2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106181 بازدید | 1852 پست
خودکارهای کیان رو هم امتحان کنید هم ارزونه هم با کیفیت

بله عزيرم درست ميگين 

اتفاقا از وقتي يدونشو خريدم همش دنبالشم ك بخرم خيلي عاليه 

ولي يجا رفتم تا ديدم ١٠تا شو خريدم

بعد اومدمخونه ديدم وااااااي سرش همون نوكش نازكه من با نازك نميتونم بنويسم ١٠تاشمونده رو دستم پسم برنداش🤣🤦🏼‍♀️😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا شاید خیلی مربوط به لوازم و اینا نباشه ولی من چون مصرف نتم بالاس بسته ۷ گیگ یه ماهه میخرم ۲۴۵۰۰ ...

میتونم بهت شارژ‌ بدم ۲۳۵۰۰

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
ازت راضیم، ولی از پفکت نه! پفک فقط مینو

اخ پفک مینو میخام،از اینا ک شورتره،،،،قرمزه

وایییییییییییی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
من که از ضد افتاب رنگی شون واقعا راضی ام  رژ لب گاش عالیه

کاش آبجیم بودی میدادمش بهت من یبار استفاده کردم سردرد گرفتم انداختمش تو  کمد

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

پاکشوما و تاژ بدون انزیم،هم نرم میکنن و هم خوشبو

مرسی 😙

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

من ضد آفتاب اون میزدم که شد ۱۶۰ دیگ نخریدم

و الان ضد آفتاب ایرانی راسن میزنم که میتونم بگم فوق العاده س!وقیمتش فقط ۱۸تومنه😍میگن این ضد آفتاب ۹۹درصد رضایت داشته تاقبل اینکه بخرم باور نمیکردم و به قیمتش خنده م میگرفت الان خیلی راضیم هرچند جدیدا سخت گیر میاد

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

زودپز برقی تو جهیزیه عالیه من راضیم. هم شستنش راحته و هم نگران نیستی بترکه، تایمر داره. 

لباس نوزاد سفید از همه بهتره چون هم ب چهرشون خیلی میاد و هم راحت با لکه بر تمیز میشه و سریع کهنه نمیشه رنگش بره. 

لباس سرهمی بدون جوراب کاربردی تره واسه بچه.