2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106235 بازدید | 1852 پست

خانما میشه لطف کنید پستی که چند صفحه بعدش تاپیک جلو رفته ریپلای نکنید،تاپیک به این خوبی من از روز اولش دارم کم کم میخونم میام جلو،هنوز تو صفحه۵۰م،چقدر سر چرخگوشت و پلوپز و لباس یکسره جورابدار بچه حرف زدید،وقتی چند صفحه از پست اون بنده خدا رفته جلو مطمئنا کسی جوابشون رو داده دیگه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دکترا ی پوست همشون با یه برند یا یه داروخونه زد و بند  دارن من اصلا بهشون اعتماد ندارم.فقط ...

دقیقا همینطوره،پورسانت دارن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
عزیزم ممنونم ازت ک جواب دادی.فقط اینایی ک گفتی دوتاکرم میشه؟ی کرم ویتامین سی با یه روشن کننده سی گل؟ ...

نه عزیزم یه کرمه. که درکنار ویتامین سی خاصیت جوان کننده تقویت کننده مرطوب کننده و روشن کننده داره. من 9ماهه دارم استفاده میکنم پوستم خیلی فرق کرده . اصلا ویتامین سی واسه پوست واجبه. تو این مدت که زدم چند نفر ازم پرسیدن که کرم چی استفاده میکنم☺ یعنی پوستم بد نبود اصلا جوش و لک واینا نداشتم  اما از وقتی ویتامین سی  زدم پوستم شاداب و روشن شده.منظورم اینه اثرگذاره. حتی چروکای ریزم از بین میبره به مرور. قیمتش با توجه به کاراییش خیلی مناسبه. من 22یا 25 میگرفتم. الانم فکرکنم همین حدودا باشه 

این ماه کرم ویتامین سی نئودرم خریدم 37 تومن .اینم خوب بود ولی سری بعد همون سی گل میخرم چون نسبت به قیمتش کاراییش خیلی خوبه. قبل آرایش هم میتونی ازش استفاده کنی چون سریع جذب پوست میشه و اصلا پوستو چرب نمیکنه در عین حال نرم و لطیف میشه. فکرکنم شرکت سازندش باید یه قدردانی حسابی ازم بکنه اینقدر از محصولشون تعریف کردم😂

خواهش میکنم عزیزم😘 امیدوارم به دردت بخوره

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️

سماور برقی ریوالد عالیه

پلو پز دیجیتالی فلر 4 نفره دارم خیلی راضیم

دستمالهای میکرو فایبر ناژو عالیه

قابلمه استیل کرکماز عالیه

قابلمه تفلون اصل فرانسه عالیه0 چینی و ترکیه اشو اصلا نخرین

چینی زرین خیلی خوبه

از پودر لباسشویی  OMO راضیم

شامپو پرژک عالیه

لباس کودکان هپی لند و زیروتن عالین

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
نه عزیزم یه کرمه. که درکنار ویتامین سی خاصیت جوان کننده تقویت کننده مرطوب کننده و روشن کننده داره. م ...

کرم ویتامین c سی گل رو خریدی عزیزم قیمتش چ خوب دیروز دیجی کالا قیمت کرم ویتامین c مارک سینره دیدم 60تومن اگ این ارزون ترو بهتره پس اینو بگیرم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
من از ریمل اسنس مدل صورتیش خیلی راضی م الان ۴۵ شده... شامپو فولیکا خیلی عالیه .... کرم پودر دوسه ه ...

عزیزم برسش کوتاه نیست ؟حجم دهنده اس یا بلند کننده ؟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
من از این خیلی استفاده میکنم، گردو، سبزی، گوجه، طالبی، پیاز........ همه چی خورد میکنم عالیه

جدی؟

طرز کارش چجوریه؟

من سبزی خواستم خورد کنم نشد. مصبم دراومد.

گوجه و طالبی رو له میکنه یا اینکه ریز خورد میکنه؟

دیگه برای چه مواد غذایی استفاده میکنی؟ چه کاربردای دیگه ای داره؟؟؟؟

من یه گوشتکوب برقی بوش دارم  سه کارست محفظه اش کوچیکتر از اینه ولی خیلی بهتر کار میده. بیشتر اون تو دستمه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷