2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
از ۲۱ تا ۲۸ سالگی دوست بودی خوب گناه کبیره بوده به اونجاش فکر کردی ازدواجم که هر کی دوست داشته باشه ...

الان دیگه ازدواج پایان گناه نیست اتفاقا برای خیلی ها شروع گناهان جدیده  خیانت جنگ اعصاب توهین به خودشون و بزرگترها ‌و...از گناهانی هست که برای کسایی که قبل از شناخت ازدواج کردن زیاد پیش میاد

پس بهتره قبل از ازدواج شخصیتمون رابسازیم‌

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ما تو موج اولش موندیم موج چهارم پیشکش اونایی که به برابریشون رسیدن😂😂

شما چندتا مبحث رو قاطی کردی عزیزم😊

اینایی که شما گفتید در واقع برخوردهای خانوادگی و اجتماعی با جایگاه زن هست ارتباطی به فمینیست نداره

گرچه با صحبتات موافقم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چندتا مبحث رو قاطی کردی عزیزم😊 اینایی که شما گفتید در واقع برخوردهای خانوادگی و اجتماعی با جای ...

بخاطر همین حرفهاش عالی بود والا فمنیستها که یه مشت چرت میگن 

از ۲۱ تا ۲۸ سالگی دوست بودی خوب گناه کبیره بوده به اونجاش فکر کردی ازدواجم که هر کی دوست داشته باشه ...

من تجربه شخصیم رو بیان کردم و برای دیگران سن ازدواج تعیین نکردم، البته اینکه با ازدواج در سن پایین مخالفم یه بحثه و اینکه از خانمای هم وطنم میخوام که به دید درستی برای ازدواج برسن یه بحث دیگه، اگر یه دختری در سن ۱۷ سالگی به بلوغ عاطفی، اجتماعی و ... رسید به ازدواج فکر کنه، ازدواج فقط بلوغ جنسی نمیخواد، نمیخوام الان وارد این مسایل شم

حرفاتو قبول دارم ولي اينم قبول كنيم شرايط همه يكسان نيست بعضيا به اجبار ي چيزايي رو قبول ميكنن چون نميشه توي ي محيط بسته يك نفر بياد مخالفت كنه حتما به بن بست ميرسه

بخاطر همین حرفهاش عالی بود والا فمنیستها که یه مشت چرت میگن 

اونایی که فمینیست رو خوب فهمیدن فقط بحثاشون قابلیت شنیدن داره 

بقیه که... 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

همه چي از نظر شماها گناهه. مثلا اگه يكي بدون سناخت ازدواج كنه بعد با يه بچه جدا بشه گناه نكرده اوني كه با شناخت ازدواج كرده و خوشبخته گناه كرده واقعا چند هزار سال ديگه بريم جلو زنا انقد احمق نباشن.  تاكي از پسراي بدبخت خانواده عروس به اسم رسم ورسوم بكنن. 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
شما چندتا مبحث رو قاطی کردی عزیزم😊 اینایی که شما گفتید در واقع برخوردهای خانوادگی و اجتماعی با جای ...

درست میگی، میدونی چیه، چون وقتی میخوام بنویسم انقدر فکرهای مختلف میاد تو ذهنم که نمیتونم تفکیکشون کنم و د ضمن نمیخواستم بیش از حد طولانی و خسته کننده بنویسم، ولی همه این چیزایی که نوشتم از برابری خواهی جنسیتی نشات میگیره 

حرفاتو قبول دارم ولي اينم قبول كنيم شرايط همه يكسان نيست بعضيا به اجبار ي چيزايي رو قبول ميكنن چون ن ...

کاملا درست میگی ولی اتفاقا ارزش جنگیدن اون آدم چندین برابر ایستادگی و مقاومت منی که تو شرایط راحت تری بودم ارزش داره

الان دیگه ازدواج پایان گناه نیست اتفاقا برای خیلی ها شروع گناهان جدیده  خیانت جنگ اعصاب توهین ب ...

با دوستی بسازیم؟

چند درصد دوستی ها به ازدواج ختم شده؟

همه وجودت همه تنت صدات علاقت زیباییت همه چی بزاری در اختیار یه پسر نامحرم و غریبه بعد ادعای دفاع از شخصیت والای زن هم میکنیم🤣🤣🤣

زن مثل غنچه گل میمونه وقتی باز بشه و هر کی خواست بو کنه و بره اخرش پژمروه میشه 

یه عمر پدر خانواده زحمت کشیده بزرگ کرده چرا باید خودمونو در اختیار بزاریم دوستیییییی یعنی در اختیار گذاشتن چون نه تعهد داده پاش نه چیزی خوشش نیومد فردا میره با یکی دیگه خوب ازدواج بهتره یا دوستی؟

شخصیت زن تو کدومش حفظ میشه؟

دو تا حرف شوهر برای ما اینقدر بده و غیر قابل تحمل که تو سن نیاز به جنس مخالف عوض ازدواج دوستی های مختلف و تجربه کنیم اسم این زن چیه ؟

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
همه چي از نظر شماها گناهه. مثلا اگه يكي بدون سناخت ازدواج كنه بعد با يه بچه جدا بشه گناه نكرده اوني ...

دقیقا همینه اسیبی که طلاق  میرسونه دست کمی از گناه کبیره نداره 

روح و روان دوتا خانواده و خود زوج و بچه هاشون با طلاق اسیب میبینه این بدترین اتفاقه که متاسفانه با انتخابهای اشتباه و عدم اگاهی ونداشتن  تحمل این روزها زیادم شده

از نظر اجتماعی هم بسبار اسیب رسان هست

خب من شوهرم کل عیدی هایی که برام اورد یامراسم عروسیمون و همه چی خرجشو خودش دادچون پدرنداره پس ننش چرا باز دخالت میکنه؟ربطی نداره اینابه ذات آدما برمیگرده

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
با دوستی بسازیم؟ چند درصد دوستی ها به ازدواج ختم شده؟ همه وجودت همه تنت صدات علاقت زیباییت همه چی ...

حرفات را قبول دارم نگاه من به دوستی واقعا دوستیه نه زناشویی ...

ولی بازم معتقدم  اسیب این دوستی ها از طلاق کمتره

با دوستی بسازیم؟ چند درصد دوستی ها به ازدواج ختم شده؟ همه وجودت همه تنت صدات علاقت زیباییت همه چی ...

شخصیت والای زن؟؟؟ چه چیز خاصی در زن وجود داره که باعث شده شخصیتش والا باشه؟؟؟ زن و مرد با هم برابرند، شخصیت والایی برای هیچ کدوم وجود نداره