2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106181 بازدید | 1852 پست
مایع ظرفشویی خاکستر عالیه بچها اصلا دیگه ظرف ها و سینگ بوی مرغ و ماهی و غیره نمیده ب هرکی معرفیش کرد ...

اره من قبلا خاکستر میگرفتم هرکی میومد خونم میگف چه خوبه.ولی الان پرسیل دارم میگم کاش زود تموم شه برم خاکستر بگیرم

این ی لیتره ها.باید عوض کنم خیلی گرونه این

من قبلا پریل میحریدم از وقتی حاکستر خریدم دیگه پریل رپنمیخرم 4 لیتری مقرون ب صصرفه تره

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از کرم جی خیلی خیلی راضیم.باور کنید از صدتا کرم گرون خارجی واسه دست بهتره یه مدت کوتاه که استفاده ک ...

مرطوب کنندش؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اقا من از شامپو تخم مرغي  سس قرمز خرسي  خودكار بيك  خيلي راضي ام 😍😅

خودکارهای کیان رو هم امتحان کنید هم ارزونه هم با کیفیت

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

بچه ها مایع ظرفشویی خاکستر رو از کجا میخرید؟

من از فروشگاه اتکا خرید میکنم تابحال این مارک رو ندیدم

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

من از پودرهای بدون انزیم برای ماشین استفاده میکنم،بنظرم پودرها با انزیم بالا بعد یه مدت رنگ لباسو می ...

چه مارکی عزیزم 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
حالا شاید خیلی مربوط به لوازم و اینا نباشه ولی من چون مصرف نتم بالاس بسته ۷ گیگ یه ماهه میخرم ۲۴۵۰۰ ...

اوووو ب نظرم بصرفه نيس ك 

من با ٢٢/٥٠٠

٢١گيگ ميخرم عاليه 

٧گيگ روزانه 

١٤گيگ شبانه