2821
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106181 بازدید | 1852 پست

کرم پودر روزانه م بورژوا ایرمت بود ولی یهو قیمتش دوبرابر شد

الان از کالیستا که برند ایرانیه استفاده میکنم اونم خیلی خوبه و خیلی خوب رو پوست میخوابه.قیمتش۴۹ تومن ولی واقعا ارزششو داشت❤️

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ي پنكك خوب و با پوشانندگي خوب قيمت مناسب معرفي كنين

اینو خریدم خیلی راضی بودم قیمتش ۲۲ ولی یه چیز خیلی عالی ایه اس پی افم داره

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
من موهام چربه خسته شدم یه روزدرمیون حموم چی بزنم

سرکه سیب قبل حموم بزن به موهات عالیه

شامپوهای فولیکاهم عالیه  شامپوی صحت و مولتی ویتامین بدترین شامپوهای دنیا  نرم ک ...

نرم کننده ی موی اوه هم عالیه

بر عکس بقیه ی نرم کننده ها اصلا باعث ریزش نشد برام

روش عکس میوه داره 

خیلی نرم میکنه

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
پیشونی و شقیقه رو نمیشه با این برداشت چون ممکنه ابروهارو بکنه

ابرو های منو دو  بار نصفشو کند 😌

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
کاش آبجیم بودی میدادمش بهت من یبار استفاده کردم سردرد گرفتم انداختمش تو  کمد

خخخخخخ😈😈😈😈😈

باز من  از بوی اردن سردرد شدید میگیرم 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
هیچی لینا نمیسه😋😋😋😍

نه!😃

لینا و چیتوز و مزمز مثل غذا میمونن خوردنشون، سنگینی میکنه. ولی مینو این خاصیتو نداره، و در واقع رسالت پفک رو که وسیله ای واسه سرگرمی چند لحظه ای هست رو به خوبی از پسش بر میاد.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
اینو خریدم خیلی راضی بودم قیمتش ۲۲ ولی یه چیز خیلی عالی ایه اس پی افم داره

مرسي گلم ك زحمت كشيدي واسم عكس فرستادي 

ايرانيه؟؟ 

چ خوب نوشته هم ضد افتاب داره هم ضد ابه 

پوشانندگيش خوبه؟ ميخوابه روي پوست عزيزم؟

نرم کننده ی موی اوه هم عالیه بر عکس بقیه ی نرم کننده ها اصلا باعث ریزش نشد برام روش عکس میوه داره& ...

آره منم خیلی راضیییی بودم