2777
2789
میدونی همین جو نااروم خونتون روی روانت اثر گذاشته و باعث میشه مشکلاتت با نامزدتت بیشتر بشه. سعی کن ا ...

آره بیشتر مشکلات الانم با نامزدم ب خاطر جو بدیه ک از بچگی توش بودم 

حتی همین ترسم از جدایی ب خاطر همینه 

من تو این خونه یه دختر ضعیف بار اومدم ک دائم استرس داره 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره بیشتر مشکلات الانم با نامزدم ب خاطر جو بدیه ک از بچگی توش بودم  حتی همین ترسم از جدایی ب خ ...

باید سعی کنی از این شرایط تجربه کسب کنی خوب گلم خودت ک قربانی یه زندگی سرد و پرتنش شدی اجازه نده خونه جدیدت و فرزندت در اینده باز همین سرنوشت گرفتارشون کنه. باید بری مشاور . بامادرت پدرت صحبت کن بگو با این اختلافات و دعواها چه بسر شما اوردن

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
باید سعی کنی از این شرایط تجربه کسب کنی خوب گلم خودت ک قربانی یه زندگی سرد و پرتنش شدی اجازه نده خون ...

چند بار گفتم اما دیدم بدتر از من شاکی شدن سکوت کردم 

من ب خاطر این ک همچین زندگی رو بچه هام تجربه نکن با عشق ازدواج کردم چیزی ک بین پدر و مادرم نبودو خواستم تو زندگی خودم تجربش 

نامزدمم تو جو خوبی بزرگ نشده تنها فرق من با اون این بوده ک اون کتک خوردن مادرشو دیده من ندیدم هیچوقت مادرم کتک بخوره 

اون پدرش خشن بوده و مرد سالار 

من پدرم یه مرد فوق العاده ساکت و آروم 

بارها بهش گفتم میخوام ب بچه هام یه زندگی بدم ک آرزوشو داشتم بارها براش مثال زدم ک عاقبت مرد سالاری و درک نکردن هم یا نبود عشق چی ب سر خودمون و بچهامون و حتی اطرافیانمون میاره اما متاسفانه هیچکس حرفو نمیفهمه 

منو نامزدم قربانی اختلافات پدر مادرامون شدیم .

من یه دختر ضعیف و بی اعتماد ب نفس ک هیچوقت نتونسته از حقش دفاع کنه 

نامزدم یه پسر عقده ای و پر از کینه ک تو کوچکترین مخالفت ک باهاش بشه دشمنش میشی از نظرش 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
اهل منطق نیست کلا؟

اگر شوهرمو میگی ن میگه منطقیه اما نیست 

دیکتاتوره دقیقا عین پدرش 

دیکتاتور.کینه ای 

آرزو ميكنم همه به آرزوهاي خوبشون برسن و تن شوهرم هميشه سلامت باشه خدا سايه هيچ مردي رو از زندگى كم نكنه

خانوادمم بفهمن در حقم بد كردن و دلمو  شكستن

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ارزوی من دیدن خوشبختی همه مردم ، مخصوصا خوشبختی و دلخوشی عزیزام هست مثل خانواده و اطرافیان . چون شادی منم در گرو شادی اوناس 

بعدم اینکه سرکار استخدام بشم 

کاش خدا همین الان یه نگاه به این تاپیک بندازه

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
اگر شوهرمو میگی ن میگه منطقیه اما نیست  دیکتاتوره دقیقا عین پدرش  دیکتاتور.کینه ای

و برعکس پدر شما

گاهی دیکتاتورها فقط میخواند به زبان بله بشنوند.

ویژگی های خوب داره نداره؟