2777
2789
عنوان

بازم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 39 پست
نميخوام بترسونمت عزيزم ولي ببرش دكتر بايد حتما سونوگرافي كنن خدايي نكرده بچه حتما مشكلي داره كه شير ...

خدانکنه آره راست میگی دیگه دیونه شدم بس که بهونه میکنه با هزار زور بلاء تو ماشین تا یکم شیر میخوره

متخصص خوب میشناسم قم هستم باید فردا صد درصد دوباره ببرمش دو روز پیش بردم پیش یه متخصص خوب گفت وزنش ن ...

چندم خرداده دخترت 

وزن تولد و الانش چنده

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه آره راست میگی دیگه دیونه شدم بس که بهونه میکنه با هزار زور بلاء تو ماشین تا یکم شیر میخوره

ببين يادت باشه تا بچه مشكلي نداشته باشه بدقلقي نميكنه باور كن خيلي عقلشون ميرسه، اسهال نداره؟

منم دخترم الان ۷ماهشه دقیقا مثل دختر شما اشتها نداره و دوماهه درست شیر نمیخوره میزارم رو سینمم با گر ...

دکتر به من گفت بخاطر رفلاکسشه آمپرازول بده بهش از فردا شروع کنم بدم ببینم چی میشه میبینی چقد سخته من دهن دتترمو نگاه کردم خداروشکر برفک نداده

دکتر به من گفت بخاطر رفلاکسشه آمپرازول بده بهش از فردا شروع کنم بدم ببینم چی میشه میبینی چقد سخته من ...

امپرازول شربته یا قرص ،چقد در روز گفته بدین 

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
نه امروز فقط آبکی بود یکم

حالا برو به دكتر بگو واسه اطمينان حتما سونو بده خيالت راحت شه وگرنه دليلي مداره بچه شير نخوره حالا شير خشك و نخوره عيبي نداره ولي شير خودتو كه بايد بخوره 

چندم خرداده دخترت  وزن تولد و الانش چنده

۱۹ خرداد وزن تولدش ۳ کیلو ۶۴۰ وزنم ۶ ماهگیش ۸ بود ولی پری روز مطب دکتر ۸ کیلو ۱۰۰ گرم بود همیشه ترازو دکتری که میبرم با مرکز بهداشت ۲۰۰ گرم تفاوتشونه برا دکتره ۲۰ گرم کمتر نشون میده

عزیزم هواست تو شکمش آروغ دارع آروغشو بگیر 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

باید بعد شیر خوردنش آروغشو بگیری 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!