2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست
بله عزيرم درست ميگين  اتفاقا از وقتي يدونشو خريدم همش دنبالشم ك بخرم خيلي عاليه  ولي يجا ...

نازک باشه خط آدم بهتر میشه

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

كنويس داشتم اصي رو پوستم نميخوابيد عزيزم لكه لكه ميپوشوند صورتمو چ گرةن شده من اخرين بار پارسال ١٨خر ...

عزیزم شاید اصلش نبوده چون هم قیمتش بالاست هم فیکش زیاده

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها پنبر پيتزاي فله اي  اونايي م شيري رنگن يني شيريه يكدست خوبن؟؟؟  يا اونايي ك يچيزا ...

پنیر پیتزا ۹۵۹۵ خوبه

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
ممنون فدات شممم  فقط ببخشید ی سوال دیگه برای چند بار جواب میده؟

خواهش میکنم.

حد اقل واسه ۲۰ بار من استفاده میکنم.

واي عزيزم خيلييييي ممنونم ك عكس فرستادي بهش مياد خيلي خوب باشه  حتما ميگيرم  بازم مرسي گ ...

عالیه، یعنی واسه یه لحظه شه.

کیلوئی ۲۲ هزار.

شامپو بدن اکتیو شکلاتی رو بینهایت راضیم بوش مستتون میکنع برا شب جمعه ها خیلی عالیه😉😉

عه ،چه جالب ،من دارمش ،یه بارداداشم3سالش بودازحموم بدش میومدداشت زن بابام میشستش چشاش بسته بودکف نره توچشاش،جیغ ودادم میکردبره بیرون،من اینوزدم ب لیف بوی شکلات پیچیدتوحموم ،یهوساکت شدبوکشید دوباره جیغ زدبمن هم شکلات بدین میخورین ،گفتم دستتوبیارجلوبدم اوردشامپوریختم دستش گفتم اینم شکلات ،تندتندزیراب صورتشوشست بخوره دستشم بیرون دوش گرفته بود،،بلاخره نذاشتیم بخوره ،فهمیدشامپوست هی خودشو کف مالی میکردازحموم بیرون نمی امداین دفعه ،فکرکنم مارکش چیزدیگه بودولی باهمین بو

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
یکی از وسایلی که دارم و  ازش خیلی راضییم😁  کاربردش عالیه    سبزی خشک کن هستش، & ...

گلم مارکش چیه و چند خریدی 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
عه ،چه جالب ،من دارمش ،یه بارداداشم3سالش بودازحموم بدش میومدداشت زن بابام میشستش چشاش بسته بودکف نره ...

عزیزم! چه روش باحالی سرش پیاده کردین.