2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106181 بازدید | 1852 پست
اره من قبلا خاکستر میگرفتم هرکی میومد خونم میگف چه خوبه.ولی الان پرسیل دارم میگم کاش زود تموم شه برم ...

پرسیل افتضاحه هر جا میبینم و باهاش ظرف میشورم بلا استثنا دستام باهاش خراب میشه 

گلرنگ و لطیفه عالین تو مایع ظرفشویی

مایع دستشویی اوه کرمی

و پودر لباسشویی هوم کر افتضاااااح به تمام معناست خیییییلی بده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بچه ها مایع ظرفشویی خاکستر رو از کجا میخرید؟ من از فروشگاه اتکا خرید میکنم تابحال این مارک رو ندیدم

همه جا دارد گلم رنگش کرمی پررنگه تقریبا 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که از ضد افتاب رنگی شون واقعا راضی ام 

رژ لب گاش عالیه 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
از خرید سرهمی جوراب دار ناراضیم بعد 27 روز دیگه تن بچم نمیشه 120 تومنم پولشو دادم 

ااا راستی منم میخواستم سر همی بگیرم جواراب دار اخه اکثر سرهمی ها تو بازار جوراب داره

آلیس در سرزمین نی نی سایت 😳😳😳
لوازم خونه سبزی خورد کن  چرخ گوشت  پلو پز  گوشت کوب برقی ب درد نمیخوره اصلااا

من از چرخ گوشت و سبزی خردکنم خیلی استفاده میکنم😊

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

شامپوهای فولیکاهم عالیه 

شامپوی صحت و مولتی ویتامین بدترین شامپوهای دنیا 

نرم کننده هم لطیفه😍

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه