2777
2789
عنوان

استراحت بعد از سركلاژ

4988 بازدید | 17 پست

من فردا ميشه يك هفته كه سركلاژ كردم تو ١٨ هفته طول سرويكسم ٢٥.٥ بود كه انجام دادم فردا ميتونم از استراحت مطلق در بيام و برم بيمارستان ملاقات مادرم به نطرتون؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تا كي

ببین من برا باردوم زایمان زودرس داشتم باراول نفهمیدم تو۲۲هفته دردم گرفت باردوم سرکلاژشدم با طول ۲۵ بعدش تو ۱۹هفته ب ۳۲رسید ولی تو ۲۲هفته دردم گرفت باز بهت نصیحت میکنم اصلا پانشو حتی برا غذاخوردن 

دوبارزایمان زودرس داشتم تو۲۲هفته باوجود سرکلاژواستراحت 😢😢😢😭برای دلم دعاکنین داغونم 😭😭
سرکلاڗ چه جوریه درد داره توبیمارستان با بی حسی؟چقدر طول میکشه؟من هیچی نمیدونم

با بیهوشی... درد کهههه من وقتی اومدم تو بخش یه کم بعدش پهلو درد شدیدی گرفتم... دیگه خوب شدم تا شب که داشتم برمیگشتم خونه تو ماشین دوباره درد شدید پهلو... رسیدم خونه رفتم دستشویی خوب شدم... دیگه از همون موقع تا آخر بارداریم وقتی مثانم پر میشد باید زود میرفتم دستشویی وگرنه پهلوم درد میگرفت

🖤

ببین من برا باردوم زایمان زودرس داشتم باراول نفهمیدم تو۲۲هفته دردم گرفت باردوم سرکلاژشدم با طول ۲۵ ب ...

اصلا بلند نميشم فقط براي دستشويي همين دوبارم رفتم حموم دو دقيقه اي اخه ميخوام بدونم تا كي بلند نشم بهتره يك هفته دوهفته كي؟ دلم براي مادرم لك زده

اصلا بلند نميشم فقط براي دستشويي همين دوبارم رفتم حموم دو دقيقه اي اخه ميخوام بدونم تا كي بلند نشم ب ...

تا زایمان زنگ مادرت بزن یا اون‌تونست بگو بیاد پیشت بزار بچتو سالم بغل کنی همه این روزا یادت میره خدایی نکرده کاری نکن ک مثل من شب و روز گریه کنی😔😔😔

دوبارزایمان زودرس داشتم تو۲۲هفته باوجود سرکلاژواستراحت 😢😢😢😭برای دلم دعاکنین داغونم 😭😭

خواهر من حدود ۱ ماهه سرکلاژ کرده چون طول سرویکس ۳ شده بود و تا ۳۵ هفته باید به استراحت مطلقش ادامه بدهد و دکترش گفته لگن بگذاره ولی خوب گوش نمیکنه و دستشویی فقط میره و بقیش را خوابیده و حتی ماما میاد خونه تا دکتر نره ، چون دکترش اجازه نداده حتی مطب هم بره . گفته فقط استراحت کنه.