2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106267 بازدید | 1852 پست
خیلی لطف داری بهم عزیزم😍 ۲۱ سالمه من خوابگاهیم و خیلی خونه نیستم ولی مواقعی که خونه هستم و تابستو ...

قربونت جدی گفتم

اخه من خودم تو مجردیم تقریبا هیچکار نمیکردم.مامانم ازم نمیخاس خودمم کاری ب این چیزا نداشتم و اصلا توجه نمیکردم به کارهای خونه.فقط درس میخوندم

الان ک متاهل شدم سختمه ک عادت ندارم ب کارای خونه

شما رو ک میبینم افسوس میخورم چرا من اینطوری نبودم😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد که قطعا داره ولی خیلی کمتر از بند به نظرم خیلی به کارت میاد حتما بخر

ممنون عزیزم

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
درد که قطعا داره ولی خیلی کمتر از بند به نظرم خیلی به کارت میاد حتما بخر

عزيزم برا موهاى ضخيم چونه ام كاربرد داره؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
همه جورپارچه راحت میدوزه

اره عزیزم ۳۷ مدل دوخت داره زیگزاگ وبازواذادداره پایه دکمه وجادکمه چراغ ال ای دی 

این عکس نتیشه الان نیسم هکس خودشوبزارم 

هم نازک دوزه هم زخیم دوز

ای ک مراخوانده ای راه نشانم بده❤
نظرتون راجب یخچال الکترو استیل دوقلو چیه؟ واسه جهیزیم میخام  یخچال ایرانی میخام بگیرم میشه یه ...

مارک یخچال ما کلور هست و خیلی عالیه

یه کم به نسبت بقیه ی ایرانیا گرون تره فقط

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

بچه ها من از بوی کرم بدم میاد.به خاطر همین نمیزنم.هر نوع کرمی باعث حالت تهوع میشه برام.همیییییشه همینجور بودم.راه حلی ندارین

تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه