2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
متاسفانه ما فقط زن رو با نقش های همسر، مادر، خواهر نگاه می کنیم و کسی که این نقش هارو قبول نکنه ناقص ...

خوب زنو خدا اینطوری افریده جنس لطیف و حساس کدوم زن می تونه بره بیرون کارهای سنگین بکنه ؟

مرد سرپرست چون خرج خونه مخارج و چیزای دیگه با اونو کجاش توهین به زنه من نمی فهمم 

دوستی بی پایه و اساس توهین به زنه این که دست پسر نامحرم به تنش بخوره توهینه

نه اینکه مثل خانما شوهر کرده شوهرش مثل برگ گل مواظبت میکنه ازش 

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای همینه که میگم دختر و پسر باید مستقل باشن و زندگیشون رو بدون نیاز مالی به پدر و مادرها شروع کنند

یعنی پسری که به استقلال مالی نرسیده نباید ازدواج کنه ؟؟شاید تاآخر نتونه مستقل بشه نمیتونه کمک هزینه از طرف والدینش داشته باشه ولی اصل ازدواج در دین واحادیث وروایات بر ایمان واخلاقه نه مستقل بودن طرف

کف پاهام تاول زده از بس مسیر#گناه رورفتم وبرگشتم         (خدایا تو کمکم کن💔💔💔)
شما مطمئنی که هر کسی با شخص دیگه هی دوستی کرد رابطه اش پنهانی بوده؟ ببین خانم عزیز که از کل مطالب من ...

نه ایراد نداره مطمئنی دوستی زیر نظر خانوادست؟

اون نامزدی که زیر نظر خانوادست

دوستی اجتماعی هم یه فرهنگ دیگه که از غرب امده فقط تهش به قول خودت خوابیدن نیست

دست دادن روبوسی بغل هم پریدن ناز کردن اینا دوستی اجتماعی 😏

خوب زنو خدا اینطوری افریده جنس لطیف و حساس کدوم زن می تونه بره بیرون کارهای سنگین بکنه ؟ مرد سرپرست ...

این تفکر مردسالاره که میگه جنس لطیف زن... مگه الان مردا همه تو معدن کار میکنن که کار بیرون از خونه سخته اخه عزیز من؟؟؟ الان آقایون تو گرما زیر اسپیلت و تو سرما کنار شوفاز کار میکنن،ما خانمها هم میتونیم این کارو بکنیم، سرپرست خانوار بودن مرد هم دقیقا به همین دلیل جا افتاده که بتونه با استقلال مالی خودش و عدم استقلال خانمش بهش مسلط بشه

خب شوهرش مشکل داره حتمن.ربطی ب خرجی دادن نداره.

منظورم اینه که تا خانوما باهمدیگه حرف میزنن صداشون بلنده و به هم دیگه قلدری یاد میدن فقطم برا پول گرفتن اما درباره حقوق اساسیشون هیچی به هیچی! و اینکه زنی که خودشو به این شدت از لحاظ مالی به شوهر وابسته می کنه و میگه وظیفشه شوهر هم میگه وظیفه ت کنج خونه بودنه و یه سری حقوقشو ازش می گیره میگه تو بشین خونه من هرچی میخوای برات میارم یعنی تو وقتی نیازهاتو با پول تعریف کنی اونم پولو میده بهت میگه بسشه دیگه نمیفهمه که نیاز داری سرکار بری یا تو جامعه باشی یا محبتشو میخوای و ...

کلا دخترا چه خونه پدر باشن چه دوس پسر داشته باشن چه شوهر اگه وابستگی مالی نداشته باشن عزت و احترام بیشتری خواهند داشت آزادی و قدرت بیشتری دارن 

شما نگاه کن دختره تا خونه باباشه میگه من دختر خونه ام از باباهه پول توجیبی می گیره اگرم کم باشه میشینه حسرت میخوره فقط بعد دوس پسر پیدا میکنه ازش شار ژ میگیره کادو میخواد کافه رستوران میخواد بعد شوهر میکنه میگه چشمش کووور باید همه چی برام بخره حالا این وسط اگه شوهر نتونه یا نخره دعوا شروع میشه اصلنم به فکر این خانم نمیرسه که می تونم خودم برم دنبال رویاهام و همش دستم به دامن یه مرد نباشه!

یعنی وقتی ما خودمون به خودمون نگاه یه موجود ضعیف و وابسته رو داریم که باید بشینه تا مردها تامینش کنن نمیشه انتظار داشت بقیه مارو مستقل ببینن و رو سرشون بذارن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
این تفکر مردسالاره که میگه جنس لطیف زن... مگه الان مردا همه تو معدن کار میکنن که کار بیرون از خونه س ...

خوب اینطوری زن هم باید تو خونه کار کنه هم بیرون

نه ایراد نداره مطمئنی دوستی زیر نظر خانوادست؟ اون نامزدی که زیر نظر خانوادست دوستی اجتماعی هم یه ف ...

بهتون گفتم که من تجربه شخصی خودم رو بیان کردم، تجربه من هم دوستی با اطلاع خانواده ام بود، اسمش رو میخواید بذارید نامزدی میخواید بذارید دوستی یا هرچی اینقدر درگیر الفاط نباشید، دوستی اجتماعی هم چیز بدی نیست، من و همسرم هنوز که هنوز دوستان اجتماعیمون رو داریم و با هم در ارتباطیم مهم اینه که آدم بلد باشه چطوری روابطش رو مدیریت کنه

شرايط جامعه ما الان اصلا طوري نبست كه همه خانوما بتونن سركار برن 

با كليت حرفاتون اينكه رسم و رسوماي مسخره كنار بره و وابسته به خونواده ها نباشيم موافقم 

ولي بنظرم بهتره مردي انتخاب كنيم كه مستقل باشه و بخشنده كه برا همسرش با جون و دل خرج كنه چون واقعا الان شرايط جوري نيست كه همه خانوما بخوان خودشون استقلال مالي داشته باشن و از همسرشون بول نگيرن 

این تفکر مردسالاره که میگه جنس لطیف زن... مگه الان مردا همه تو معدن کار میکنن که کار بیرون از خونه س ...

ما یه هم کلاسی داشتیم همون کلاس دانشگاه که دو ساعت اونم با ماشین کولر دار میمد میگفت واقعا ما خانوما ظریفیم نباید کار کنیم همین کلاسم که میایم خسته میشیم.

ناگفته نماند ایشون از لحاظ جثه خیلیم درشت بود . تو دوران عقد مهریه شو به صورت قسطی ماهی یه سکه از شوهرش میگرفت نه اینکه مشکل داشته باشن بخاطر عقایدش عندالمطالبه داشت مطالبه می کرد. افتخارش هم به ثروت باباش بود نمیدونم تا کی باید زنها بشینن به پول پدر و شوهر افتخار کنن ... 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
کاملا با شما موافقم که یه عده این آزادی رو ندارن، میخوام باز هم برات مثال از خانواده خودم بزنم، تا ب ...

بله درسته ولی خوبیت نداره جلوخانواده وایساد,این بستگی داره قسمتت چی باشه,مادرمن درس خوندولی دانشگاه نرفت چون پدربزرگم نذاشت,واینکه به نظرتون کی نمیخوادمستقل بشه؟شما7سال باهاشون دوست بودین وتوی این مدت همسرتون روگرفتین به دست وایشون هم به طبع تشنه تربودن برای ازدواج هرچی گفتین گفته چشم,ولی خیلیاسنتی ازدواج کردن مثل من,چون من همیشه اینودرنظرمیگرفتم که اگه دوست بشن ولی بهش نرسم بعدازدواج شایدتوذهنم هنوزبمونه,واسه همین اجازه ندادم کسی پیشنهاددوستی بهم بده چون اگه مردی متعصب باشه به جای دوستی میره خواستگاری,شغل شریف شماچیه؟مدرکتون چیه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
خوب اینطوری زن هم باید تو خونه کار کنه هم بیرون

عزیز من، من که اصلا شمارو نمی شناسم و دشمنی ای با شما ندارم، زنان خانه دار هم شاغل حساب می شن اما تمام کارهاشون نا دیده گرفته می شه، تمام حق و حقوقشون نا دیده گرفته می شه، چون هنوز فرهنگش جا نیوفتاده که زن هم تو خونه کار می کنه و اگر شوهرش بیروش هشت ساعت کار می کنه زنش تو خونه 18 19 ساعت کار می کنه و اون باید کمک همسرش باشه، فقط می ره پول در میاره میاد اما تمام بار زندگی رو دوش زنه، من کلا می گم خانوم ها نیاید با این تفکرات مرد سالارانه که سال هاست ریشه کرده تو وجودمون خودشون رو حساسو لطیف و وابسته بدونن

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....