2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106235 بازدید | 1852 پست

چطوری این تاپیکو ذخیره کنم 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
برای تمیز کردن چربی های گاز. کف خونم سرامیکه با بخار شور هفته ای یبار میشورم برق میفته. هرشش ماه یبا ...

پس چی میگن بخار شور اصلا به درد نمیخوره.من میخواستم بگیرم ولی انقدر همه بد گفتن پشیمون شدم.شما کدوم مدل کارشر رو گرفتید؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چی میگن بخار شور اصلا به درد نمیخوره.من میخواستم بگیرم ولی انقدر همه بد گفتن پشیمون شدم.شما کدوم ...

اگه کف خونت سرامیکه خیلی کاربردیه برات

اگه نیست حالا خیلیم صروری نیست

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

بچه ها دستمال برا گردگیری آینه ها و میز عسلی و تی وی چی خوبه 

ک لک نیوفته 

نانو گرفتم ولی بازم لک میشه 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

بادی اسپلش خوب به من معرفی کنید😁😁😁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت