2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
زیر نظر پدر دختر، واقعا خنده ام می گیره از این حرف ها در قرن 21 خود دختر هیچ اختیاری نداره و پدرش با ...

نخیر عزیزم به خاطر تحویل دادن به شوهر نیست به خاطر حفاظت از حریم و شخصیت خود زنه.زنی که هر کی از راه رسید یه ناخونک بهش زد خودش حس بدی داره.چرا فکر میکنید همه چیز به خاطر شوهره.نه به خاطر شخصیت وجودی و جایگاه خود ادم باید از حریممون مراقبت کنیم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
راست میگم دیگه دو روز ماهواره نگاه کردیم از زیر زمینم فمنیست در امد برین درباره دین بزرگ اسلام مطال ...

خواهشا وارد بحث دینی نشین اصلا درست نیست و تاپیک یه نفر دیگه می ترکه

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باازدواج آسان موافقم وهم اینکه مستقل بودن خیلی چیز خوبیه جدای اینکه منت کسی روسرت نیس واجازه دخال ...

کسی که از لحاظ دینی میخواد مهریه بگیره، یه شاخه گل و یک جلد قرآن بگیره و قانونا حقوقش رو هم از دست نده_حق مسکن، حق طلاق و..._ چه عیبی داره؟

وااای عالی بود مخصوصا اونجاش که شوهرو به چشم عابر بانک میبینن هی هم به همدیگه یاد میدن که وااا وظیفشههه باید خرجت کنه از اون‌ طرفم حبس خانگی ان و شبام یه دست کتک میخورن   

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
پس هدف از دوستی چیه هان ؟ خودت بگووو من خانم متفکر چرا میرن دنبال دوستی تا غریزه شون اروم بگیره کس ...

حرف حق روگفتی احسنت 👏👏

کف پاهام تاول زده از بس مسیر#گناه رورفتم وبرگشتم         (خدایا تو کمکم کن💔💔💔)
حرفاتون قشنگه ولی توحرفاتون من اینوبرداشت کردم که درک بایدیه طرفه باشه,خیلیاقبول ندارن عروسی نگیرن و ...

برای همینه که میگم دختر و پسر باید مستقل باشن و زندگیشون رو بدون نیاز مالی به پدر و مادرها شروع کنند

نخیر عزیزم به خاطر تحویل دادن به شوهر نیست به خاطر حفاظت از حریم و شخصیت خود زنه.زنی که هر کی از راه ...

احسنت 

واقعا بعضی ها تحت تاثیر فرهنگ غرب قرار گرفتن هر چی هم بگی اهمیت نمیده

به قول معرف کسی که خوابه میشه بیدارش کرد کسی که خودشو بزنه بخواب سیل هم بیاد بیدار نمیشه😏

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
پس هدف از دوستی چیه هان ؟ خودت بگووو من خانم متفکر چرا میرن دنبال دوستی تا غریزه شون اروم بگیره کس ...

متاسفانه ما فقط زن رو با نقش های همسر، مادر، خواهر نگاه می کنیم و کسی که این نقش هارو قبول نکنه ناقصه، باید حتما یه نقشی داشته باشه و دنبال سر پناه و تکیه گاه باشه، ما حتی در ادبیاتمون هم زن ستیزانه حرف می زنیم، زنی که خرج خانواده اشو می ده بهش می گیم بد سرپرست و یا بی سرپرست، یعنی باز هم با نقش هاش تعریفش می کنیم و شخصیت مستقلی بهش نمی دیم

حبس خانگی چیه

یعنی شوهره حبسشون کرده اجازه بیرون رفتن نمیده

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
کسی که از لحاظ دینی میخواد مهریه بگیره، یه شاخه گل و یک جلد قرآن بگیره و قانونا حقوقش رو هم از دست ن ...

درسته میشه مهریه رو قران و گل ویاچیز های  دبگه گذاشت ولی شماگفتی که مهریه نگرفتی وحقوق قانونی روگرفتی چراکه مهریه هرچن خیلی کم وجزیش هم باید باشه که خانم اگه مهریه دوست نداشت میتونه ببخشه

کف پاهام تاول زده از بس مسیر#گناه رورفتم وبرگشتم         (خدایا تو کمکم کن💔💔💔)
خواهشا وارد بحث دینی نشین اصلا درست نیست و تاپیک یه نفر دیگه می ترکه

بگو درباره دین اطلاع ندارم همش میگی وارد بحث دینی نشو چیه وارد بحث دینی بشیم تاپیک میترکه ولی وارد بحث هرزگی و دوستی خیابونی تاپیک نمیترکه و اشکال نداره 

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
بگو درباره دین اطلاع ندارم همش میگی وارد بحث دینی نشو چیه وارد بحث دینی بشیم تاپیک میترکه ولی وارد ب ...

من کاملا اطلاعات دینی دارم و خیلی زیاد مطالعه کردم در موردش، و تو هیچکدام از صحبت های من دفاعی از هرزگی نبود، لطفا پست هارو با دقت بخونین، دقیقا من کجا از هرزگی دفاع کردم؟؟!!!

شما مطمئنی که هر کسی با شخص دیگه هی دوستی کرد رابطه اش پنهانی بوده؟ ببین خانم عزیز که از کل مطالب من یه وازه دوستی رو دیدی، همون تجربه شخصی دوستی بنده فقط با یک نفر بود که الان هم همسرمه و ۴ ساله که داریم با هم زندگی میکنیم، بعد هم اینکه ما از همون ابتدا عین بچه آدم خانواده هامون رو به هم معرفی کردیم، با هم آشنا شدیم و دیدیم مناسب ازدواج با همیم و درنتیجه صبر کردیم تا وصع مالیمون هم به جایی رسید که بتونیم زندگیمون رو شروع کنیم و کردیم، خیلی های دیگه هم همینن ضمن اینکه این همه دوستی اجتماعی و ... توی محیط کار و دانشگاه به وجود میاد، توی همشون آدم میره با طرف مقابلش میخوابه؟؟؟ شما تعریفتون از روابط زن و مردایراد داره