2777
2789
عنوان

مهمون عجیب من

1468 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها،سه شنبه هفته پیش دخترعمم زنگ زد که فزدا خونه ای من میام خونتون(مجرده و اینکه نه خودش نه مامانش اینا نه عروسیم اومدن نه موقع زایمانم)منم گفتم بذار بیاد گفتم ازه خونم،یعنی 4سال بود از وقتی من نامزد کرده بودم همو ندیده بودیم اها راستی نامزدی و عقدمم نیمده بودن

منم واسه ناهار فسنجون و مرغ پختم با اسنک و سالاد ماکارانی،دسر هم ژله بستنی

خانوم اومد وکلی احترام واسش گذاشتم بعد گفت لوازم ارایش میفروشم نمسخوای منم تو رودربایستی گفتم ببینیم 2تا رژ لب مایع برداشتم واسم55تومن حساب کزد😑😑

اخرم منت گذاشت قیمت خرید زدم امروز که بیرون بودم قیمت کزدم رژ ها دونه ای 9تومن بودمارک کایلی

خیلی ناراحت شدم واقعا از خودم بدم اومد انقدر احمقم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عیب نداره دیگ غصه نخورفدای سرت بگوخدایا اشکال نداره برای رضای تو شایدواقعااحتیاج داشته به اون پول 

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!

همین

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

فقط برای فروش اومده بود؟😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض