2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست
عزیزم! چه روش باحالی سرش پیاده کردین.

سلام شادی جانم خوبی عزیزم انشالله؟

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از کرم روز درمدن فوق العاده راضیم تلفیقی از کرم ضد آفتاب و کرم مرطوب کننده و جوان کننده هست

قیمتش گلم 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

ازماسگای خانگی خیلی راضیم طوری که اصلا نه کرم پودرمیخرم نه پنکک ازشامپو فیروزراضیم ازبنداندازفیلیپیس خیلی راضیم پنج ساله دارمش ازیخچال اسنوا لباسشویی اسنوا خیلی راضیم،سرخ کن مال جهیزیمه نه ساله دست نخورده یه چیزه ازافیه،،،وژله فرمند عالیه راضیم

سلام شادی جانم خوبی عزیزم انشالله؟

ممنون عشقم. یاد اون شب افتادم.

سهراب سپهری شاملو حافظ و سعدی میخونم.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
دیروز قفل کشو خریدم ک دخترم نتونه کشوها رو باز کن یه ساعت نشد خراب شد جنسش مزخرف بود

منم خریدم همه رو کند.سلیقه به خرج دادم روبان خریدم در کابینتا رو پاپیون میزنم بیشتر بااونا کار داره البته خسته کننده اس چون کابینت و ادم هی لازم داره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
واي مرسي عزيزم  حتما ميخرمش  فك كنم سخت گير بياد  من اصفهانم اخه

سلام همشهری عزیزم یا برو فروشگاه زمرد یا گل سرخی توی رباط اول هر مارکی که بخوای دارن

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

درباره مارک‌فیروز که گفتی واقعا عالیه محصولاتش

روغن بدن الووراش بوی خییییلی خوبی میده نرم کننده هم هست

از وازلینش هم استفاده میکنم عالیه

پودر بچشم که معروفه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
شوهرم بسته ۴۰ گیگ ماهانه ۴۰ هزار تومن میکیره عالیه اینترنتمونم ایرانسل ثابت هستش 

آخه ۴۰ گیگ خیلیه برام

من ۷ گیگ کافیمه

ما البته وای فای تو خونه داریم اونم ۴۰ تومن پولشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه