2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
خوب زنو خدا اینطوری افریده جنس لطیف و حساس کدوم زن می تونه بره بیرون کارهای سنگین بکنه ؟ مرد سرپرست ...

ما که سرکار میریم خدا نیافریده یا برگ گل نیستیم؟

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
خیرررر، زن و مرد هر دو هم تو خونه کار میکنن هم بیرون، با هم، در کنار هم

مرد مال کار بیرونه 

منه زن که نمیتونم با هزار تا نامحرم سر چندر غاز پول سرو کله بزنم میشینم خونم خانمی میکنم والا

اصلا همین شغل کارمندی مگه ارباب رجو نداره شغل بازاریابی همه چی فقط ارایشگری زنونس همین

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرايط جامعه ما الان اصلا طوري نبست كه همه خانوما بتونن سركار برن  با كليت حرفاتون اينكه رسم و ...

ایده آل ترین حالت اینه که خانم هم بره سر کار ولی کاملا درست میگی، اولا که بی کاری وجود داره و همه آدمها فرصت کار کردن ندارن، همونطور که ممکنه روزی یه آقایی بیکار بشه و خانمش فقط مجبور به کار کردن باسه، ولی به هر حال بهترین ایده اینه که همه آدما یه سری مهارتهای درآمدزا رو یاد بگیرن تا بتونن ازشون استفاده کنن، در دنیای امروز، کار کردن لزوما این نیست که صبح بریم و سب برگردیم، گاهی پشت کامپیوترمون تو خونه میتونیم کار کنیم، یا هر فعالیت دیگه ای توی متزل هم میتونه به کسب درآمد کمک کنه

ما که سرکار میریم خدا نیافریده یا برگ گل نیستیم؟

کسی که مجبور باشه میره کسی که شوهرش خرجشو بده چرا باید بره بیرون کار کنه ؟

برای همینه که میگم دختر و پسر باید مستقل باشن و زندگیشون رو بدون نیاز مالی به پدر و مادرها شروع کنند

خانواده شوهرمن ازنظرمالی یه قرونم کمک نکردن,شما38سالتونه من25,اوضاع اقتصادی زمان شماباماخیلی فرق داره,واینکه موقعیت شغلی زمان شمابهتراززمان مابود,بایه لیسانس وفوق لیسانس زمان شمامیشدکارمندشدولی بامدرک دکتری الان نمیشه کاری کرد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
مرد مال کار بیرونه  منه زن که نمیتونم با هزار تا نامحرم سر چندر غاز پول سرو کله بزنم میشینم خو ...

شما بیرون کار نکن، کسی که نمیتونه مجبورت کنه، همون که کار خونه رو تمام و کمال انجام بدی خودش شعل شماست

ما ازدواجمون سنتی بود ؛ عروسی  هم گرفتیم . از روز اول زندگی هم کسی حق نداشت تو زندگیمون دخالت کنه . مهریه هم دارم ؛حق تحصیل و بقیه چیزا هم قبل ازدواج میشه در موردشون صحبت کرد . زندگی که نخواد دوام داشته باشه حتی اگه حق طلاق هم نداشته باشی میزاری میری ؛ پس اینقدر فک نکنید این چیزا خیلی با ارزش هستن .  چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم زن و مرد از جسمی و روحی و خیلی چیزای دیگه با هم متفاوت هستن 

مرد مال کار بیرونه  منه زن که نمیتونم با هزار تا نامحرم سر چندر غاز پول سرو کله بزنم میشینم خو ...

تصورت از کار چیه که با نامحرم باید چونه بزنی :)) عزیز من کار که فقط بقالی نیست برو یکم بیرون تو جامعه بگرد توروخدا ببین چندتا شغل برا خانوما هست و احترام همشون هم حفظه ارباب رجوع قرار نیست بیاد دستمالی کنه کنه!!!  

حالا شما بشین خونه خانمی کن نوش جااانت ولی وقتی از چیزی که اطلاع نداری به شاغلا توهین نکن انگار مثلا ما میریم تن فروشی !!!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
خیر، زنی که برای خودش ارزش و شخصیت قایله

چطوری توضیح بده؟

مثل مردا که بیرون کار میکنه

خونه و ماشین وظیفه مرده تهیه کنه نه زن ،زن فقط جهاز میبره اینم که اسلام برای زن لازم ندونسته ما ایرانیا این فرهنگ جا انداختیم

کسی که مجبور باشه میره کسی که شوهرش خرجشو بده چرا باید بره بیرون کار کنه ؟

کار فقط برا پول در آوردن و گشنه نموندنه؟ من درس خوندم که از علمم توی عمل استفاده کنم از کمک کردن به آدما لذت میبرم روابط اجتماعی رو دوست دارم چون برونگرام و روحم با کار ارضا میشه چون حس مفید بودن و فعال بودن بهم میده. این احساسا برای شما وجود نداره بخاطر همین علاقه به کار بیرون نداری اشکالی هم نداره هرکس راه خودشو میره.

تصورت از کار چیه که با نامحرم باید چونه بزنی :)) عزیز من کار که فقط بقالی نیست برو یکم بیرون تو جامع ...

مگه من گفتم تن فروشی 

میگم وقتی مرد خرجی میاره من زن چرا باید برم بیرون کار کنم خسته بشم بعد بیام خونه هم کار کنم

اون زنی که مردی بالا سرش نیست اشکال نداره به کار کنه

ایده آل ترین حالت اینه که خانم هم بره سر کار ولی کاملا درست میگی، اولا که بی کاری وجود داره و همه آد ...

من ترم سوم دانشگاه بودم كه ازدواج كردم 

درسم بعد از اون دوازده ترم طول كشيد و بعدشم دوترم پايان نامه 

طي اين مدت از همسرم پول ميگرفتم 

الانم پزشكم و درامد متوسطي دارم واي دهم ماه نشده حقوقم تمومه و باز بايد از همسرم پول بگيرم 

خداروشكر همسرم هميشه با روي گشاده پول داده و هيچوقتم منت نميذاره 

ديگه كاراي تو خونه و غيره كه اصلا درامد زيادي نداره 

ولي حق باشماس خوبه كه ادم هنر و مهارت هاي زيادي بلد باشه 

ولي مهمتر از اون خوبه با كسي ازدواج كنيم كه خودش برا جنس زن ارزش قايل باشه