2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106185 بازدید | 1852 پست

مرطوب کننده مای هم خوبه 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از وازلین برزیلی خیلی راصیم البته اول دلم سوخت براش ۱۵ پول دادم اما وقتی استفاده کردم دیدم چقدر فرق داره با وازلین های دیگ

از پودر سوخاری دانه درشت پانکو راصیم خوش طعم میکنه غذارو مخصوصا میگو سوخاری

از سایه ابرو مک راضیم

از قالی سلیمان هم راضیم

لاک مارک مارال راضیم

خط لب مارک نوت خیلی راصیم

فعلاهمین ها به ذهنم رسید

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
عزیزم قیمت ژل چنده؟

مغازه ی شوهرم میفروشه ۵۰ هزار.

ولی جاهای دیگه مشاهده شده بالای ۶۰ هزار هم فروخته شده.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

به نظرمن وسایل برقی مفید و کارامد ایناس

یخچال فریزر

سولاردام

ماشین لباسشویی

اتو مخزن دار

غذاساز

چایی ساز

چرخ گوشت

پلوپز

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
مغازه ی شوهرم میفروشه ۵۰ هزار. ولی جاهای دیگه مشاهده شده بالای ۶۰ هزار هم فروخته شده.

ممنون فدات شممم 

فقط ببخشید ی سوال دیگه برای چند بار جواب میده؟

🌸❤ چادری ها عاشّق تَرند ❤🌸

از کرم روز درمدن فوق العاده راضیم تلفیقی از کرم ضد آفتاب و کرم مرطوب کننده و جوان کننده هست

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

پودر ماشین لباسشویی امو محشره