2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106267 بازدید | 1852 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چه جالبه ولی چه جوریه کاشکی تو کشو که هست هم ببینیم چه جوریه

این ورقه ها دندونه هاش تو هم می رن و قابل تغییر سایزن بسته به نوع کاربردتون شرمنده من نمی تونم از تو کشوم عکس بزارم اخه مال لباس زیر هست

من باهاش کیک درست کردم داخل کیکم خیس موند  چجور درست میکنی؟؟

اگه زیاد قطور نباشه خوب میپزه. دمای گازو زیاد نکن رو 180 بذار. حدودا نیم ساعته میپزه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

ی شامپويي چیزی واسه ریزش مو معرفی کنید.قیمت مناسب

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
نمیدونم چرا برای من یه حالته چربی روی آب میاد !مزه شم دوس ندارم .

اون برای اینه که ابتون تصفیه نیست عزیزم 

از اب تصفیه باید برای چایساز استفاده کنی دیگه اون لایه چربی نمیبنده 

من چایساز همیلتون دارم قوری روی کتری قرار میگیره و با بخار کتری چایی دم میاد مثل سماور های قدیم 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

از خریدنلباس زیر و لباس خواب nbb راضیم ، 

جنساشون خیلی خوبه ، 

از خریدن فایل کشویی واسه خرده ریزا و داروها راضیم خیلی مرتب شده وسایلام ، 

از خرید کرم پودر مای خیلی راضیم با اینکه قیمتش فقط 30 هزارتومنه ولی خوب کاور میکنه ، 

از خریدن پودر گیاهی بست دی فوق العاده راضیم هم ریزش موهامو برطرف کرده ، هم پوستم خوب شده و جای جوشام تا حد زیادی رفته هم کبد چربمو کاملا درمان کرده ، 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !