2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106235 بازدید | 1852 پست

من از ریمل اسنس مدل صورتیش خیلی راضی م الان ۴۵ شده...

شامپو فولیکا خیلی عالیه ....

کرم پودر دوسه هم گرفتم خوبه

نرم کننده ورنل خیلی خوبه

روغن نارگیل گرفتم برای موهام راضی ام

مو کن از این فنریا گرفتم با اونا صورتمو تمیز میکنم خیلی خوبه قبلا بنداندازم داشتم از این راضی ترم

موهامو کراتینه کرده بودم اصلا راضی نیستم

فعلا همینا یادمه....

من از سیسمونی فروشی خریدم...اگ قم هستی از کارخونه ش بخر ارزون تر از جاهای دیگ میدن بهت

اگه بريم کارخونه میدن بهمون ؟

ادرسشو میدی ؟

اينفوگراف کودک طراحی می کنم 😍 پیج اينستا : baby_infograph

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از ریمل اسنس مدل صورتیش خیلی راضی م الان ۴۵ شده... شامپو فولیکا خیلی عالیه .... کرم پودر دوسه ه ...

واقعا ۴۵ شده ریمل اسنس؟😨😨😨

من میگرفتم ۱۶😣

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
بچه ها دستمال برا گردگیری آینه ها و میز عسلی و تی وی چی خوبه  ک لک نیوفته  نانو گرفتم ول ...

من دستمال ماکارونی استفاده میکنم لک نمیندازه

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
ویکتوریا سکرت😍😍

گرونه خیلی😓

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
من دستمال ماکارونی استفاده میکنم لک نمیندازه

دستمال ماکارونی چیه 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

من سرم موی کریستال پیدا نکردم سرم دوفاز وینا گرفتم خیلی راضیم برای موهای وز من عالیه

مرطوب کننده مای خوبه

مام پودری سد آپ بهترینه ولی دیگه سخت پیدا میشه

جاروبرقی فیلیپس خیلی خوبه

از اینکه سرویس خواب چوبی دادم ساخت خییلی پشیمونم اماده میخریدم بهتر بود

رنگ موی اینویتیشن خیلی خوبه قیمتشم مناسبه

بهترین پنکک هم فلورمار اگه اصل باشه فیکش خوب نیس

شیرپاک کن سینره خیلی راضی ام

خدایا بغلم کن❤
اگه بريم کارخونه میدن بهمون ؟ ادرسشو میدی ؟

اره..شهرک شکوهیه قمه...ادرس دقیقشو نمیدونم کارتنش رو انداختم دور ولی رفتم خونه دفترچشو نگاه میکنم اگ بود میفرستم برات

دخترم.....بارانم...تموم زندگیمی...👶👶👶  
کرم ویتامین سی و روشن کننده و جوان کننده ی سی گل. من چندماهه استفاده میکنم خیلی راضیم. پوستمو صاف و ...

عزیزم ممنونم ازت ک جواب دادی.فقط اینایی ک گفتی دوتاکرم میشه؟ی کرم ویتامین سی با یه روشن کننده سی گل؟قیمتشونومیدونید؟بازم ممنون

سلام منم تاپیک راجب لوازم تجربیات لوازم آرایشی زدم رفتم عکس لوازم هم از نت گرفتم که راحت تر باشن بقی ...

عزیزم لطف کن تاپیکت رو ادامه بده

منم میام تحربیاتم رو میگم

حیفه واقعا اینجور تاپیکا خاموش بمونن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐