2777
2789
عنوان

یکسالگی کودک

185 بازدید | 29 پست

سلام خانوما و مامانای مهربون 

دوستانی ک بچه هاشون تااازه یک ساله شدن میشه از طرز شیر خوردن ابنکه کمتر شده شیر خوردنشون نسبت ب قبل؟  و شب خابیدن های بچه تون ؟ چند ساعت میخابن شبا و باز برای شیر بیدار میشن؟ و اینکه هنوزم دنبالتون گریه میکنن؟؟ من ک پسرم تا پا میشم گرررریه میکنه فقط 

پسر من انشالله پسفردا یکسالش میشه 🤩🤩

کمتر شیر میخوره

خیییلی دنبالم گریه میکنه 

شبها چندساعت میخوابه بعد بیدار میشه شیر میخوره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دخترمنم یسالشه . اره شیرکمترمیخوره الانم ک داره دندوناش درمیاد اذیته. من بهش هم غذامیدم البته میزارم جلوش خودش میخوره خیلیم میریزه ولی بهترمیخوره سرلاکم میدم

گریه الانشون بخاطراینکه ک میترسن ازتنهایی. جداشدن معذرت میخوام ولی من یه دسشویی نمیتونم برم اینقد ک گریه میکنه وجیغ میکشه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیرخوردنش چون غذامیخورن خب کمترمیشه بعضی صبایباروقتیم شام نخوره دوسه باری بلندمیشه،همشون همینن منم دنبالم گریه میکنه،شباباخودمون یازده دوازده میخابه صبحم دوتامون ده بیدارمیشیم گاهیم هفت صبح با باباش پامیشه😅

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

پسر من شیرش وخوب می خوره از ساعت ۱۲ شب می خوابه تا ۱۲ ظهر روز هم دوساعت از ساعت ۳ تا ۵ می خوابه شبا هم برا شیر سه بار بلن میشه بعضی وقتا دلش درد می کنه که شب بلند میشه زیاد سرما می خوره چون تا صبح بدون پتو می خوابه وهمیشه باید مراقبش باشم هر وقت بیدار باید پشت سرش برم تا کاری دست خودش نده کلا خیلی خسته ام از بچه داری 

پسر من انشالله پسفردا یکسالش میشه 🤩🤩 کمتر شیر میخوره خیییلی دنبالم گریه میکنه  شبها چندساع ...

میبخشید بعد چند ساعت ک پا میشه شیر میخوره نصف شب تا صبح ک میخابه هر چند ساعت پا میشه برای شیر من پسرم کلا تا 10 صب میخابه خب ی بار ک مثلا 12 شب میخابه تا 4 یا 5 صب وقتی شیر میخوره نهایتا دو ساعت ب دو ساعت ببدار میشه بچه های شمام این مدلی هستن؟؟

دخترمنم یسالشه . اره شیرکمترمیخوره الانم ک داره دندوناش درمیاد اذیته. من بهش هم غذامیدم البته میزارم ...

وای خدای من دقیقا مثل پسر من من انقدر نگه میدارم خودمو ک بخابه یا سرش خیلی گرم بشه تا ی دیقه برم و بیام 

پسر من با شیر من شبا خوب نمیخابه نهایتا 4 ساعت اینا میخابه من شبا وقت خاب بهش شیر خشک میدم 

ببخشید بچه شمام با اسباب بازیهاش زیاد بازی نمیکنه دوس داره شما باهاش بازی کنید؟

پسر من شیرش وخوب می خوره از ساعت ۱۲ شب می خوابه تا ۱۲ ظهر روز هم دوساعت از ساعت ۳ تا ۵ می خوابه شبا ...

زیاد سرما میخوره رو خوب اومدی پس هم دردیم پسر من دقیقا ماه پیش سرما خورده بود دوباره الان ی هفته س سرما داره خیلی سرفه میکنه تو خواب چیزی سراغ ندارید برای درمان سرفه ش بدم بهش؟

وای خدای من دقیقا مثل پسر من من انقدر نگه میدارم خودمو ک بخابه یا سرش خیلی گرم بشه تا ی دیقه برم و ب ...

اره چون اسباب بازیهاش براش تکرار شدن من خودم باهاش بازی میکنم . وقتیای ک براش بیشتر وقت میزارم مثلا یه رب باهاش بازی میکنم میخندونمش اون روز خیلیییی ارومتره بیشتر بغلش میکنم بوسش میکنم انگار از نظر روانی ارومتره دیگه م خیلیی کارم نداره

میبخشید بعد چند ساعت ک پا میشه شیر میخوره نصف شب تا صبح ک میخابه هر چند ساعت پا میشه برای شیر من پسر ...

عزیزم بچه من مثلا اگه ساعت ۱۰ شب بخوابه ساعت ۲ بیدار میشه واسه شیر باز دوباره ساعت پنج هم بیدار میشه واسه شیر

زیاد سرما میخوره رو خوب اومدی پس هم دردیم پسر من دقیقا ماه پیش سرما خورده بود دوباره الان ی هفته س س ...

دخترمنم اینجوری بود.

اینو درست کن بده بهش.

یه فنجون عرق نعنا با نصف قاشق بارهنگ میزاری تو دمای خیلییی ملایم گاز تا اروم اروم بجوشه وقتی ک نصف شد خنکش کن بده بخوره مثلا چندتا قاشق زیادم بهش نده عفونتارو زود خوب میکنه گلوشم نرم میشه شربت پدیزانم برای سرماخوردگی کودکانه اونم هر ۸ساعت بهش بده 

زیاد سرما میخوره رو خوب اومدی پس هم دردیم پسر من دقیقا ماه پیش سرما خورده بود دوباره الان ی هفته س س ...

عزیزم شربت ضد سرفه ایوورا بده عااالیه گیاهی هم هست عالی و بدون عارضه هست