2777
2789
عنوان

الهی بمیرن😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 39 پست
بابا چرا بعضیاتون دروغ میبافین اخه انقدر این قیمتارو از کجاتون درمیارین؟ من خودم سز اختیاریم بهمنم ...

عزیرم دوست من دوسال پیش فرمانیه زایمان کرد پنح تومن . مطمئنی داری درست میگی؟؟؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم دوست من دوسال پیش فرمانیه زایمان کرد پنح تومن . مطمئنی داری درست میگی؟؟؟

بله زنگ زدم پرسیدم😊هم از خود بیمارستان هم دکترم

دوستت دروغ گفته😁

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 
این دیگه واقعا مسخره ست نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم  من امریکام حتی اینجا هم لازم باشه سزارین ...

بله میکنن ولی باید درد بکشی بمیری بعد از اول نمیبرن سز

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
شایدم تو دروغ میگی😁

چراباید دروغ بگم مرض دارم مگه؟

همین الان خودت زنگ بزن بپرس😒😒

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 
بله زنگ زدم پرسیدم😊هم از خود بیمارستان هم دکترم دوستت دروغ گفته😁

ببین شکم اول زیر ۵تومن اختیاری سز نمیکنن باید زیر میزی بدی به دکتر ۴تومن بیمارستان ۱تا۲تومن زیرمیزی ابلاغیه تمروز اومده اصلا فقط طبعییه مخصوصا نیمه دولتی ها

ببین شکم اول زیر ۵تومن اختیاری سز نمیکنن باید زیر میزی بدی به دکتر ۴تومن بیمارستان ۱تا۲تومن زیرمیزی ...

من دارم میشم دیگه

من گواهی هز روانپزشک دارم

اپیدورال بگیر استارتر

دارم‌ از اعصاب خوردی میمرم میگم بیشتر از ۲تومن ندارم دکتر میخنده میگه طبیعی پس حالا ببینی بهترین دکتر فرحناز معصومی دکتر نمونه ی بیمارستان میلاد هست

چقدر احمق اخه بعضی اوقات طبیعی ریسک داره خب برای مادر و بچه

دختر خاله من از درد مرگو جلو چشاش دید ولی سزارین نمیکردن . حتی با امپول فشار هم بچه نمیومد . ولی باز هم سزارین نمیکردن . البته ایشون شهرستان بودن . بیمارستان خصوصی هم رقته بودن . 

اخرش که دیدن نمیشه بردنش برای سزارین . واقعا خیلی زن رو تو این لحظه ها اذیت میکنن . 😔

⁦♥️⁩⁦♥️⁩