2777
2789
عنوان

مهمون عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متم داریم از این فامیلا

ی بار تو رودر بایستی 70 تومن ازش خرید کردم الکی

همه رو 4 برابر حساب کرد

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
نه هیچی چیزی هم نیورد تازه گفت به خاله هانم بگو لوازم ارایش میخوان

من انقدر اینحور تو فامیل سرم‌کلاه رفته.

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

کایلی حداقل 300 قیمتشه

این فیکها رو استفاده نکن

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

به نظرم بهشون بگین دیگه آخه گرونفروشی تا این حد. یه مهمونی اومد کلاهبرداری هم قشنگ کرد و رفت

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بهش بگو اگه نگی در گناه حرام خوریش شریک‌میشی باید از حقت دفاع کنی حالا اگه میداد ۵تومن‌گرونتر میگفتم یه چیزی...

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

اره فقط دلم میخواد باز بهم زنگ بزنه بگه میخوام بیام خونت میگم نیستم

بعد که رفت شبش بهم پیام داد خیلی خوش گذشت باید بیشتر بیام پیشت

اخه من خودم دستم تنگه شوهرم خیلی کم بهم پول میده خیلی سوختم بخدا

نه هیچی چیزی هم نیورد تازه گفت به خاله هانم بگو لوازم ارایش میخوان

ینی  دست  خالی  اومد   , شایدم  وضعشون  بده  شما  به بزرگی خودت  ببخشش  که  اینقدم مهمانوازی