2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
خب من شوهرم کل عیدی هایی که برام اورد یامراسم عروسیمون و همه چی خرجشو خودش دادچون پدرنداره پس ننش چر ...

اینا به فرهنگ غلط جامعه بر میگرده، این چیزها یه شبه درست نمیشه، نیاز به فرهنگ سازی هست، و برای جا افتادن فرهنگ هر کس باید از خودش شروع کنه

همه چي از نظر شماها گناهه. مثلا اگه يكي بدون سناخت ازدواج كنه بعد با يه بچه جدا بشه گناه نكرده اوني ...

چیزی نمیدونی چرا حرف میزنی😏

از کجا معلوم بعد ازدواج به قوووول شما باشناخت خخخخ

مرده راه و بی راه به زنش شک نکنه بگه این دختره که قبل ازدواج با من بود با وجود پدر بالای سرش بعد ازدواج راحتر میتونه دوستی کنه 

از خودت میپرسم اسم این زندگی جهنم نمیشه؟

همین فیلم ملی 

مگه قبلش دوست نشدن دختر و پسر چرا بعد ازدواج اینطوری شد

چون مرد ایرانی فرق داره با مردای خارجی این فرهنگ دوستی اشتباه که تازه تو ایران مد شده خارجی ها از اول اینطوری زندگی کردن

مرد ایرانی وقتی اینطوری ازدواج کنه دائم به زنش شک میکنه زنشم همینطور 

التماس تفکر😏

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شخصیت والای زن؟؟؟ چه چیز خاصی در زن وجود داره که باعث شده شخصیتش والا باشه؟؟؟ زن و مرد با هم برابرند ...

خب یه عده طرز تفکر سنتی دارن ایرادی هم نداره ولی باید همه جوره سنتتی باشن مثلا اینکه شوهر وظیفشه نون شبم را دربیاره پس حقم داره  نذاره بدون اجازش جایی برم

نمیشه حقوق سنتیمون را قبول داشته باشیم  و خواستارش باشیم ولی از اون ورم مثل یه زن مدرن بخواهیم زندگی کنیم 

اوتی که تفکر مدرنیت داره نباید مهریه و نفقه هم بخواد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
حرفات را قبول دارم نگاه من به دوستی واقعا دوستیه نه زناشویی ... ولی بازم معتقدم  اسیب این د ...

مگه خودت نمیگی برای شخصیت زن ارزش قائلی خودت گفتی دیگه انکار که نمیکنی؟؟؟؟

مگه ادعاتون نمیشه؟

با دوستی شخصیت زن له میشه چرا قبول نداریم؟

الان شخصیت بزرگ بانو فاطمه زهرا چطور بود ؟

هان احدی می تونه حرفی بزنه؟

اون خانم برای شخصیت خودش ارزش قائل بوده محض اطلاع😏

دختری که دوستی های خیابونی کنه شخصیتش صفره مگه اینکه توبه کنه و دیگه از این کارها بد و زشت نکنه

شخصیت والای زن؟؟؟ چه چیز خاصی در زن وجود داره که باعث شده شخصیتش والا باشه؟؟؟ زن و مرد با هم برابرند ...

احساس و عاطفه تو زن ها بیشتره و این تو جنسشونه اکثرا...بله هر دو یکسانن در انسانیت خدا هم گفته اِنَّ اکرمکم اتقاکم.دوستمون نگفت زن والاست و مرد پایین.

درست میگی، میدونی چیه، چون وقتی میخوام بنویسم انقدر فکرهای مختلف میاد تو ذهنم که نمیتونم تفکیکشون کن ...

👌👌👌👌

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

دوستان حالا مطالب به اين قشنگي و پر معنايي رو ول كرديد گير داديد به فمينيست

استارتر جان من و همسرمم خيلي مستقل هستيم واقعا تاثير مثبتشو تو زندگيم ديدم براي همين كاااملا عمق حرفاتو درك ميكنم و موافقم

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است

ازین کلمات متنفرم: شخصیت والای زن، زن گوهری در صدف، زن ملیح و نازک نارنجی، زن سر تا پا لطف، جایگاه والای مادر، همچون غنچه ای پاک

بابا بریزید دور این حرف هارو اینا همش افکار جامعه مرد سالار هست تا یه زنی اشتباه کرد بهش انگ خراب بودن بزنن

یا مدام وابسته نگهش دارن چون تو مغزش کردن که تو لطیفی و نیاز به مراقبت داری پس وابسته من شوهر من پدر یا برادر هستی و من اگه می گم این کار و بکن یا نکن اینو بپوش یا نپوش به خاطر خودت می گم

حالم از همه این حرفا بهم می خوره

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

يعنى به غير از دوستى جوره ديگه اى نميشه شناخت طرفو يعنى به غير از دوستى توان تشخيص. رو نداريم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
يعنى به غير از دوستى جوره ديگه اى نميشه شناخت طرفو يعنى به غير از دوستى توان تشخيص. رو نداريم 

من راجع به تجربه شخصی خودم صحبت کردم، به شما هم تجویزش نکردم، گرچه آدم برای شناخت طرف مقابلش باید باهاش رفت و آمد کنه تا تازه کمی بشناسدش، من حرفم کلا چیز دیگه ای بود و از دوستی و نوع شناخت صحبتی نکردم

👌👌👌آفرین این که دختر با چنتا پسر دوست باشه خوبه ولی ازدواج کنه بده خب میشه با چشم باز ازدواج کر ...

درسته تعهد نداره میگه بزار نازشو بکشم اینم تمااااااام یعنی تماااام جونو تنشو در اختیارم بزاره به اسم دوستی و دوست داشتن بعد که استفادشو کرد یه حرف کوچیک یه دعوای کوچیک پسره میگه کااااااات🤣🤣🤣

انگار فیلم برداری نه زندگی نمیگه تکلیف احساسات دختر مردم چی میشه اون فقط دنبال کیف خودشه

برین با این دوستی ها خوش باشین به اسم شناخت قبل ازدواح خخخخخخخ

مگه اسلام دوران نامزدی نگزاشته؟

که کوچکترین بی حرمتی به شخصیت زن نمیشه

زیر نظر پدر دختر 

این وقته که دختر اسمش دوشیزس وقتی دوستی کنه خانواده ها بفهمن میدونی چیکار میکنن

میبرن ازش برگه بکارت سالم میگیرن اونم پزشک قانونی

دیگه خودت تصور کن چه بلایی سر شخصیت به قول خودتون والای زن این موقع میاد😁

ازین کلمات متنفرم: شخصیت والای زن، زن گوهری در صدف، زن ملیح و نازک نارنجی، زن سر تا پا لطف، جایگاه و ...

چه عصبانی انگار😉تفاوتهای احساسی و... زن و مرد رو نمیشه انکار کرد..تو اسلام اگه نگاه کنی میبینی چجور بوده پیغمبر و حضرت علی خودشون هم پاک بودن و همسرشون تاج سرشون..تو کارها هم بهشون کمک میکردن.بقبه امام ها زنشون اذیتشون میکرده ولی اونا محبت..حالا بعضیا خرابش کردن برای خوشگذرونی خودشون..خانواده یک سرپرست میخواد..تو اگه شوهرت بهت بگه آروم باش من پشتتم خوشحال نمیشی؟؟حس قشنگیه..حمایتت میکنه..معنیش بد نیست

میشه لطفا دیگه راجع به دوستی و معایب و مزایای ان در این تاپیک صحبت نکنید؟؟؟ دوستی فقط یک کلمه در بین اون همه جمله ای بود که من نوشته بودم، و تجربه شخصی خودم بود نه تجویزم به دیگران

من راجع به تجربه شخصی خودم صحبت کردم، به شما هم تجویزش نکردم، گرچه آدم برای شناخت طرف مقابلش باید با ...

مگه جار نمیزدی من فمنیستم؟

خوب خانم مگه دوستی شخصیتی هم میزاره برای زن که ما دربارش صحبت کنیم؟

هر پسری امده یه دستی کشیده رفته😁