2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6519 بازدید | 523 پست
با دوستی بسازیم؟ چند درصد دوستی ها به ازدواج ختم شده؟ همه وجودت همه تنت صدات علاقت زیباییت همه چی ...

قسمتي از حرفاتون درست، به نظر من همون دوستي هم بايد متعادل باشه در حد رفت و امد و اشنايي به شرطي هذف ازدواج باشه، ولي ازدواجاي قديمي كه داماد عروسو سر سفره عقد ميديدم الان اشتباهه، جامعه و نياز ها فرق كرده،قديما زن بيشتر توي خونه بود ولي الان سر كار ميره و بيشتر توي جامعه هست، من خودم به شخصه ترجيح ميدم اگر هم قراره اشنايي صورت بگيره يا به قولي دوستي تحت نظر خونواده باشه، ولي دليل نميشه اگر خواستم بيشتر رفت و امد كنم شبيه دوستي سر انجامش گناه باشه چون ادم احساس ميكنه ازش استفاده شده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر عزیز، با حرفات کاملا موافقم، من و همسرم هم مسیری تقریبا مثل شما رو پیش گرفتیم. البته به اندازه شما مستقل نبودیم و من برای این موضوع شما و همسرت و تحسین میکنم. الان ۸ سال از ازدواجمان میگذره ، شرایطمون با کار و تلاش هر دو خیلی بهتر شده، یه دختر کوچولو هم داریم. 

ولی خیلی متعجب و ناراحت میشم از چیزایی که تو این تاپیک خوندم.

چرا اینجوری فکر میکنید؟ زن ابزار جنسی نیست، مرد هم آلت جنسی نیست. بیایین بیرون از این توهمات . متاسفم که به جای اینکه اجازه بدین دینتون، روحتون و باز کنه، اجازه دادین مغز و چشمتون و ببنده. 

مرد اگر درآمد خوب داره، زن کار نکنه؟؟؟ باورم نمیشه که تو این دوره و زمونه این جمله رو شنیدم. 

دانشگاه و جدا کنند؟؟ مخصوصا برای دوستی این کامت و خیلی حرف های دیگه گفتند خیلی متاسف شدم، شخصا ریپلای ش نمیکنم، چون اصلا منطقی بحث نمیکنه ولی خودش هم متوجه نیست چقدر دنیا ش کوچیکه.    

استارتر عزیز، با حرفات کاملا موافقم، من و همسرم هم مسیری تقریبا مثل شما رو پیش گرفتیم. البته به اندا ...

اره منم دقیقا میخواستم ریپلای کنم و پاسخ تفکرات زشتشون رو بدم ولی دیدم بی فایدس و بهتره وقتمو جای با ارزش تری بذارم. 

به عنوان یک شخص مذهبی و باحجاب از خوندن بعضی پستها حالم بد میشه وخجالت میکشم

طرف کل صحبتاش دم از اسلام وگناه و دین و شخصیت والای زن و.....التماس تفکرو.....

بعد همه پستهاش پر از قضاوت و تهمت و الفاظ رکیک 

یعنی اینا گناه نیستن ؟فقط صحبت محرم و نامحرم گناهه

نمردیم و با شخصیت والای زنی اشنا شدیم که نصف جملاتش: هرزه و هر پسری یه دستی کشیده و از زیر دست هزار نفر رد شدی و به تنت دست مالیدنو......

زنهاتو خارج هرشب بایکی ان؟ عجب    ؟؟؟؟

والا من که شخصیت استارتر و اونی که گفت به دین اعتقاد ندارم رو والاتر دیدم.

ربطش به فمنیست بودن شما چی بود🤔

ربط داشت چون این حرف‌ها از زبان کسی بود که حق و حقوق و شان برابر برای خانوم ها اعتقاده داره. که این یعنی فمینیست. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
اولین فمنیستی هستی که افکارش را قبول دارم ... دقیقا درسته  متاسفانه فمنیستهای الان فقط دارن ا ...

فمینیست یعنی حق و حقوق و شان برابر برای مرد وو زن قائل باشی. در بعضی موقعیت‌ها یعنی حقوق مالی برابر، در بعضی موقعیت‌ها یعنی مسئولیت برابر (به زن مسئولیت بیشتری می‌ده) و در بعضی مواقع یعنی حقوق برابر. رابطه‌ی قبل از ازدواج به عقاید مردم برمی‌گرده و هیچ ربطی به فمینیسم نداره. ولی احتمالا از نقطه نظر فمینیسم دختر و پسر در قبال رابطه‌ی خارج از عرف (مثلا قبل از ازدواج) به یک اندازه مسئول هستند. نه اینکه دختر را بیچاره کنیم ولی پسر ذات و طبیعتش باشه. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

سلام

برابری حقوق زن و مرد، اگر به معنایی باشه که غرب داره القا میکنه، بزرگترین خیانت به جنس زن هست

میتونین به کتاب نظام ح قوق زن در اسلام شهید مطهری مراجعه کنین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
چیزی نمیدونی چرا حرف میزنی😏 از کجا معلوم بعد ازدواج به قوووول شما باشناخت خخخخ مرده راه و بی راه ...

والا ما با دوستی ازدواج کردیم

قبل ازدواجم بکارت نداشتم(چون بهم تجاوز شده بود) تا حالا شوهرم کوچکترین شکی بهم نداشته

قبل ازدواجم هم با اکیپ دختر و پسر دوستانه سفر رفتتم چه خارج چه داخل

مرد اگه ذاتا شکاک باشه فاتحه زندگی خوندس چه با دوستی ازدواج کرده باشی چه سنتی

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

موفقیت یا عدم موفقیت در زندگی مشترک هیییییییچ ربطی به دپست بودن یانبودن قبلش نداره

بستگی به فهم و درک طرفین داره

هر روز داریم تاپیک هایی میبینیم همینجا، که با عشقم .... سال دوست بودم و فلان رابطه ، ازدواج کردیم با سختی، حالا هم با بچه میخوام جدا بشم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

من نمیدونم چرا بعضیا دوستی رو برابر با رابطه جنسی میدونن

یعنی هر کی دوست شد باید رابطه داشته باشه؟

فرض کنیم یک دختر و پسر چندین سال دوست بودن بعد ازدواج کردن

درسته قبل از ازدواج نامحرم بودن

ولی ازونطرف یک خانومی هم ازدواج کرده جدا شدخ دوباره ازدواج کرده یا مثلا چندین بار صیغه شده

ایشون هم با نامحرم نبوده

ولی انصافا کدومش به قول اون کاربر بیشتر دستمالی شده؟

وای که چه کلمه چندش اوری....

به عنوان یک شخص مذهبی و باحجاب از خوندن بعضی پستها حالم بد میشه وخجالت میکشم طرف کل صحبتاش دم از اس ...

به شما میگن مذهبی با فکر باز ، مرسی از پیامی که گزاشتی، متاسفانه مذهبی ها فقط به کسایی که مثل خودشون فکر نمیکنن توهین میکنن، اصولا اهل منطق هم نیستن. شما خلافش و ثابت کردی. 

سلام برابری حقوق زن و مرد، اگر به معنایی باشه که غرب داره القا میکنه، بزرگترین خیانت به جنس زن هست ...

غرب و غیر غرب نداره، فمینیست یک تئوریه، بعضی ها میپسندن، بعضی ها هم خیر. در طول زمان هم نگرش های متفاوتی نسبت بهش به وجود آمده.  خوبه که انقدر یک جانبه نگاه به همه چی نکنیم. "غرب بد است، فمنیسم بد است، هر چه اسلام و متفکران اسلامی میگویند درست است، "و برای سند هم به کتاب یک متفکر اسلامی ارجاع میدین. واقعا منطق رو چند پله بالا پایین کردین به تنهایی. 

غرب و غیر غرب نداره، فمینیست یک تئوریه، بعضی ها میپسندن، بعضی ها هم خیر. در طول زمان هم نگرش های متف ...

بحث سر تئوری ها نیست بزرگوار

در غرب میگن تساوی حقوق زن و مرد.در صورتی که جنس زن و مرد دارای عواطف و نیروی یکسان نیستن

در واقع زن نمیتونه مساوی مرد کار کنه، و مرد هم نمیتونه مثل زن بچه داری کنه.

پس اونایی که دم از تساوی میزنن، ناخواسته دارن به جنس زن صدمه میزنن

اسلام تفاوت ها رو در وظایف قبول داره چون به زن اسیب نمیزنه

اسلام میگه بر زن واجب نیست امرار معاش

برزن واجب نیست کار خونه

بر زن واجب نیست سیر کردن شکم بچه ها

در اسلام، زن فقط مایه اسایش همسر و فرزندانشه و در قبال کار خونه و شیر دادن به بچه اش، میتونه جدای از نفقه و مهریه پول بگیره

در اسلام، زن مثل گل باید بو بشه نه مثل خدمتکار، زحمت بکشه

در اسلام، اگر مردی بخواد بدن زنی رو ببینه یا لمس کنه، باااااااااید در قبالش هزینه مهریه و لباس و خوراک و پوشاک و مسکن زن رو تامین کنه

اما در نگاه برابری غربی، زن باید مثل مرد کار کنه،مثل مرد نون دربیاره،مثل مرد شکم خانواده سیر کنه، بعد هم در قبال بچه داری و ... هم براش چیزی در نظر نمیگیرن

در غرب، مردها هر جور دلشون بخواد از زن استفاده میکنن بدون هیچ تعهدی.هرروز بچه های زنا و بدون پدر، دارن بیشتر میشن،چرا؟ چون زن هم مثل مرد ازاده باهرکس دلش میخواد رابطه داشته باشه و مرد هم تعهدی بهش نداره

در غرب، زن مایه تبلیغ و خودنماییه. مثل میمون چی توز که میزنن روی بسته پفک بچه ها تشویق بشن، اوناهم عکس زن رو میزنن برای جذب مشتری

حالا خودتون قضاوت کنین

اسلام بیشتر بها داده به زن یا غرب؟

من نمیدونم چرا بعضیا دوستی رو برابر با رابطه جنسی میدونن یعنی هر کی دوست شد باید رابطه داشته باشه؟ ...

دوستی حکمش معلومه نمیدونم چرا طرفدار دوستی دختر و پسر زیاد شده مگه همه دوستی ها اخرش ازدواجه ؟

عوضش ازدواج که تهش طلاق باشه علتش و عدم شناخت میدونیم چون قبلش با طرف چند سال دوست نبودیم 

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘