2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 66 پست

هیچ وقت نمی تونی به یه آدم بیشعور تفهیم کنی که رفتارش نشأت گرفته از بی شعوریش هست فقط یه راه حل دارم واسه تولدش کتاب بیشعوری رو بخر بهش کادو بده

من خودم تصمیم دارم با خواهر شوهرم همین کارو کنم که دیگه تو کار عروسا دخالت نکنه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایا مراقب عزیزانم باش
جاری شخصیت مهمی نیس که بخوایم بهش خبر بدیم یا تبریک نگفتنش مهم باشه.فقط تبریک میگفت محبت و شخصیتشو م ...

با صحبت ایشون کاملاً مواااااااافقم کاملاٌ درست میگند از قدیم گفتند ژیان ماشین نمیشه جاری هم فامیل نمیشه   

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایا مراقب عزیزانم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونی چی میگی من بارداری قبلیم شوهرم جار زد بچم سقط شد من نخواستم اینو زود کسی بفهمه تو ۵ماه ...

میدونی در کل جاری فامیل نیست 

شما از رو شعورت تبریک گفتی 

حالا اون ب هر دلیلی  بهت تبریک نگفته 

اتفاقا کار بسیار درستی کردی ک بعد پنج ماه بارداریتو اعلام کردی 

از من میشنوی تیکه هم ننداز بلاخره ی چیزی. هم پیش میاد ک از شما انتظار تبریک داشته باشن دیگه 

همون جا به مادرشوهرت بگو چون فلانی سر بار داریم ی زنگ برا احوال پرسی نزد گفتم حتما تو مرامشون. نیست منم تبریک نگفتم یوقت معذب ادب من نشه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
هیچ وقت نمی تونی به یه آدم بیشعور تفهیم کنی که رفتارش نشأت گرفته از بی شعوریش هست فقط یه راه حل دارم ...

بیگ لایک😂😂😂😂

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود