2777
2789

موهام شدیدا میریزه. رفتم دکتر پوست آز و سونو داد. جواب آز شنبه میاد ولی توی سونو تخمدات پلی کیستیک و کیست هموراژیک دارم.

تا حالا فکر میکردم بدنم خیلی سالمه و مثل ساعت کار میکنه ولی الان😢😢😢

تو رو خدا اونایی که تجربه دارند در این مورد بگن چجوری درمان میشه و آیا موهای از دست رفته ام دوباره برمیگرده؟ الان رسما کچل شدم😭😭😭

و اینکه اگه بازم بچه بخوام امکانش هست؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

نوبت دکتر زنانم فردا صبح هست. چون خیلی پول دکتر و از و سونو دادم این هفته ،دیگه دلم واسه شوهرم سوخت فردا دکتر زنان رو میخوام بیمارستان تامین اجتماعی برم و معمولا چون رایگانه ، درست دارو نمینویسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فقط دعامیکنم همه چی حل بشه ان شاالله بموقعش بچه دارهم بشی🙏🙏🙏🙏

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
یعنی این مشکلاتت به ریزش مو ربط داره‌؟ منم ریزش موی شدید دارم

آره . دکتر پوستم این آزمایش و سونو رو مخصوص نوشت.

نمیدونم فقط دعامیکنم همه چی حل بشه ان شاالله بموقعش بچه دارهم بشی🙏🙏🙏🙏

انشالله. ممنون از دلگرمیتون

در مورد دوباره بچه دار شده اگه وزنت رو کم کنی کیستت خود به خود از بین میره  در مورد ریزش مو از ...

وزنم ۷۵ قدم ۱۷۲

اضافه وزنم حاد نیست

مطمئنی درمانم با کاهش وزنه؟

یعنی علتش چاقی بوده؟

همه چاقا پلی کیستیک میشن؟!!!!

وزنم ۷۵ قدم ۱۷۲ اضافه وزنم حاد نیست مطمئنی درمانم با کاهش وزنه؟ یعنی علتش چاقی بوده؟ همه چاقا پل ...

منم ۱۷۰ قدمه ۷۵ وزنم بود بارداریم به مشکل خورد با چندتا دکتر خوب مشورت کردم گفتن بین ۴ تا ۷ کیلو وزنت رو بیار پایین بعد ۲ ماه خدا دختر مو داد😍