2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغنش تاثیر گذارع گلم

من همشون رو با هم استفاده کردم واقعا نتیجه بخش بود. انشاالله که شما هم مشکلتون حل میشه

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
عزیزم میشه ازاین باشه ک یهو وزن کم کردم اخه من یهویی20کیلو وزن کم کردم

اره عزیزم کارت اشتباه بوده نباید یهو کم میکردی قبلا که وزنت بیشتر بوده سلولایریشه ی موهات بزرگتر بودن و نیاز بیشتری داشتن ولی یهو تو کم کردی و نیازشون برطرف نمیشه این وسط ریشه ی مو چون نیازش رفع نمیشه از گرسنگی میمیره و مو میریزه و اینبار بنا به وزنت یه سلول دیگه درس میشه، سعی کن تخم مرغ و مواد پروتینی و لبنیات و آجیل زیاد بخوری البته هر وعده سعی کن اینا توش باشه که با خوردن یه وعده ی سنگین دوباره چاق نشی، مولتی ویتامین مینرالم فراموشت نشه

خواهش میکنم.حتما آزمایش خون کامل انجام بده و آزمایش هورمون و سونوگرافی تخمدان 

سونو گرافی رفتم عزیزم هیچ مشکلی نداشتم...ازمایشم دادم کم خون بودم تاثیر داره؟

خدایا شکرت
اره عزیزم کارت اشتباه بوده نباید یهو کم میکردی قبلا که وزنت بیشتر بوده سلولایریشه ی موهات بزرگتر بود ...

ممنونم عزیزم .من با رژیم لاغر نکردم ک پدرم ک فوت کرد اسیب روحی دیدم و وزن کم کردم عجیب

خدایا شکرت
سونو گرافی رفتم عزیزم هیچ مشکلی نداشتم...ازمایشم دادم کم خون بودم تاثیر داره؟

بله تاثیر داره.

به نظرم مکمل بخوری خوب میشی و قرص آهن

پریودات منظمه؟

کلا موهات کم پشت شده یا فقط جلوی سرت؟

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
اره عزیزم منظمه...قرص اهن خارجی یاایرانی؟

دکتر به من آهن ایرانی داد

مکمل هیرویت حتما بگیر ضرر نداره.میتونی از داروخونه بپرسی

واسه مو خیلی خوبه.تمام ویتامین هایی ک مو لازم داره رو تامین میکنه.قیمتش قبلا ۵۷ تومن بود الان رو نمیدونم.

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
ممنونم عزیزم .من با رژیم لاغر نکردم ک پدرم ک فوت کرد اسیب روحی دیدم و وزن کم کردم عجیب

تسلیت میگم‌ گلم.خیلی سخته دیر یا زود این اتفاقا برا همه میوفته. سعی کن سرگرم شی که زیاد دلتنگی نکنی

تو حبه سیر رنده کن بریز تو شامپو تخم مرغی بزار بیست روز بمونه بعد از بیست روز استفاده کن. البته من آقا هستم. واسه ریزش مو دکتر سه بار رفتم هیچ کدوم تاثیر نداشت تا این دکتر آخری اینو بهم گفت الان بغل موهام ک ریخته بود دارن جون میگیرن و در میان کلا دیگه ریزش مو ندارم

سالی سرشار از آرامش برای همه انشالله