2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
درسته تعهد نداره میگه بزار نازشو بکشم اینم تمااااااام یعنی تماااام جونو تنشو در اختیارم بزاره به اسم ...

زیر نظر پدر دختر، واقعا خنده ام می گیره از این حرف ها در قرن 21 خود دختر هیچ اختیاری نداره و پدرش باید براش تصمیم بگیره چون اون می فهمه که چی خوبه و چی بد، چون اون هم جنس هاس خودشو می شناسه، این حرفا بیشتر به نظر توهین به مرد ها هست، که فقط به چشم آلت جنسی نگاهشون می کنیم و باید فرار کنیم ازشون

زن ها که جز پایین تنه چیزی برای از دست دادن ندارن و باید فقط مراقب این موضوع باشن و سالم دست نخورده تحویل شوهر بدن

اه اه اه

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

هرکی یه نظری داره به نظرمن کوتاهی نبایدازیه طرف باشه چه مردچه زن,مامیگیم وقتی میبینیم به خاطراینکه واسمون طبق رسم چلگی وعیدی و...بیارن دلخوری پیش میادپس ایناروبذاریم کنارناراحتی پیش نیاد,به نظرتون چرامرداوخانواده همسرنگه بابارسم ورسومه یه باره واسه همه میبرن آرزودارن ماهم درحدتوانمون ببریم؟چرامابایدبگیم صداشوندرنیاریم دعوانشه؟چرااونانگن طبق عرف وتوقع جلوبریم دعوانشه؟من نمیگم خریددرحدشکستن کمرطرف باشه,من موقع خریدم یه حلقه 600تومنی خریدم که الان به زور2میلیون میشه,دوستم یه انگشتر3میلیونی مارکیزخریدالان 20میلیون قیمتشه,واین باعث شدهمون اول بدعادت بشه شوهرم,خرجای اون دوستم کجاخرجای من کجا,هیچ چیمم ازاون کمترنیست,درمورداینکه فرمودین بایدمستقل شیم منم موافقم واسه منم لازمه مستقل شم,ولی به درصدفکرکردین خیلی مردابامستقل شدن زن مخالفن؟نمیزارن زن بره سرکارمثل همسرمن؟عزیزم همه آزادنیستن اگه قراربرآزادی بودهمه زنادوس دارن مستقل شن,ببخشیدطولانی شد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه عصبانی انگار😉تفاوتهای احساسی و... زن و مرد رو نمیشه انکار کرد..تو اسلام اگه نگاه کنی میبینی چجور ...

اصلا وارد بحث دینی و مذهبی نشو که هم این تاپیک می ترکه هم ممکنه بعضی حرفا برات سنگین باشه و نتونی جواب بدی، اصلا و ابدا با من وارد بحث دین و امام و پیغمبر نشو لطفا، محترمانه و دوستانه خدافظی می کنم ازت، امید وارم همیشه شاد و موفق باشی

حرفاتون خوب و درست بود ولی چه ربطی به عنوان تاپیک داشت؟🤔

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
مگه جار نمیزدی من فمنیستم؟ خوب خانم مگه دوستی شخصیتی هم میزاره برای زن که ما دربارش صحبت کنیم؟ هر ...

لطفا مودبانه صحبت کنید، از نطر شما دوستی شخصیت نمیذاره برای زن پس با من صحبت نکن، چون من از نظر شما بی شخصیتم. مرسی.

زیر نظر پدر دختر، واقعا خنده ام می گیره از این حرف ها در قرن 21 خود دختر هیچ اختیاری نداره و پدرش با ...

نه میخوای اول یه دست زیر دست پسرای محل بره بعد تحویل شوهرش بدن خخخخخ

اونوقت اه اه نیست به نظرت چه چه هاااا؟

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
نه انتظار داری مثل خارجی ها هر شب رو تخت یکی باشی اونوقت حالت بهم نمیخوره؟؟؟؟؟ اگه بگیم یه زن نباید ...

مثل خارجی ها مثل خارجی ها، این حرفا چیه همش می زنید، مثل انسان ها، شما کلیت حرف منو متوجه نشدی و منم اصلا دلم نمی خواد با شما وارد بحث بشم، تفکرت برای خودت محترمه و می تونی هر فکری دوست داری در مورد من بکنی هیچ توضیحی هم نمی دم در مورد خودم که خیال پردازیت خراب نشه

نه میخوای اول یه دست زیر دست پسرای محل بره بعد تحویل شوهرش بدن خخخخخ اونوقت اه اه نیست به نظرت چه چ ...

متاسفم برات که که مردهارو یه مشت آلت جنسی بدست می بینی که تو خیابون دنبال این و اونن و زن هارو هم فقط با پایین تنه شون می سنجی که خوبن یا بد

من باازدواج آسان موافقم وهم اینکه مستقل بودن خیلی چیز خوبیه جدای اینکه منت کسی روسرت نیس واجازه دخالت بقیه رونمیدی و ارزشت زیادمیشه ولی بااین دید که به ازدواج داشتی اصلادین توش تعریف نشده وبرابری جنسیتی بیداد میکنه، اینکه ازدواج نکردن به خاطر رفاه،ومهریه نداشتن،واینکه مجلس عروسیتون هم  میتونستین خیلی ساده وبدون تشریفات خاصی که الان تو عروسیها بیداد میکنه داشته باشید و....

کف پاهام تاول زده از بس مسیر#گناه رورفتم وبرگشتم         (خدایا تو کمکم کن💔💔💔)

حرفاتون قشنگه ولی توحرفاتون من اینوبرداشت کردم که درک بایدیه طرفه باشه,خیلیاقبول ندارن عروسی نگیرن ودخترهم جهازنبره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
مثل خارجی ها مثل خارجی ها، این حرفا چیه همش می زنید، مثل انسان ها، شما کلیت حرف منو متوجه نشدی و منم ...

راست میگم دیگه دو روز ماهواره نگاه کردیم از زیر زمینم فمنیست در امد

برین درباره دین بزرگ اسلام مطالعه کنید

اونجا میفهمید که زن چه شخصیتی داره و باهاش چطور باید رفتار کرد

نمونه بارزش زندگی بانو فاطمه با حضرت علی

التماس تفکر☺

هرکی یه نظری داره به نظرمن کوتاهی نبایدازیه طرف باشه چه مردچه زن,مامیگیم وقتی میبینیم به خاطراینکه و ...

کاملا با شما موافقم که یه عده این آزادی رو ندارن، میخوام باز هم برات مثال از خانواده خودم بزنم، تا ببینی که بالاخره هر چیزی از یه جایی شروع میشه، مامان من متولد ۱۳۲۷ هستن، دو تا خواهر بزرگترشون در سن ۱۶، ۱۷ سالگی ازدواج کردند، مادر من جلوی خانواده ایستاد و گفت میخوام درس بخونم، رفتن دانشگاه، رفتن سر کار و بعد در سال ۵۳ در سن ۲۶ سالگی ازدواج کردن، این باعث شد که من به عنوان دختر اون مادر راه برام بازتر باشه، بالاخره یه جا باید این چرخه معیوب شکسته بشه، شما خودت نتونستی مستقل بشی، اشکالی نداره، دیگه گذشته ولی به فرزند دخترت راه درست رو یاد بده یا به فرزند پسرت یاد بده که دخترا همترازشن نه پایینتر و نه بالاتر

درسته تعهد نداره میگه بزار نازشو بکشم اینم تمااااااام یعنی تماااام جونو تنشو در اختیارم بزاره به اسم ...

دقیقا منو همسرمم سنتی ازدواج کردیم ولی چندماه زیر نظر خانواده ها هر روز واقعا هر روزها باهم در ارتباط بودیمو بیرون میرفتیم شاید توی کل اون چندماه دوسه روز نتونستیم بریم بیرون.اسلام هرگز شناخت قبل از ازدواج رو منع نکرده ولی دوستیه پنهانی واقعا بعضی وقتا جبران ناپذیره

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
متاسفم برات که که مردهارو یه مشت آلت جنسی بدست می بینی که تو خیابون دنبال این و اونن و زن هارو هم فق ...

پس هدف از دوستی چیه هان ؟

خودت بگووو من خانم متفکر چرا میرن دنبال دوستی تا غریزه شون اروم بگیره

کسی دنبال خانواده و همسر بودن و مادر بودن باشه تنشو به همه نشون نمیده در خونشو برای خاستگارا باز می زاره زیر نظر خانواده کسی که بهش بخوره به عنوان مرد زندگی و تکیه گاه و پدر بچه هاش انتخاب میکنه