2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6518 بازدید | 523 پست
خوب حالا بیاین قصیه رو از اون ور ببینیم، یه آقایی تو محیط کار با خانمها شوخیهای نامناسب میکنه، همسرش ...

نه نمیتونه بگه,منظورم ازقدرت مردشامل این موردهم میشه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
وقتی میگم استقلال منطورم همینه، من زن اگر به یه مرحله ای از بلوغ رسیدم که فهمیدم اولین اولویت تو زند ...

خیلیاازنظرمالی چندان خوب نیستن,واین خودش مانعی بذای استقلاله

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجورکه خانوماقبول ندارن آقایون هم قبول نمیکنن,اگه قانون روتغییربدن مردامعترض میشن,من هم به عنوان ...

عزیز من من اصلا نمی خوام قوانین مطلقا برای خانوم ها باشه و ضد مرد، اصلا هم نمی گم زن ها بالاتر از مرد ها هستن، من در مورد برابری و عدالت صحبت می کنم، حد ها رو چه کسی مشخص می کنه؟ یک سری کلیشه ها ذهنی که سالهاست دارن تو مغزمون فرو می کنن

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

اینجایاهمه موافق صددرصدبودن یامخالف صددرصد,ولی من نه کاملاموافقم نه کاملامخالف,چون شرایط همه مثل هم نیست,اونایی که شرایطش رودارن بایدواسه به دست آوردن موقعیتش بجنگن,ولی اونایی که شرایطش روندارن مجبورن ومابایددرکشون کنیم

نه نمیتونه بگه,منظورم ازقدرت مردشامل این موردهم میشه

خوب پس باز هم میرسیم به همونجا که دو نفر باید با عقل و منطق دست به انتخاب بزنن و یاد بگیرن در همه موارد با هم تصمیم بگیرن، این کار هم فقط وقتی ممکنه که زن خودشرو در مرتبه پایین تر از مرد نبینه، و از همون ابتدا این مسئله برابری در همه جنبه های زندگیشون دیده بشه، از همون اول تو تدارک دیدن مراسم عقد و عروسی و ... در همه چیز برابر عمل بشه و تا تهش هم همین فرمون رو برن جلو

عزیز من من اصلا نمی خوام قوانین مطلقا برای خانوم ها باشه و ضد مرد، اصلا هم نمی گم زن ها بالاتر از مر ...

بله,ولی متاسفانه عدالت مساوی نیست

اینجایاهمه موافق صددرصدبودن یامخالف صددرصد,ولی من نه کاملاموافقم نه کاملامخالف,چون شرایط همه مثل هم ...

منم با شما موافقم، حرفم هم چیزی جز این نیست، اونایی که واقعا شرایطش رو ندارن مطمینا درصد خیلی زیادی رو تشکیل نمیدن، اینو با قاطعیت میگم،  عده بیشتری بیش از اینکه شرایطش رو نداشته باشن جسارتش رو ندارن چون به خودباوری نرسیدن و نگران طرد شدن هستن، کسی که به خودباوری میرسه حرف دیگران براش بی اهمیت میشه و از طرد شدن و قصاوت شدن نمیترسه، اینا اونایی ان که باید رو خودشون کار کنن، وگرنه اون کسی که هیچ کاری از دستش ساخته نیست رو که کاری نمیشه کرد

بله,ولی متاسفانه عدالت مساوی نیست

خلاصه که راه درازی در پیش است، اما من نا امید نمی شم و اگر تو کل زندگیم فقط روی یک نفر هم تاثیر بزلرم از خودم راضی خواهم بود، به امید روزی می مونم که زن و مرد معنی نداشته باشه و همه انسان باشند و بر اساس انسانیتشون مسئولیت داشته باشن، کار کنن، زندگی کنن و قضاوت بشن

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
خوب پس باز هم میرسیم به همونجا که دو نفر باید با عقل و منطق دست به انتخاب بزنن و یاد بگیرن در همه مو ...

بله عزیزم درسته,شمادرنظربگیریه خانومی بایه موقعیت خوب ازدواج کرده,ولی خانواده همسرچندان ارزشی واسه زن قائل نیستن واین توخانوادشون جاافتاده بدبین شدن تکلیف اون خانوم چیه؟بااینکه دوس داره بره سرکارودرس بخونه ولی نمیتونه,قبل ازدواج به یه موقعیتهایی رسیده بعددیده شرایط خواستگارش خوبه وازدواج کرده خواست ادامه تحصیل بده وبره سرکاربه نظرتون به زورمیتونه درس بخونه وبره دانشگاه؟

خلاصه که راه درازی در پیش است، اما من نا امید نمی شم و اگر تو کل زندگیم فقط روی یک نفر هم تاثیر بزلر ...

بله همه روخداآفریده همه هم انسان هستند,تفاوت درجنسه,قدرتی که زن داره مردنداره وقدرتی مردداره زن نداره,واسه همینه خدازن ومردروبرای تکامل هم آفریده ولی روزی برسه که ازاین کمبودهاهیچ طرفی سواستفاده نکنه

بله عزیزم درسته,شمادرنظربگیریه خانومی بایه موقعیت خوب ازدواج کرده,ولی خانواده همسرچندان ارزشی واسه ز ...

شرایط خوب خواستگار... مهمترین شرط خوب کسی که میخوایم باهاش ازدواج کنیم و یه عمر باهاش زندگی کنیم میدونی چیه؟ همسو بودن از لحاط فکری، وقتی این نباشه اصلا دیگه شرایط خوب معنی نداره، این هم دقیقا از اون تفکراتیه که نشات گرفته از یه فرهنگ غلط چندین هزارساله است که زن انتخاب شونده است و همیشه میترسه که یه روزی برسه که دیگه انتخاب نشه، چند هزارسال این تفکر وجود داشته پس یه شبه از بین نمیره پس تنها راه اینه که کم کم فرهنگسازی کنیم همین

شرایط خوب خواستگار... مهمترین شرط خوب کسی که میخوایم باهاش ازدواج کنیم و یه عمر باهاش زندگی کنیم مید ...

عزیزمن من درموردانتخاب زن گفتم,زن ازبین خواستگارش اونی روانتخاب میکنه که موقعیت مناسبی داره,اینوهمیشه درنظربگیریدزن ومردخودشون روزیریه سقف میشناسن,خیلیاروشنیدم جلسه خواستگاری پسره گفته من باکارودرست مخالف نیستم تاعقدکردن یارفتن خونشون میگه لازم نیست,بایدازهمه جوانب نگاه کنیم گلم

عزیزمن من درموردانتخاب زن گفتم,زن ازبین خواستگارش اونی روانتخاب میکنه که موقعیت مناسبی داره,اینوهمیش ...

شرایط ضمن عقد اینجا معنی پیدا میکنن دیگه، طرف اگر درشرایط ضمن عقد ذکر کرده باشه حق اشتعال رو دیگه این مشکل ایجاد نمیشه، ضمنا شناخت کافی قبل از ازدواج هم چیز خوبیه که باید فرهنگش بین مردم جا بیفته، مادر پدرا باید کم کم بپذیرند که چهار روز دیگه بچه هاشون زرتی نرن زیر یه سقف، حالا به هر اسمی، نامزدی، دوستی، آشنایی یا هر چیزی قبل از ازدواج با عم دیگه رفت وآمد کنند و آشنا بشن

شرایط ضمن عقد اینجا معنی پیدا میکنن دیگه، طرف اگر درشرایط ضمن عقد ذکر کرده باشه حق اشتعال رو دیگه ای ...

بله ارزشش روداره برای رفتن سرکاربره دادگاه صلاحیت بگیره,هرکی یه نظری داره دیگه