2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
کار فقط برا پول در آوردن و گشنه نموندنه؟ من درس خوندم که از علمم توی عمل استفاده کنم از کمک کردن به ...

محیط زنونه باشه کار اشکال نداره 

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
بله درسته ولی خوبیت نداره جلوخانواده وایساد,این بستگی داره قسمتت چی باشه,مادرمن درس خوندولی دانشگاه ...

خیر من هرگز انتظار نداشتم و ندارم همسرم به همه خواسته های من تن بده، ما دو فرد بالغیم که با هم حرف میزنیم و به نتیجه میرسیم.

به هر حال ممنونم که نطرتون رو مودبانه گفتید.

من دکترای مهندسی عمران دارم و مدیر دفتر فنی یه شرکت راهسازی ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه من گفتم تن فروشی  میگم وقتی مرد خرجی میاره من زن چرا باید برم بیرون کار کنم خسته بشم بعد ب ...

آره ما مرد بالا سرمون نیس! :)) هم نرن خواهر من حرفت قشنگ نیست نمیدونم چه اصراری داری باز تکرارش کنی

عقاید شخصی شما تو زندگی شخصیت کاربرد داره اما نمیشه به همه تعمیمش داد عقاید من هم‌ همینطور

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
من ترم سوم دانشگاه بودم كه ازدواج كردم  درسم بعد از اون دوازده ترم طول كشيد و بعدشم دوترم پايا ...

دقیقا درست میگید، من هم معتقدم زندگی میدون جنگ که نیست که من بگم درامد تو بیشتره درامد من بیشتره من بیشتر غنیمت اوردم تو بیشتر، مهم ساختن زندگی در کنار همه

من ترم سوم دانشگاه بودم كه ازدواج كردم  درسم بعد از اون دوازده ترم طول كشيد و بعدشم دوترم پايا ...

آهااان منم اول تاحالا اینو میخوام بگمممم مرد خودش باید مرد باشه و برای زنش ارزش قائل باشه ن برای شغل و درآمد همسرش که اگه ی روزی نتونست کار کنه دیگه اون هیچ ارزشی نداره چون مستقل نیست.خیلی شغلها هیچ نیازی ب حضور ی زن نداره.

خیر من هرگز انتظار نداشتم و ندارم همسرم به همه خواسته های من تن بده، ما دو فرد بالغیم که با هم حرف م ...

خواهش میکنم,فکر کردم کارشناسی ارشدین,چون اونجوری نوشتین

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
آهااان منم اول تاحالا اینو میخوام بگمممم مرد خودش باید مرد باشه و برای زنش ارزش قائل باشه ن برای شغل ...

متقابلا زن هم باید همینطور باشه، اگر یه روز همسرش از کار بطکار شد باز هم بتونه بپدیره و با هم ادامه بدن

مگه من گفتم تن فروشی  میگم وقتی مرد خرجی میاره من زن چرا باید برم بیرون کار کنم خسته بشم بعد ب ...

وای خدای من باورم نمی شه که شما یه زن رو فقط کنار یک مرد تعریف می کنی، و فقط به وابسته بودن زن اعتقاد داری، محیط زنونه، کار برای مرده، زن شکننده هست، خسته می شه، خانومی می کنم، مرد مال بیرونه

پس شما چی؟ تفکرت چی؟ شعورت چی؟ درسی که خوندی و براش زحمت کشیدی چی؟ وقتی تو جامعه نباشی چطوری فرزندت و تربیت می کنی؟

من سبک زندگی شمارو زیر سوال نمی برم ما خواهش می کنم به کسایی که قبول ندارن توهین نکنین، من متاهلم اما روابط خیلی راحتی با آقایون دارم، پس من هرزه ام و شوهرم بی غیرت، این تمام حرف شماست مطمئنم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
وای خدای من باورم نمی شه که شما یه زن رو فقط کنار یک مرد تعریف می کنی، و فقط به وابسته بودن زن اعتقا ...

من هر چقدر باسوادم که باشم اصلا فیلسوف

وقتی دینم گفته با مرد نامحرم حرف نزن شوخی نکن نخند بهش دست زن میگم چشم همین

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

[QUOTE=77471533]محیط زنونه باشه کار اشکال نداره [/QUOTE

از توسری خوردن زن تو جامعه ما همین بس که مردها حق دارند محیط های مختلط کار کنند و می کنند و هیچ ایرادی هم وارد نیست اما زن فقط باید تو محیط های زنانه مثل خیاطی و آرایشگری باشه که آب تو دل آقاشون تکون نخوره 

بله ما خیلی باهم فرق داریم من که شادم و انشالله شما هم همیشه شاد باشید 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
آهااان منم اول تاحالا اینو میخوام بگمممم مرد خودش باید مرد باشه و برای زنش ارزش قائل باشه ن برای شغل ...

من خواهرم استقلال مالي هم داره دندانپزشكه 

الان درامدش چندبرابر همسرشه

ولي متاسفانه همسرش كلا يه ادم خيلي مردسالاره هرچند زندگي بدي هم ندارن ولي ميگم شغل و استقلال خواهرم باعث نشده همسرش براش احترام زيادي قايل باشه

من هر چقدر باسوادم که باشم اصلا فیلسوف وقتی دینم گفته با مرد نامحرم حرف نزن شوخی نکن نخند بهش دست ز ...

خدایی تصورت از کار چیه؟؟ :))) خنده و تماس با مرد نامحرم !!!!