2777
2789
عنوان

بازم دخترم

373 بازدید | 39 پست

بچه ها من ۲۰ مین پبش تاپیک زدم که دخترم درست درمون سه ماه شیر خودمو نمیخوره الانم که چند روزه ۶ ماهشو تموم کرده میخوام بهش غذا بدم دهنشو باز نمیکنه و خیلی ضعیف شده دکترش میگه با قاشق شیر خشک بده که تا به حال شیر خشک آبتامیل و بیومیل گرفتم نخورد خراب شد انداختم دور الان ببلاک گرفتم اونم نخورد الان داشتم تو بغلم تکونش میدادم متوجه صدای آب شدم تو شکمش انگار یه کیسه آب رو تکون بدی اونجوری صدا میداد به نظرتون این عادیه نمیدونین میتونه دلیل شیر نخوردنش باشه آیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تهرانی متخصص کودک خوب زیادن حتما ببرش ۳ماه زیاده تاپیک بزن بچه ها بهت متخصص خوب معرفی کنن ۳ما ...

متخصص خوب میشناسم قم هستم باید فردا صد درصد دوباره ببرمش دو روز پیش بردم پیش یه متخصص خوب گفت وزنش نسبت به سنش خوبه ولی خوب نمودارش امده پایین

شاید اشتها نداره زینک سولفات نمیدی بهش؟منم بچه ام شش ماهشه زینک میدم بهش ماشالله خیلی میخوره 

نه نمیدم اتفاقا تو فکرش بودم بدم از دارو بیزاره قطره هاشو به زور میدم

منم دخترم الان ۷ماهشه دقیقا مثل دختر شما اشتها نداره و دوماهه درست شیر نمیخوره میزارم رو سینمم با گریه برمیگرده عقب و نمیخوره بردم دکتر گفت دهنش یکم برفک داره حالا یکم بهتر شده ولی باز خوب نمیخوره به نظر خودم رفلاکس داره

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧