2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6519 بازدید | 523 پست
بحث سر تئوری ها نیست بزرگوار در غرب میگن تساوی حقوق زن و مرد.در صورتی که جنس زن و مرد دارای عواطف و ...

احسنت گل گفتی به قول معرف کسی که خودش رو بخواب بزنه نمیشه بیدار کرد ختم کلام

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
احسنت گل گفتی به قول معرف کسی که خودش رو بخواب بزنه نمیشه بیدار کرد ختم کلام

ممنون

اصل همینه متاسفانه بعضی ها سرشون توی برفه، بعد من شماها چیزی نمیفهمین

اون زمانی که غربی ها بلد نبودن زندگی کنن، مسلمونا قانون وو برنامه داشتن و متفکران اسلامی، کتاب فقه و حقوق و طب مینوشتن

حالا اونا برای ما پز میدن و ماهم کورکورانه تقلید میکنیم متاسفانه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صد در صد اسلام☺

خداروشکر یه نفر وجدانی جواب دادنامه،بدون غرض

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ممنون اصل همینه متاسفانه بعضی ها سرشون توی برفه، بعد من شماها چیزی نمیفهمین اون زمانی که غربی ها ب ...

واقعا از شما میپرسم من تو پست هام گفتم دوستی خیابونی زشته بده از کجا معلوم اخرش ازدواج باشه ؟از کجا معلوم راه برای دوستی های دیگه به بهانه ازدواج باز نشه؟

میگم گناه کبیرست نامحرم بیاد بهت دست بزنه چند درصد دوستی ها دختر پسر اصلا بهم دست نمیزنن؟

کلی امدن توهین کردن تو تفکرت بستست تو ضد زنی یا ما درباره دین که حرف نزدیم دینو وسط کشیدی 

یه طوری شده صیغه پسری که شرایط ازدواج و پولشو نداره میگن گناهه ولی دوستی خوبه و اشکال نداره

به عنوان یک شخص مذهبی و باحجاب از خوندن بعضی پستها حالم بد میشه وخجالت میکشم طرف کل صحبتاش دم از اس ...

خانم محترم مذهبی من کی تهمت زدم هاااااان کدوم الفاظ رکیک 

من گفتم دوستی کلا بده نظرم به دوستی کلی بود به شخص خاصی نبود میگم دوستی زشته و گناه خوب به کی تهمت زدم هان ؟

به کی گفتم تو رفتی دوست شدی به کی گفتم این کارو کردی

اتفاقا من فقط گفتم از دوستی طرفداری نکنید از کجا معلوم تهش ازدواج باشه از کجا معلوم راه برای گناهان بزرگتر باز 

نشه یکی هم گفتم زن مال کار سخت بیرون نیست 

اینا کجاش الفاظ رکیکه 

مگه دروغ میگم توی دوستی هر اتفاقی میفته هر اتفاقی بین نامحرم خدا نیست که شیطانه رجیمه میفهمی حرفمو ؟

اگه قرار به شناخت باشه دوران نامزدی گذاشتن هر چقدر هم طول بکشه اشکال نداره چون برای شناخت بیشتره

التماس تفکر گفتم چون صیغه رو که اسلام گذاشته بد و زشت میدونیم ولی دوستی که فرهنگ غربی هاست خوبه.

چیزی نمیدونی چرا حرف میزنی😏 از کجا معلوم بعد ازدواج به قوووول شما باشناخت خخخخ مرده راه و بی راه ...

چرا شوهرم به من ذره اي شك نداره. چرا شوهراي خواهرشوهرم هيچ شكي ندارن.  چرا برادرم به زنش شك نداره

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
چرا شوهرم به من ذره اي شك نداره. چرا شوهراي خواهرشوهرم هيچ شكي ندارن.  چرا برادرم به زنش شك ندا ...

بسته دیگه کمتر فرهنگ دوستی رو رواج بدیم مگه من فقط شما رو گفتم امدی میگی من و خانواده من ،من کلی گفتم کلییییییییییی

واقعا از شما میپرسم من تو پست هام گفتم دوستی خیابونی زشته بده از کجا معلوم اخرش ازدواج باشه ؟از کجا ...

الان، طوری شده که اگر کسی با دوست پسرش رابطه داشته باشه حالا به هرشکلی، میگن چه اشکال داره قصدشون ازدواجه

اما اگر دونفر صیغه بشن با شرایطش،برای رفع نیازهای شون، چه جسمی و چه غیر اون، انگ بی بند و باری میزنن

اسلام دین خوبیه ولی متاسفانه اکثریت فقط مسلمان به دنیا اومدن

اگر مسلمون زاده ها برن فرهنگ زندگی اسلامی رو یاد بگیرن، دنیا گلستانه

الان، طوری شده که اگر کسی با دوست پسرش رابطه داشته باشه حالا به هرشکلی، میگن چه اشکال داره قصدشون از ...

بنظرتون من تو پست هام تهمت زدم ؟یا حرف زشت زدم؟

بنظرتون من تو پست هام تهمت زدم ؟یا حرف زشت زدم؟

کامل نخوندم پست هاتون رو

اما گاهی یه حرف خوب که با تندی گفته بشه، پسندیده نمیشه و برعکس

حرفاتون تاجایی که خوندم درست بودن اما یه خورده داغ کردین خواهر

دوستی دختر و پسر، به هیچ شکل مجاز نیست

عشق و ازدواج و ... هم مجوز دوستی نیست

اگر واقعا قصدشون ازدواحه، زیر نظر بزرگتر ها صیغه محرمین بخونن و تا هرچندسالی که میخوان باهم رفت و امد کنن

کامل نخوندم پست هاتون رو اما گاهی یه حرف خوب که با تندی گفته بشه، پسندیده نمیشه و برعکس حرفاتون تا ...

خوب منم گفتم  دوستی به هر شکلش خوب نیست ریختن سرم یک ذره عصبانی شدم همش میگفتن الان شوهرمه فلان به هم شک نداریم خیلی هم با هم خوبیم.

نمیدونم والا یا من اشتباه میکنم یا ....

خدا میدونه ولی من تهمت نزدم .