2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6519 بازدید | 523 پست
الان، طوری شده که اگر کسی با دوست پسرش رابطه داشته باشه حالا به هرشکلی، میگن چه اشکال داره قصدشون از ...

مشکل صیغه مشخص هست. برای مرد زندار مجاز و شرعی و قانونی هست. این چنان با فطرت انسان و با همه‌ی خوب و بد دنیا در تناقض هست که همه رو منزجر کرده. دلیل این انزجار را باید دید و نباید مسخره کرد. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
مشکل صیغه مشخص هست. برای مرد زندار مجاز و شرعی و قانونی هست. این چنان با فطرت انسان و با همه‌ی خوب و ...

من به انزجار این مسئله کاری ندارم

اسلام، صیغه رو برای فرار از بن بست ها قرار داده نه هوس بازی

الان، ازدواج سفید داره رواج پیدا میکنه و معمولا رابطه در ازدواج سفید رو انزجار نمیدونن و برعکسمرد تمدن و روشن فکری تلقی میکنن، اما صیغه رو، بد میدونن

چطور ازدواج سفید با فطرت انسان ناسازگاره ، بعد عقد موقت نیست؟؟؟

الان این ازدواج سفید، نسخه کپی شده عقد موقت اسلامه، منتهی بدون محرمیت

حالا، رابطه حرام دونفر بهتره یا حلال و شرعی؟

بچه حرامزاده بهتره یا حلال زاده؟

متاسفانه یا خوشبختانه فرهنگ غربی اینقدر خام و پوچه که در برابر فرهنگ غنی اسلام، همیشه کم میاره.هرجا میخواد قانونی وضع کنه، قبلش اسلام بهتر و کامل ترش رو وضع کرده فقط مشکل اینه که اسلام شناس نیستیم و بدنبال یادکرفتنش هم نیستیم

همین مسئله عقد موقت رو اگر با دید اسلامی و اخلاقی نگاه کنیم، کاملا با فطرت انسان سازگاره که اینجا، جای بحث کردن نیست

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یک قصر خوشگل تصور کن. بگن بفرمایید داخل ولی کلید خروجش رو بهت نمی‌دیم. به زن بگن تو صلاحیت داری در س ...

واقعا اگر با چنین نگاهی به زن در اسلام نگاه میکنین، جای بحث ندارین

دلیلش هم فهم غلط شما از اسلامه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
در کبیره بودن گناه خودارضایی کجا شکه ؟ تقریبا ۹۹ درصد مرجع تقیلدا گفتن کبیرست به حق چیزای نشنیده ف ...

99 درصد نگفتن، یه عده معتبر گفتن هست و یه عده گفتن نیست. مثلا در روایت موسی بن جعفر خود ارضایی کبیره نیست.

نمیخواید قبول کنید به من مربوط نیست. فقط حکم شرعی و حقوقیشو گفتم. فرزند هم حلال زاده محسوب میشه و همون حقوق رو داره.

دوست عزیز من نمیدونم چقدر با فقه اسلام اشناهستین اما اگر به نسبت بخواین بسنجین، کامگیری نسبت به زن ...

آشنا هستم چون دروسی که خوندم بهشون مربوطه، از گناهان صغیره منظورم همون اقسام ذکر شده ای بود که طینت رو پلید میکنه، نه به نسبت و...که خب دوستی از اقسام کبیره نبوده و نیست!

در مورد فرزند باید بگم حکم حقوقی اینه که فرزند حلال زاده شناخته بشه و تمام حقوق حلال زاده رو هم برخورداره، در فقه اگه اشتباه نکنم ولد شبهه یا چنین چیزی شناخته میشه و این حکم مطابق نظر آیت الله مکارم داده شده.

من به انزجار این مسئله کاری ندارم اسلام، صیغه رو برای فرار از بن بست ها قرار داده نه هوس بازی الان ...

یعنی هر چرخی می‌زنید که این قضیه نقض تعهد مرد متاهل توی صیغه مشخص نشه ها. لازم باشه از کهکشان‌های دیگه هم حرف می‌زنیم ولی این رو به روی خودمون نمی‌یاریم. اون ازدواج سفید، سیاه و یا هر رنگی که هست وقتی فرد تعهد داره به یک نفر خیلی اخلاقی تر هست تا وقتی همه شرعی باشه ولی توش خیانت باشه. شما هم اینقدر محکم و مطمئن از جانب خدا حرف نزنید که اینو خدا گذاشته. این احکام وحی نشده و همون طور که می‌دونید در تاریخ خود شیعه و بین شیعه و سنی در مورد اینا اختلاف هست. خیلی‌هاش تاثیر امیال انسانی هست. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

اولا گفتم مذهبی هستم به خاطر اینکه فکر نکنین به خاطر مخالفت با مذهبی ها این حرفو میزنم

در ضمن اینکه با اطمینان کامل میگید هر دختری که دوست بشه بی شخصیت و هرزه هست خودش تهمته

خودم 5 سال دوست بودم بدون اینکه دستمون به هم بخوره و خیلیای دیگه رو هم میشناسم اینطور بودن

در صفحه 3 فرمودین هر پسری اومده دستی کشیده رفته ...این تهمت به استارتر بود

کلمات دست کشیدن و دستمالی و هرزه و .....اینا همش به نظر من رکیک بودن و در شان خانومی که دم از شخصیت اسلامی و والا میزنه نیست این حرفا رو به زبون بیاره

من خودم چادریم ولی هرگز به خودم اجازه نمیدم به خانمی که حجاب نداره یا با کسی دوسته نگاه بد کنم و قضاوتش کنم

چنان میگید تو غرب زن هر شب با یکیه انگار تو شرق همه خانوما مریم مقدسند

من نه دوستی رو ترویج میکنیم نه با ازدواج سفید موافقیم صرفا کلمه دوستی نباید باعث بشه فکر کنیم همه دوستا رابطه جنسی دارن

بله اگه داشته باشن این نوع دوستی بده

ولی از اینطف هم اصلا کلمه صیغه حالمو به هم میزنه 

به نظر من هم شخصیت یک زن خیلی بیشتر از اینه که دست هر مردی بهش بخوره

فرقی هم نمیکنه با دوستی باشه یا با صیغه و محرمیت

به نظرم یک دختر در تمام عمرش فقط با یک نفر باشه صد بار شرف داره به کسی که صیغه هزار نفر شده و محرمش بودن

شخصیت زن موقعی حفظ میشه شریک جنسی متعدد نداشته باشه حالا فرق نمیکنه محرم یا نامحرم

در مورد اینکه میگن دوره نامزدی برای شناخته و چرا دوستی؟ میدونید چرا؟ چون نامزدی از نظر شما شرعی اونیه که حتما توش محرمیت خونده بشه و همین عزیزان افراطی به دختری که حتی یک روز صیغه بوده باشه انگ مطلقه میزنن ....همین بکارت که برای امثال شما اینقدر مهمه : فرض کنیم دختری با چندین نفر رابطه داشته همه کاری باهاش کردن حتی رابطه مقعدی داشته ( با عرض پوزش) ولی بکارتشو حفظ کرده ....دختر دیگه ای با هیچکس نبوده ازدواج کرده به قول شما با محرم خودش ارتباط داشته فقط با یک نفر بعد از یک ماه مثلا جدا شده بعد یک پسری دومی رو به خاطر اینکه مطلقه و به قول خودشون دست خورده است انتخاب نمیکنه 

بعد اولی رو انتخاب میکنه مادر محترمشون میبره دکتر دکتر هم معاینه میکنه میبینه بله ایشون باکره هستن گواهی میده به سلامت ....شاد و خرم میان که به به دختر باکره گرفتیم برای پسرمون.....یعنی اینقدر مضحکه این تشخیص بکارت

یه جایی هم فرمودین ازدواجی که با دوستی باشه میبرن معاینه بکارت ....والامن که دور وبرم ندیدم ازدواج سنتی که برگه سلامت نخوان

بحث سر تئوری ها نیست بزرگوار در غرب میگن تساوی حقوق زن و مرد.در صورتی که جنس زن و مرد دارای عواطف و ...

چرا فقط این چیزها رو میبینین؟ این همه جا تو اسلام به زن ها ظلم شده، اونا رو ذکر نمیکنید؟ من دارم تو این جامعه زندگی میکنم، یک عمر درگیر این تفاوت ها شدم. بی تجربه و بچه نیستم که با کلمات تئوریک و ساده انگارانه گول بخورم. اونجایی که ارث نصف مرد بهش میرسه رو یادت رفت بگی، اونجایی که زن اجازه قضاوت نداره، وقتی شهادت زن نصف مرد قبول میشه، وقتی زن باید حجاب کنه چون مرد عرضه نداره خودشو کنترل کنه رو یادتون رفت بگین، اون آیه فضربوها، وقتی خود پیامبر میگه با زن مشورت کنید ولی برعکس عمل کنید، وقتی حضرت علی میگه زنان در علم و عقل و ارث و دین نصف مردان هستن. اتفاقا اسلام بسیار زن ستیزه.

لازم نیست شما و هیچ مردی از زنی که به قول شما مثل گل میمونه حمایت کنید، لازمه بهش احترام بگزارید و براش حقوق برابر قائل بشین. چرا باید تو عرف و سنت و دین زن اجازه اش دست پدرش باشه،  ولی مرد نه؟ چرا زن ها نمیتونن از خونه برن بیرون و تو جامعه راحت باشن، ولی مردها نه؟ زن حتی اگر دلش بخواد ، میتونه با بدنش هر کار بکنه. میتونه منتظر ازدواج بمونه برای برقراری رابطه جنسی و میتونه نمونه، این انتخاب خودشه. اگر دلش بخواد تو فعالیت های تبلیغاتی شرکت میکنه یا شرکت نمیکنه.  هرچند حتی همین موضوع هم از نگاه مردسالار شکل میگیره. در ضمن تو غرب هم هنوز نگاه جنسیت گرایانه وجود داره و همین تبلیغات ها یکی از اشکال اونه. 

زن و مرد با هم تفاوت دارن ولی باید فرصت ها و حقوق برابر در قانون داشته باشند. و مشخصا مردها و ایدئولوژی های مردگرایی مثل تفکر دینی تو کشور سنتی ما در مقابلش میایستن. 

زن کالا نیست که برای همخوابگی باهاش پول پرداخت کنند و تازه اینو ارزش بدونن. زن باید با خواست خودش با هر کس ارتباط برقرار کنه، نه اینکه یه پدر دختر خودش و در قبال مهریه به یکی بده و فکر کنه به به چه دین خوب و مهربونی، چون برای زن ارزش قائله من دوشیزگی دخترم و به یه مرد دیگه فروختم. سرتون و از دایره دین بیارین بیرون بعد قضاوت کنید. 

الان، طوری شده که اگر کسی با دوست پسرش رابطه داشته باشه حالا به هرشکلی، میگن چه اشکال داره قصدشون از ...

چون اون اسمش کلاه شرعیه. چی شد؟ تا حالا که طبق نظر اسلام زن بها داشت، ارزش داشت، گل بود، نمیشد فقط باهاش خوابید و مسئولیتش و قبول نکرد؟؟ حالا صیغه چند روزه و چند ماهه اشکال نداره؟؟؟ 

رابطه دوستی تکلیفش با خودش معلومه. الکی شرعی و قانونی نشده. 

واقعا اگر با چنین نگاهی به زن در اسلام نگاه میکنین، جای بحث ندارین دلیلش هم فهم غلط شما از اسلامه

چرا اصولا باید توی ایدئولوژی بحث کنیم؟؟ دو دقیقه بیا بیرون از اسلام، بعد صحبت کن. کسی که اینقدر ایدئولوژی گرا باشه   مثل شما  ، اصلا نمیتونه منطقی باشه. چون شما به هر شکلی میگی ایدئولوژی من درسته و لاغیر. چشمت و رو بدی هاش بستی، حتی خود مذهب شیعه میگه باید با عقل در طول زمان قانون وضع کرد، و الحمدلله انقدر مردسالار و زن ستیز هست که مقلا عندالمطالبه میشه عندالاستطاعه. همین یه حق ناقص و زشت ی هم که برای خانم ها گزاشتن و دارن از بین میبرن.

من هر چقدر باسوادم که باشم اصلا فیلسوف وقتی دینم گفته با مرد نامحرم حرف نزن شوخی نکن نخند بهش دست ز ...

خواهرخوبم عزیزدلم

من کاملاسنتی ازدواج کردم فامیل هم بودیم الان هم راضیم.

امادراین جامعه صدهاموردمی شناسم که همکلاسی همکاری داشتندباخانواده ومحجوب...

خانواده درجریان بودندمدتهاباهم صحبت کردندآشنابودندبه گفته خودشان دستشان هم به هم نمی خورد.شایدفامیل چندانی نداشتندکه معرفی شوند.اغلب منجربه ازدواج شدگاهی هم نشد...امابارعایت حدودچیزی راازدست ندادندچون باوقارومتین بودنداگربافرددیگری هم ازدواج کنندازدیدن خواستگارسابق رنجیده نمی شوندمحترمانه برخوردمی کنند.

عزیزدلم اکثرمشاورین بخاطراینکه متاسفانه بیماری های روانی زیادشده صحبت های مکرروطولانی راتوصیه می کنندچه خانوادگی چه فردی

من کاملاهم باورشماهستم گاهی باارتباطات متعددچه برای بانوان چه آقایان ثبات عاطفی ازدست می رود.

امااین جمله رازیادمی شنوم من باهمسرم چندسال دوست بودم. من۳۳سالمه مددکارمحجبه ام

اماهیچ بارنمیگم گناه کبیره انجام دادی...چون زمانی امربه معروف معناداره که اطمینان ازتاثیرش وجودداشته باشه الان گذاشته ورفته خانم استارترهم مثل شماخانم متاهیلندحرفهای هردبسیاردرسته وناظربه بخش های مختلف زندگی...هردوبانوان فهمیده وباسوادی هستید

حس کردم خانم استارتربرای درددل گفتن. صادقانه گفتن دروغ هم گناه کبیرست وصداقت متاع کم خریداریه.افرادی که قدرصداقت رامی دانندخییییییییلی بزرگند.

باوربفرماییداگرمن دوستی دوستانم راباهمسرانشان که الان دکترووکیل ومهندسندتکذیب کنم این همه سرمایه زندگیم دوستان عزیزم راالان اهل عبادت وزیارت و...اندازدست می دهم.

فکرمی کنم روی خودم تمرکزکنم گناه کبیره زیادند دلی نشکنم. باورکن فرهنگ های مختلف زیادنددربعضی خانواده هااگربادوستی کسی راانتخاب نکنندحتی ازجانب بزرگترهاشماتت می شوندچون عده ی تنهااین راراه شناخت می دونن.شمااگردریک شبکه این رابه همه پرسی بگذاریدمن فکرمی کنم اکثریت قریب به اتفاق قایل به همین عقیده اند.

بعدعزیزم صادقانه بگم من قادرنیستم اصلابانامحرم حرف نزنم مثلابه عنوان استاد شوهرخواهر حتی درخیابان موقع خریدچاره یی ندارم.به من بگوچه کارمیشه کردنازنین؟

عزیزم یکوقت ازحرفام نرنجی...شماقطعاخیلی ماه ومهربون هستی.

فقط مطمینم اگه شرایط هم رادرک کنیم جامعه ملایم ترومهربون ترمیشه. دلهاکمترمی شکنه.

یک نفررومی شناسم عصبانی برخوردکردپلیس رسیدخانواده دختره گفتن خودمون اجازه به دوستی دادیم بعدپلیس کلی بافردمعترض درگیرشدورفت

ان شاء الله خوشبخت باشیدعاقبت به خیرباشید

نه عزیزدلم

اون هم درست نیست

ممکنه عرض بنده رادربالابخوانید

صحبت من اینه اینکه کسی خواهرانه گفته دوست بوده الان گذشنه چراتندی  کنیم؟

شماومن وارث یک فرهنگ هستیم. فرهنگهای گوناگون زیادندنقاط قوت وضعف خودرادارند.

ایکاش مادایم بیاموزیم وبهترین رایادبگیریم