2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6519 بازدید | 523 پست
خوب منم گفتم  دوستی به هر شکلش خوب نیست ریختن سرم یک ذره عصبانی شدم همش میگفتن الان شوهرمه فلان ...

بعضی چیزها، چندسال ذیگه معلوم میشه

خودتونو ناراحت نکنین

عصبی هم نشین، ارزش نداره

کسی بخواد چیزی رو قبول کنه،حق باشه، قبول میکنه، حالا هرکس باشه

کسی هم نخواد، میشه چون عمر سعد که حرفای امام حسین رو میشنوه، قبول نمیکنه و جلوش تیغ میکشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
بعضی چیزها، چندسال ذیگه معلوم میشه خودتونو ناراحت نکنین عصبی هم نشین، ارزش نداره کسی بخواد چیزی ر ...

به نظرتون دوستی گناه کبیرست یک خانمی امد گفت گناهه ولی کبیره نیست بهم ثابت کن هر چقدر گفتم قبول نکرد اخرش

منم تهش گفتم کوچیک شمردن گناه یک گناه بزرگتره بازم قبول نکرد

نظر شما چیه؟

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون دوستی گناه کبیرست یک خانمی امد گفت گناهه ولی کبیره نیست بهم ثابت کن هر چقدر گفتم قبول نکرد ...[/QUOTE]

[QUOTE=77537412]به نظرتون دوستی گناه کبیرست یک خانمی امد گفت گناهه ولی کبیره نیست بهم ثابت کن هر چقدر گفتم قبول نکرد ...

دوستی گناه کبیره نیست دوست عزیز، گناهان کبیره یه تعداد گناه مشخصن که توی روایات مختلف هم فرق های جزئی دارن(مثلا در کبیره بودن خود ارضایی شکه)

نه دوستی و نه حتی روابط جنسی نا مشروعی مثل تفخیذ و کامگیری کبیره نیستن، فقط موضوع زنا کبیرست که یعنی دخول بیشتر از ختنه گاه.

این که کبیره نیست معنیش این نیست که بلا اشکاله، اما گناهان کبیره ۱۷ قسم هستن که دوستی مشمولشون نمیشه.

حتی در فقه اسلام و تبعا قانون جمهوری اسلامی ایران اگه فرزندی از رابطه ی نامشروع اما بدون دخول به دنیا بیاد، حلال زاده محسوب میشه

اینجا اختلاف فرهنگی واختلاف سطح سواد   واختلاف در سطح مدهب      صفر تاصد هست      بحث کردنم هیچ رقمه کسی رو تغییر نمیده     من دلم با استاتر   اما زندگیم مثل اکثر زنهای ایران 

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

استاتر ممنون از تاپیکت با اینکه یه خرده جنجالی شد 😁 ولی واقعا خوشم اومد از تاپیکت و حرف ها و نظر هایی که گفته شد هر چند که بعضی هاش ادمو متاسف میکرد 

به امید روزی که همه خانم ها به همه حقوق خودشون واقف بشن و اونقدر اعتماد به نفس و خود باوری داشته باشن تا بتونن اونا رو بدون ترس و نگرانی بیان کنن و به همه حقوقشون برسن به امید روزی که قوانین عادلانه بشه😔 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
دوستی گناه کبیره نیست دوست عزیز، گناهان کبیره یه تعداد گناه مشخصن که توی روایات مختلف هم فرق های جزئ ...

در کبیره بودن گناه خودارضایی کجا شکه ؟

تقریبا ۹۹ درصد مرجع تقیلدا گفتن کبیرست

به حق چیزای نشنیده فرزند غیر از دخول حلاله😆

مرد و زن نامحرم فرزندشون کلا حلال نیست دیگه شرط گذاری اسلام نگذاشته

استاتر ممنون از تاپیکت با اینکه یه خرده جنجالی شد 😁 ولی واقعا خوشم اومد از تاپیکت و حرف ها و نظر ها ...

قوانین عادلانه هست منتها هیچ کس نمیخواد قبول کنه

قوانین عادلانه هست منتها هیچ کس نمیخواد قبول کنه

اره خیلی عادلانه هست یه سر به دادگاه های خانواده بزن و از درد خانمایی که شوهرشون هزار جور خیانت و نامردی کرده و الان در ازای طلاق پول میخاد بشنو اونوقت میبینی چقدر عادلانست این فقط یه نمونش بود بقیشو دیگه نمیگم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اره خیلی عادلانه هست یه سر به دادگاه های خانواده بزن و از درد خانمایی که شوهرشون هزار جور خیانت و نا ...

خیانت شوهر چه ربطی به قوانین داره

الان تو غذا درست میکنی مثلا برای ۲۰ نفر فرض کن ۵ نفر دوست نداشتن ایا اشکال از غذای تو بوده نه اونا سلیقشون فرق میکرد

خوب قوانین هم همینطوره یکی خیانت کنه مگه اشکال از قوانین نه اشکال از خوده فرده تازه ما حق مهریه داریم

خارجی ها هیچی ندارن زن بعد از طلاق دستش چیزی نمیرسه که بخواد یه زندگی جدید تشکیل بده مجبوری دوست انتخاب میکنه شب خونه اون همینطوری تا اخر

به نظرتون دوستی گناه کبیرست یک خانمی امد گفت گناهه ولی کبیره نیست بهم ثابت کن هر چقدر گفتم قبول نکرد ...

صرف دوست بودن، شایدگناه نباشه چون. دوتا دانشجو سر یک کلاسن اما حرام نیست مهکلاس شدنشون.اما رابطه داشتن با نامحرم چون بدون لذت نیست، ازاین جهت قطعا حرامه

کبیره و صغیره بودن گناهان هم معیارهای مختلف داره که اینجا مجال گفتنش نیست

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
دوستی گناه کبیره نیست دوست عزیز، گناهان کبیره یه تعداد گناه مشخصن که توی روایات مختلف هم فرق های جزئ ...

دوست عزیز

من نمیدونم چقدر با فقه اسلام اشناهستین

اما اگر به نسبت بخواین بسنجین، کامگیری نسبت به زنا صغیره است اما نسبت به بوسیدن، کبیره است

اینکه فرزند غیر مدخوله حلال زاده است، منبعش رو لطفا بفرمائید کنجکاو شدم بدونم از کدوم منبع شیعی چنین چیزی برداشت شده

خیانت شوهر چه ربطی به قوانین داره الان تو غذا درست میکنی مثلا برای ۲۰ نفر فرض کن ۵ نفر دوست نداشتن ...

یک قصر خوشگل تصور کن. بگن بفرمایید داخل ولی کلید خروجش رو بهت نمی‌دیم. به زن بگن تو صلاحیت داری در سن ۱۴ سالگی شریک زندگیت رو انتخاب کنی. ولی صلاحیت نداری توی ۴۰ سالگی برای جدا شدن از کسی که به دردت نمی‌خوره تصمیم بگیری. چون عقل نداری و احساساتی هستی.  زن حق طلاق نداره. مهریه فقط از این جهت به درد می‌خوره که مرد را مجبور به طلاق کنه.

در کشورهای پیشرفته در صورت طلاق اموال زن و مرد نصف نصف تقسیم می‌شه. این کار هم عادلانه هست و هم زن و مرد زیر بار بدهی و زندان نمی‌رن. هر چی دارند و ندارند نصف نصف تقسیم می‌شه. 

ماجرای مهریه در ایران فقط گروکشی هست برای روز مبادا. اون هم به این دلیل که زن «حقوق انسانی» نداره. در حد یک انسان کامل در قانون نیست. حق تحصیل و حق خروج از منزل و حق انتخاب محل زندگی و حق حضانت فرزند و حق خروج از زندگی مشترک و خلاصه هیچی نداره. قانون با زن مثل یک برده‌ی جنسی رفتار کرده که یک وظیفه بیشتر نداره. اون هم تامین جنسی مرد (حتی تا روی شتر!) را به عهده داره. هیچ وظیفه‌ی دیگه‌ای نداره پس هیچ حق دیگه‌ای هم نداره. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»