتیجه برسه که کارکردن شمانیازنیست,چیکارمیکنین؟یااصلاهمسربعضیاازبین ا ...

همسر به تنهایی نمیتونه به نتیجه برسه، زندگی مشترکه، شنا شب بخواب صبح بیدار شو به این نتیجه برس که دیگه نمیخوای همسرت بره سر کار... میشه؟ منطقیه؟ همین منطق در مورد خانمها هم کاربرد داره، به هنین دلیل میگم خانمها باید مستقل باشن، باید شخصیتی مستقل از زندگی در چارچوب خانواده هم براشون تعریف شه که مجبور نباشن زور بشنون

متوجه کامنتتون نشدم

منظورم اینه که قانون حق طلاق روکامل دراختیارزن قرارنداده,مگرشرط ضمن عقدحق طلاق روبگیره,به بردگی اشاره کردین بردگی قانونی نبوده لغوشده,ولی حق طلاق قانونه که دراختیارمرده,مانمیتونیم بگیم حق طلاق کلابایدبرای زن باشه,درقانون مامحدودیتهایی برای زن قائل شدن,بازورنمیشه کاری کرد,

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
درنظربگیریم شماچندسال باهمسرتون درمرحله آشنایی وتغییربودین,منظورم کسانی هستن که سنتی ازدواج کردن وچن ...

منم این تاپیک رو در همین راستا ایجاد کردم دیگه، اینکه خانمها قبل از ازدواج به مستقل بودن خودشون اهمیت بدن، که برای خورشون شخصیت قایل بشن، حتی اگر لازم بود در برابر خانواده اشون بایستن، آخرش نتیجه اش رو خودشون میبینن وگرنه من که دارم زندگیمو میکنم

همسر به تنهایی نمیتونه به نتیجه برسه، زندگی مشترکه، شنا شب بخواب صبح بیدار شو به این نتیجه برس که دی ...

همون خانوم که بامردای غریبه خیلی راحت حرف میزنه تصادفی شوهراون خانوم میبینه که همونجوری که بانازباهاش حرف میزنه خیلی راحت هم بااون آقاحرف میزنه دلیلش این میشه که من دوست ندارم تواینجوری حرف زدی واسه همین لازم نیست بری سرکارحقوق من کفایت میکنه

منظورم اینه که قانون حق طلاق روکامل دراختیارزن قرارنداده,مگرشرط ضمن عقدحق طلاق روبگیره,به بردگی اشار ...

من کی گفتم حق طلاق باید برای زن ها باشه؟ من اصلا مخالف اینم که یک نفر برای زندگی مشترک تصمیم بگیره، باید همه چیز دو طرفه باشه، و قوانین هم بالاخره یه روزی تغییر می کنن، مطمئن باشین، اصلا زور زدن برای هیچ چیزی خوب نیست

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
منظورم اینه که قانون حق طلاق روکامل دراختیارزن قرارنداده,مگرشرط ضمن عقدحق طلاق روبگیره,به بردگی اشار ...

برده داری هم زمانی قانون بوده، پس با مبارزه مدنی میشه قوانین اشتباه رو تعییر داد، اگر از همین امروز همه خانمها حق طلاق رو در شروط ضمن عقدشون بگنجونن چه بسا تا چند سال دیگه همین حق به همون شروط پیش فرص عقدنامه اصافه بشه و بعد از مدتی کلا این قانون تعییر کنه، ولی تا ما خانمها خودمون نخوایم اتفاقی نمی افته، قانونگداران مردان بودن و قانون رو به نفع خودشون نوشته اند

منم این تاپیک رو در همین راستا ایجاد کردم دیگه، اینکه خانمها قبل از ازدواج به مستقل بودن خودشون اهمی ...

بله ولی این همیشه برای هرکی درست جواب نمیده,خیلیارودیدیم خانواده موافق نبودن آخرش چوبشوخوردن,یاحتی خانواده مخالف نبوده چندسال به هم وابسته شدن آخرش یاهردوطرف یایکی ازاون دوتابه این نتیجه رسیدن که به دردهم نمیخورن واین به غیرازآسیب روحی وازدست دادن شایدبعضی موقعیتهای خوب فایده دیگه ای نداشته,به نظرمن بهترین پیشنهاداینه که چندمدت زیرنظرخانواده باهم آشنابشن

همون خانوم که بامردای غریبه خیلی راحت حرف میزنه تصادفی شوهراون خانوم میبینه که همونجوری که بانازباها ...

خوب حالا بیاین قصیه رو از اون ور ببینیم، یه آقایی تو محیط کار با خانمها شوخیهای نامناسب میکنه، همسرش میفهمه و میگه از فردا نرو سر کار این هم همونقدر طبیعیه؟؟

بله ولی این همیشه برای هرکی درست جواب نمیده,خیلیارودیدیم خانواده موافق نبودن آخرش چوبشوخوردن,یاحتی خ ...

وقتی میگم استقلال منطورم همینه، من زن اگر به یه مرحله ای از بلوغ رسیدم که فهمیدم اولین اولویت تو زندگی خودمم و بعد اطرافیانم و با این دید تونستم خودم موجب ارامش و شادی خودم رو فراهم کنم، دیگه نیازی به حمایت کسی ندارم به خصوص اگر استقلال مالی هم داشته باشم که دیگه فبها، بر فرص که توی رابطم با همسرم به بن بست رسیدم، خانواده هم منو قبول ندارن ولی من یه شخصیت مستقل دارم میتونم جدا بشم و راه خودم رو برم، برخلاف عده کثیری که به دلیل عدم استقلال و عدم حمایت خانواده توی یه زندگی اشتباه میمونن و اسیب میبینن

من کی گفتم حق طلاق باید برای زن ها باشه؟ من اصلا مخالف اینم که یک نفر برای زندگی مشترک تصمیم بگیره، ...

همونجورکه خانوماقبول ندارن آقایون هم قبول نمیکنن,اگه قانون روتغییربدن مردامعترض میشن,من هم به عنوان یک زن دوست دارم همه قوانین به نفع خانوماباشه,باسرکاررفتن خانوماهم مشکلی ندارم,حتی باحرف زدن ودوستی دختروپسرهم مشکلی ندارم ولی هرچی درحدخودش,خانوماحدخودشون رودرارتباط باکارمندمردبدونن که این باعث خلل زندگی یکی دیگه نباشه,هم دوستی هابدون سواستفاده باشه,نظرکلی من اینه که هرچیزی که درموردخودمون اتفاق افتاده ومیخوایم برای همه شامل نمیشه,همه خانومادوس دارن مستقل بشن,ولی شرابط بعضیااین فرصت روازش گرفته,یاحتی خیلیاقبل ازدواج دوست بودن تازفتن زیریه سقف حرفاشونوپس گرفتن یازمان خواستگاری وآشنایی قولایی دادن رفتن زیریه سقف شذایط جوری شده که زدن زیرقولشون