2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتکش بزن

درست میشه

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
رو چه حساب میگین سختگیره

کارایی ک میخوام بکنم اول میگه ک باید با من هماهنگ کنی بعد کاراتو انجام بدی. یا وقتی بسته اینترنتی میزنم هر روز میاد نگاه میکنه و تذکره میده ک زیاد مصرف نکنم بعدم ک بهش میگم منو ناراحت میکنی ک میگ ک تو باید با اخلاقام بسازی

بخاطر پولش یعنی؟

ن اصن بخاطر پول نیست اتفاقا خیلی ولخرجه و برام کم نزاشته تاحالا ولی اصلا درکش نمیکنم ک چرا اینکارارو میکنه.. منم هی میخوام باهاش کنار بیام میبینم بدتر میکنه. تازه ۳ ماه عقد کردیم مشاوره هم رفتیم ولی خوب نشد

حساس شده از اول اینحور بوده ؟

اره از اول اینجوری بود. میگ من دور بریام میبینم میترسم زندگیم مثل بقیه بشه ولی خب من ناراحت میشم منو با دیگران مقایسه میکنه.اگ با یکی از دوستام حرف بزنم اگ پیاماشو پاک کنم ناراحت میشه میگ باید میزاشتی منم بخونم خیلی اذیت میشم 

ن اصن بخاطر پول نیست اتفاقا خیلی ولخرجه و برام کم نزاشته تاحالا ولی اصلا درکش نمیکنم ک چرا اینکارارو ...

عزیزم اون میخواد طبق خواسته خودش بار بیارتت بعضی مردها این طورین فکر میکنن زنشون بچه است و اینا وظیفه تربیتش رو برعهده دارن دیر یا زود رفتارش کلافت میکنه آنقدر که فکر میکنی توی زندانشی

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی.