2777
2789
بابا و مامان و پسرم و همسرم +تمام بچه ها و انسان های خوب زمین سلامت باشن همیییییشه کوتاه مدتم این ک ...

مواظبش باش شاید کم اورده تو حساب و کتاب اینچزا عزیزدلم سعی کن الان بیشتر از همیشه کنارش باشی بهش محبت کنی عزیزم از حرفای مشاورم دارم دراختیارتون میزارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از اون موقع فهمیدم مادر پدرم با هم نمیسازن و هر روز خدا دعوا بیشتر هم سر پول  البته مادرم بابا ...

ما از قلبت خبر نداریم خانومی، با مشاور صحبت کردی؟ هر چقدر از هر کسی رنجیده شدی بهش عشق بورز و بسپرش دست خدا

الهی بمیرم عزیزم به خدا توکل کن همچی درست میشه صبروتحمل کن خانومی

خدا نکنه عزیزم 

کاش خدا یه نگاه بهم بکنه تا مجرد بودم غصه پدر مادرمو میخوردم الان خودمم اضافه شدم 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

آرزوهای فروان

الان رفتم بخوابم از اعصاب خوردی خوابم نبرد

یهو آه کشیدم و یاد این شع  افتادم که روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

آرزو دارم همه آرزوهام همین امشب براورده بشن

یه فرشته بیاد تو خوابم بگه چه آرزویی داری منم همشونو بگم اونم همشونو براورده کنه

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
از اون موقع فهمیدم مادر پدرم با هم نمیسازن و هر روز خدا دعوا بیشتر هم سر پول  البته مادرم بابا ...

میدونی همین جو نااروم خونتون روی روانت اثر گذاشته و باعث میشه مشکلاتت با نامزدتت بیشتر بشه. سعی کن اگر مشکل حاد و جدی نیس حلشون کنی 

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

دوستان یه دفتر بردارین هرروز سپاسگزاری کنین برای تمام نعمتهای ک خداوند بهتون داده حتی جزی ترینش مث همین پول ک تونستین نت بخرین . برای همین سلامتی ک دارین . هر روز و هر ساعت خداوندو باعشق سپاسگزاری کنین درهای نعمت و رحمت باز میشن و مهمتر از همه خودتون اروم میشین

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
ما از قلبت خبر نداریم خانومی، با مشاور صحبت کردی؟ هر چقدر از هر کسی رنجیده شدی بهش عشق بورز و بسپرش ...

برای چیزی ک از سن کم داره اذیتم میکنه ن اما برای مشکل خودم ۲ بار رفتم و هر ۲ بارشم خواستن همسرمم بره اما اون نرفت

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢