خواهرخوبم عزیزدلم
من کاملاسنتی ازدواج کردم فامیل هم بودیم الان هم راضیم.
امادراین جامعه صدهاموردمی شناسم که همکلاسی همکاری داشتندباخانواده ومحجوب...
خانواده درجریان بودندمدتهاباهم صحبت کردندآشنابودندبه گفته خودشان دستشان هم به هم نمی خورد.شایدفامیل چندانی نداشتندکه معرفی شوند.اغلب منجربه ازدواج شدگاهی هم نشد...امابارعایت حدودچیزی راازدست ندادندچون باوقارومتین بودنداگربافرددیگری هم ازدواج کنندازدیدن خواستگارسابق رنجیده نمی شوندمحترمانه برخوردمی کنند.
عزیزدلم اکثرمشاورین بخاطراینکه متاسفانه بیماری های روانی زیادشده صحبت های مکرروطولانی راتوصیه می کنندچه خانوادگی چه فردی
من کاملاهم باورشماهستم گاهی باارتباطات متعددچه برای بانوان چه آقایان ثبات عاطفی ازدست می رود.
امااین جمله رازیادمی شنوم من باهمسرم چندسال دوست بودم. من۳۳سالمه مددکارمحجبه ام
اماهیچ بارنمیگم گناه کبیره انجام دادی...چون زمانی امربه معروف معناداره که اطمینان ازتاثیرش وجودداشته باشه الان گذاشته ورفته خانم استارترهم مثل شماخانم متاهیلندحرفهای هردبسیاردرسته وناظربه بخش های مختلف زندگی...هردوبانوان فهمیده وباسوادی هستید
حس کردم خانم استارتربرای درددل گفتن. صادقانه گفتن دروغ هم گناه کبیرست وصداقت متاع کم خریداریه.افرادی که قدرصداقت رامی دانندخییییییییلی بزرگند.
باوربفرماییداگرمن دوستی دوستانم راباهمسرانشان که الان دکترووکیل ومهندسندتکذیب کنم این همه سرمایه زندگیم دوستان عزیزم راالان اهل عبادت وزیارت و...اندازدست می دهم.
فکرمی کنم روی خودم تمرکزکنم گناه کبیره زیادند دلی نشکنم. باورکن فرهنگ های مختلف زیادنددربعضی خانواده هااگربادوستی کسی راانتخاب نکنندحتی ازجانب بزرگترهاشماتت می شوندچون عده ی تنهااین راراه شناخت می دونن.شمااگردریک شبکه این رابه همه پرسی بگذاریدمن فکرمی کنم اکثریت قریب به اتفاق قایل به همین عقیده اند.
بعدعزیزم صادقانه بگم من قادرنیستم اصلابانامحرم حرف نزنم مثلابه عنوان استاد شوهرخواهر حتی درخیابان موقع خریدچاره یی ندارم.به من بگوچه کارمیشه کردنازنین؟
عزیزم یکوقت ازحرفام نرنجی...شماقطعاخیلی ماه ومهربون هستی.
فقط مطمینم اگه شرایط هم رادرک کنیم جامعه ملایم ترومهربون ترمیشه. دلهاکمترمی شکنه.
یک نفررومی شناسم عصبانی برخوردکردپلیس رسیدخانواده دختره گفتن خودمون اجازه به دوستی دادیم بعدپلیس کلی بافردمعترض درگیرشدورفت
ان شاء الله خوشبخت باشیدعاقبت به خیرباشید