2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوار قلب حتما میگیرن ولی اگه لازم باسه احتمال زیاد اکو میشی بعد هم درد قلبت به خاطر ضربان بالاست به ...

مرسی گلم

اره خودمم فکر میکنم از ضربانه قلبمه ولی یه دردایی میگره قلبم که البته همیشگی نیست شاید روزی یکی دوبار خفیف

خدایا شکرت♡
نوار قلبتو دکتر میبینه اگر مشکلی باشه اکو میگیره منم ضربانم خیلی بالا بود بعد اکو یه سری دارو داد یه ...

خدارو شکر ایشالا مشکلی نباشه برا منم...میگم من تپش قلبم همیشگی نیست باید لحظه ای که نوار قلب میدم بالا باشه که معلوم شه؟

خدایا شکرت♡
خدارو شکر ایشالا مشکلی نباشه برا منم...میگم من تپش قلبم همیشگی نیست باید لحظه ای که نوار قلب میدم با ...

فکر نکنم بلاخره دکتر میبینه حتما متوجه میشه، براش توضیح بده چیزی نیس  ایشالا ، از استرس بیشتر به نظرم

فکر نکنم بلاخره دکتر میبینه حتما متوجه میشه، براش توضیح بده چیزی نیس  ایشالا ، از استرس بیشتر ب ...

مرسی عزیزم...اره خیلی استرس دارم بی جهت 

خدایا شکرت♡
افتادگی دریچه میترال که هیچی نیست بین خانمها شایع هست که اینا علائمشه که شما داری منم پرولاپس دارم&n ...

نمیدونم عزیزم از چه طریقی شما فهمیدید که دارید؟

خدایا شکرت♡