2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما باهم ک خواهر نیستیم همیشه خبرارو از اینو اون میشنویم من چندماه پیش عموم فوت کرد ی زنگ نزد والا

ولش کن این ادم نیس مثل جاری من تو هم کلا بیخیالش شو اعصاب داری آ 

خدایا شکرت
نه ولی بعد چند وقت ک باید گفت اگه نگفتی پس انتظار تبریک و نباید داشته باشی دیگه

اونم نگفت کلا تو فامیل کسی باردار میشه خودش ب کسی نمیگه از هم دیگ میشنویم

نه ولی بعد چند وقت ک باید گفت اگه نگفتی پس انتظار تبریک و نباید داشته باشی دیگه

عزیزم قرار نیس به همه شخصا بریم بگیم تا طرف به روش بیاره که!خب وقتی میشنوه اگه دلش بخواد تبریک میگه.اینا بهونه س

نه شما بايد تبريك ميگفتين  نه اون به شما  وقتي دو تا جاري خبر حاملگي رو نميدن و بعد از ٥ ...

دقیقااا

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من سر حاملگی جاریم هرروززنگ میزدم ولی اون ن تنها سربچه من تبریک نگفت بلکه موقع سقط موقعی ک اشک میریختم قهقه میزد ولی سیاستش کاری کرده خانواده همسرم وهمسرم میگ ن منظوری نداشته

عزیزم قرار نیس به همه شخصا بریم بگیم تا طرف به روش بیاره که!خب وقتی میشنوه اگه دلش بخواد تبریک میگه. ...

جاری ک دیگه تو همه حساب نمیشه اگه با هم خوب باشن .جاری این دوستمونم از رو حسادت یا هر چی تبریک نگفت یا زنگ نزد نباید پیشو بگیره ول کنه

خدایا شکرت
افررین منم همینو میگم

اما اصلا مهم نیس تبریک نگفتنش.از جاری انتظاری نداشته باش.همین که عقده ای بازی درنیاره و کاری به کارت نداشته باشه ینی جاری خوبیه.تبریک نخواستیم

من سر حاملگی جاریم هرروززنگ میزدم ولی اون ن تنها سربچه من تبریک نگفت بلکه موقع سقط موقعی ک اشک میریخ ...

چ بیشعور

من اما ب شوهرم حالی کردم بیشعوره اونم میدونه