2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 66 پست
ب خدا اینکاراشو میبینم دوست ندارم خونمم بیاد چیکار کنم

منم . خیلی کم رفت و آمد میکنیم تا حالا تنهایی خونشون نرفتیم مجبور بشم میریم و میان نرو تا نیان 

خدایا شکرت
جاری ک دیگه تو همه حساب نمیشه اگه با هم خوب باشن .جاری این دوستمونم از رو حسادت یا هر چی تبریک نگفت ...

جاری شخصیت مهمی نیس که بخوایم بهش خبر بدیم یا تبریک نگفتنش مهم باشه.فقط تبریک میگفت محبت و شخصیتشو میرسوند.وگرنه دلیلی نداره ادم به جاریش خبر بده.از بقیه میشنوه خب.منم به استارتر میگم اهمیتی نداره تبریک نگفتنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه نعمت به این خوبی خدا گذاشته تو دلت سقف بالای سر شوهر خوب داری تن سالم داری خداروشکر بچسب به خوشی های زندگیت حاشیه وارد این شیرینی ها نکن که تلخ بشه جاری کیه که بخواد زنگش حالتو خوب کنه یا نزدنش مغضوبت کنه اگر شما تو بارداری اون زنگ زدی معرفتت بوده رها کن خودتو از این مسایل

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
جاری شخصیت مهمی نیس که بخوایم بهش خبر بدیم یا تبریک نگفتنش مهم باشه.فقط تبریک میگفت محبت و شخصیتشو م ...

نه والا هستن جاری های ک مثل خواهر میمونن حالا بعضی ها تو زرد از اب در میان . استارتر هم با نگفتن بارداریش تا ۵ ماهگی خوب حرصش داد دیگه 

خدایا شکرت
چرا کلا خوشیمو دوست نداره ببینه

از کجا میدونی،،

منم ادم تو داریم، تو دلم خوشحال میشم زیاد اهل صمیمیت نیستم، اما حضوری ک دفه اول متوجه شدم ابراز خوشحاااالی کردم چون واقعا خوشحال بودم،اما زنگ نزدم ک از بارداریش خبر بگیرم،

شاید هر چند ماه ی تماس کوتاه یا ی دیدار،،فعلا ک تو این مدلم تا بعد ببینم چطور میشم،ب دل نگیر

بارداریتم مبارک دوست عزیز

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
نه والا هستن جاری های ک مثل خواهر میمونن حالا بعضی ها تو زرد از اب در میان . استارتر هم با نگفتن بار ...

والا با جاری صمیمی هم باشی بنظر من دلیلی نداره ادم بگه بهش.یه چیز شخصیه

از کجا میدونی،، منم ادم تو داریم، تو دلم خوشحال میشم زیاد اهل صمیمیت نیستم، اما حضوری ک دفه اول متو ...

بعضی ادم ها حتی با نگاهشون بهت میرسونن چ حسی دارن و بار منفی یا مثبتشونو بهت منتقل میکنن هر کی ادم خوبی هست با یه سلام کردم  به طرفش نشون میده 

خدایا شکرت
نه والا هستن جاری های ک مثل خواهر میمونن حالا بعضی ها تو زرد از اب در میان . استارتر هم با نگفتن بار ...

عزیزم نمیدونی چی میگی من بارداری قبلیم شوهرم جار زد بچم سقط شد من نخواستم اینو زود کسی بفهمه تو ۵ماهگیم تازه مادرشوهرم فهمید به همه گفت حالا من بگم یا مادر شوهرم ب نظرتون فرق داره؟؟؟ی ادم ک دنبال بهونه باشه 

بله من عمومم فوت کرد خودم باید میزنگیدم؟؟شعور نداره عزیزم توجیه نکن

مرسی گلم تو زمان طولانی متوجه شدم 

فدات، برات مهم نباشه من ک جاری بزرگ حسووووود دومی هم اب زیرکاه،،فعلا ک خداروشکر زیاد رابطه ندارم، خوشم نمیاد از ادم حسود رابطه داشته باشم،

خواهر شوهر دومیم ان شاالله شهر خودش بمونه نیاد،ای خدا،حوصله دخالتاش و حسودیاش رو ندارم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
بعضی ادم ها حتی با نگاهشون بهت میرسونن چ حسی دارن و بار منفی یا مثبتشونو بهت منتقل میکنن هر کی ادم خ ...

اون ک صد البته،منظورم این واسش مهم نباشه تا حد امکان،هر چند خودمم حساسم

عزیزم نمیدونی چی میگی من بارداری قبلیم شوهرم جار زد بچم سقط شد من نخواستم اینو زود کسی بفهمه تو ۵ماه ...

من توجیحش نمیکنم یه جاری دارم از جاری شما بدتر . ولی میگم ولش کن حوصله داری اصلا حرفت درست ک بیشعوره چیکار میخوای بکنی فقط خودت حرص و جوش میخوری . من اینجور ادم ها رو از دور و ب  خودم حذف میکنم مجبورم باشم ببینمشون نادیده میگیرم تو جمع 

خدایا شکرت