نیکاراد مدیر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 509 عنوان یکسالگی کودک | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 29 پست سلام خانوما و مامانای مهربون دوستانی ک بچه هاشون تااازه یک ساله شدن میشه از طرز شیر خوردن ابنکه کمتر شده شیر خوردنشون نسبت ب قبل؟ و شب خابیدن های بچه تون ؟ چند ساعت میخابن شبا و باز برای شیر بیدار میشن؟ و اینکه هنوزم دنبالتون گریه میکنن؟؟ من ک پسرم تا پا میشم گرررریه میکنه فقط 1397/09/26 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکاراد مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 509 عزیزم بچه من مثلا اگه ساعت ۱۰ شب بخوابه ساعت ۲ بیدار میشه واسه شیر باز دوباره ساعت پنج هم بیدار میشه ... پس همه بچه ها با شیر مادر کمتر میخابن من فک میکردم پسر من فقط زود بیدار میشه با شیر من برا همین من بهش شیر خشک میدم شبا راحت تاااا صبح میخابه اگه مشکلی نداشته باشه خدایی نکرده ... چقدر بچه داری سخته
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61271 بچه ها میشه شما وزن وقد مخصوصا دورسر بچه تونو بگید ک یسالشونه؟ بعد اینکه شمام سرلاک میدید؟ انشالله رفتم واسه واکسن میگمو سرلاک هم بهش نمیدم گلم **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نیکاراد مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 509 دخترمنم اینجوری بود. اینو درست کن بده بهش. یه فنجون عرق نعنا با نصف قاشق بارهنگ میزاری تو دمای خیل ... پدی زان؟؟؟
پانیذ۹۶ عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 2470 دورسر بچم خیلی خوب رشد نمیکنه واسه همین پرسددمو نگرانم حتما بهم خبر بده چنده
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61271 پس همه بچه ها با شیر مادر کمتر میخابن من فک میکردم پسر من فقط زود بیدار میشه با شیر من برا هم ... اره گلم خب شیرخشک سنگینتره و بیشتر سیر میشن شیرمادر بسکه زود به زود گشنه میشن اره بچه داری خیییلی سخت و در عین حال شیرینه 🤩🤩🤗🤗 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نیکاراد مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 509 عزیزم شربت ضد سرفه ایوورا بده عااالیه گیاهی هم هست عالی و بدون عارضه هست عه واااقعا شما از این شربت نتیجه دیدید؟؟
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61271 دورسر بچم خیلی خوب رشد نمیکنه واسه همین پرسددمو نگرانم حتما بهم خبر بده چنده عزیییزممگه دور سرش موقع تولد و الان چنده؟پست منو ذخیره کن انشالله چهارشنبه پیام بده تا بهت بگمالبته بنظر من بهداشت دقیق اندازه گیری نمیکنن و دکترها خیلی بهتر اندازه میگیرن **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61271 عه واااقعا شما از این شربت نتیجه دیدید؟؟ آره گلمخیییلی خوبهحتی واسه نوزادان هم تجویز میشه یه بار با دو بار بهش بدی سرفه هاش بند میاد اما تا سه چهار روز بده تا کامل خوب بشه **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
پانیذ۹۶ عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 2470 عزیییزم مگه دور سرش موقع تولد و الان چنده؟ پست منو ذخیره کن انشالله چهارشنبه پیام بده تا بهت بگم ... دورسرش موقع تولد۳۵بوده ولی الان دوهفته پیش ک سرماخورده بود دکتر بردم ۴۴ ونیم بود
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61271 دورسرش موقع تولد۳۵بوده ولی الان دوهفته پیش ک سرماخورده بود دکتر بردم ۴۴ ونیم بود دو هفته پیش دقیقا چندوقتش بود؟بگو تا بپرسم بهت بگم البته بگو که از نظر تکامل هم خوبه؟تاخیر نداشته؟ **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
پانیذ۹۶ عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 2470 دو هفته پیش دقیقا چندوقتش بود؟ بگو تا بپرسم بهت بگم البته بگو که از نظر تکامل هم خوبه؟تاخیر ... تکاملش خوبه ۵دی یسالش تموم میشه دوهفته پیش ک دکتر گرفت ۴۴ونیم بود
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61271 تکاملش خوبه ۵دی یسالش تموم میشه دوهفته پیش ک دکتر گرفت ۴۴ونیم بود خداروشکر گلمانگار یازده ماه و سه هفته بوده درسته؟ **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نیکاراد مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 509 آره گلم خیییلی خوبه حتی واسه نوزادان هم تجویز میشه یه بار با دو بار بهش بدی سرفه هاش بند می ... چشم گلم ممنون
پانیذ۹۶ عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 2470 خداروشکر گلم انگار یازده ماه و سه هفته بوده درسته؟ اره عزیزم