2777
2789
عنوان

الهی بمیرن😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 39 پست
دختر خاله من از درد مرگو جلو چشاش دید ولی سزارین نمیکردن . حتی با امپول فشار هم بچه نمیومد . ولی باز ...

یاخدا😭😭😭😭

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو منم برم گواهی بگیرم چیکار کنم؟؟؟

باید دکترت نامه بده معرفیت کنه ب روانپزشک اونم ویزیتت میکنه ک بفهمه ترس داری از زایمان طبیعی یا نه بعد گواهی میده

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 
این دیگه واقعا مسخره ست نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم  من امریکام حتی اینجا هم لازم باشه سزارین ...

راستش منم باورم‌نمیشه امکان نداره بچه بریچ و طبیعی بیارن هرچقدر طبیهی احباری باشه بازم یه شرایطی کذاشتن برای سزارین

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
باید دکترت نامه بده معرفیت کنه ب روانپزشک اونم ویزیتت میکنه ک بفهمه ترس داری از زایمان طبیعی یا نه ب ...

بعد واقعا بیمارستان قبول میکنه اون گواهی رو ؟؟. اگه اینطور باشه که خیلی خوبه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
راستش منم باورم‌نمیشه امکان نداره بچه بریچ و طبیعی بیارن هرچقدر طبیهی احباری باشه بازم یه شرایطی کذا ...

چه بدونم دکتر گفت گفت به مریض ها گفتن باید یکم درد و بکشید بعد همینجوری نمیشه

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
بعد واقعا بیمارستان قبول میکنه اون گواهی رو ؟؟. اگه اینطور باشه که خیلی خوبه

وقتی بزنه از زایمان طبیعی وحشت داری و توانایی انجامشو نداری آره دیگه.روانپزشک گفته اینو باید قبول کنن

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 
چه بدونم دکتر گفت گفت به مریض ها گفتن باید یکم درد و بکشید بعد همینجوری نمیشه

چی‌ بگم چقدر استرس میدن به مادرای باردار عوض لذت دیدن بچشون همش باید استرس زایمان داشته باشن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
دختر خاله من از درد مرگو جلو چشاش دید ولی سزارین نمیکردن . حتی با امپول فشار هم بچه نمیومد . ولی باز ...

همه کارشون مسخره بازیه تا پنج شش سال پیش همه رو میفرستادن زیر تیغ جراحی حالا ازون ور پشت بوم افتادن 

من اولیمو سزارین شدم وزنش بالا بود دومی رو دو سال بعد میخواستم طبیعی بیارم دکترم گفت من قبول نمیکنم این ریسکو از کجا معلوم خیلی بزرگ نباشه با توجه به سابقه ای که داری خودش هم فقط طبیعی میاورد معرفی کرد به دکتر دیگه سزارین شدم 

نمیشه که بی منطق جلو رفت بچه بریچ رو طبیعی؟ مگه قرون وسطاست!