2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 66 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما باهم ک خواهر نیستیم همیشه خبرارو از اینو اون میشنویم من چندماه پیش عموم فوت کرد ی زنگ نزد والا

ولش کن این ادم نیس مثل جاری من تو هم کلا بیخیالش شو اعصاب داری آ 

خدایا شکرت
نه ولی بعد چند وقت ک باید گفت اگه نگفتی پس انتظار تبریک و نباید داشته باشی دیگه

اونم نگفت کلا تو فامیل کسی باردار میشه خودش ب کسی نمیگه از هم دیگ میشنویم

نه ولی بعد چند وقت ک باید گفت اگه نگفتی پس انتظار تبریک و نباید داشته باشی دیگه

عزیزم قرار نیس به همه شخصا بریم بگیم تا طرف به روش بیاره که!خب وقتی میشنوه اگه دلش بخواد تبریک میگه.اینا بهونه س

نه شما بايد تبريك ميگفتين  نه اون به شما  وقتي دو تا جاري خبر حاملگي رو نميدن و بعد از ٥ ...

دقیقااا

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

من سر حاملگی جاریم هرروززنگ میزدم ولی اون ن تنها سربچه من تبریک نگفت بلکه موقع سقط موقعی ک اشک میریختم قهقه میزد ولی سیاستش کاری کرده خانواده همسرم وهمسرم میگ ن منظوری نداشته

عزیزم قرار نیس به همه شخصا بریم بگیم تا طرف به روش بیاره که!خب وقتی میشنوه اگه دلش بخواد تبریک میگه. ...

جاری ک دیگه تو همه حساب نمیشه اگه با هم خوب باشن .جاری این دوستمونم از رو حسادت یا هر چی تبریک نگفت یا زنگ نزد نباید پیشو بگیره ول کنه

خدایا شکرت
افررین منم همینو میگم

اما اصلا مهم نیس تبریک نگفتنش.از جاری انتظاری نداشته باش.همین که عقده ای بازی درنیاره و کاری به کارت نداشته باشه ینی جاری خوبیه.تبریک نخواستیم

من سر حاملگی جاریم هرروززنگ میزدم ولی اون ن تنها سربچه من تبریک نگفت بلکه موقع سقط موقعی ک اشک میریخ ...

چ بیشعور

من اما ب شوهرم حالی کردم بیشعوره اونم میدونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز