2777
2789
عنوان

الهی بمیرن😤😤

868 بازدید | 39 پست

هیچ کدوم از بیمارستان ها سزارین اختیاری نمیکنن

حتما باید درد بکشی جون ت دربیاد بعد 

حتی خصوصی ها الان از پیش دکتر میام میگه فعلا بهمن اونم ۶یا ۷تومن میگیره

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من تیر سز کرد ۸ تومن

تازه اتاق خصوصی ۲۴ تومنه

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

لعنت بهشون . من نمیفهمم چرا این مملکت همه چیوزوری میخواد ب مردم بده یا بگیره یا بفهمونه ...ایییییی بابا

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

بابا چرا بعضیاتون دروغ میبافین اخه انقدر

این قیمتارو از کجاتون درمیارین؟

من خودم سز اختیاریم بهمنم زایمانمه زنگ زدم فرمانیه و یاس سپید پرسیدم جفتشون ۴ونیم میگیرن تازه ازاد.

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 
یکی میگفت بری پیش روانشناس وروانپزشک زیر میزی بدی ،نامه میده که مثلا تومیترسی واین حرفاو نمیتونی پرو ...

بیمارستان مادران امروز مریض هاشو که بچه ها بریچ بودن با( پا)سز نکرده شکم اول اون وقت شما میگی گودی کمر

بابا چرا بعضیاتون دروغ میبافین اخه انقدر این قیمتارو از کجاتون درمیارین؟ من خودم سز اختیاریم بهمنم ...

کتر من همین الان من پیشش بودم فرحناز معصومی گفت ۶ تومن بهمن میگیره

بله حتی خصوصی مادران پیامبران اتیه هیچ کدوم

از بیمارستان بپرسی میگن فقط طبیعی باید با دکترت هماهنگ کنی

دمتر سارا میرزنده دل و میشناسی؟؟خیلی مهربونه مطمئنم باهات راه میاد حیف که من بیمه تکمیلی ندارم وکرنه حتما میرفتم پیشش

بیمارستان پیامبران ابن سینا تندیس و فکر کنم محب کوثر هم زایمان انحام میده

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
کتر من همین الان من پیشش بودم فرحناز مهیار گفت ۶ تومن بهمن میگیره

فرمانیه و یاس سپید جفتشون خصوصیه خودم پرسیدم ۴ونیم

مردم نیمه خصوصی ۴تومن

البته ازاد

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 
از بسمارستان بپرسی میگن فقط طبیعی باید با دکترت هماهنگ کنی دمتر سارا میرزنده دل و میشناسی؟؟خیلی مهر ...

خیلی گرونه توان شو ندارم