2777
2789
خودت استفاده کردی عزیزم

نه من مشکل ریزش ندارم ولی خیلی از خانم ها ازمون روغن کرچک گرفتن و بعدش گفتن خیلی خوب بود یا دوباره گرفتن

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

سلام عزیزم میتونه ارثی باشه میتونه سیکل خود موهات باشه و بعد مدتی برطرف شه یا سطح مینرال بدنت احتمال ...

عزیزم میشه ازاین باشه ک یهو وزن کم کردم اخه من یهویی20کیلو وزن کم کردم

خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورتون نشه. ولی تو سرم کلا خالی شده بود دو هفته هست که کرکای جدید بین موهام در اومده. خودم که ...

خداروشکر ک عزیزم خوب شدی برای منم دعا کن خوب بشم گلم

خدایا شکرت

من همه جور آزمایشی رو دادم هیچ مشکلی نداشتم. دکتر میگفت ارثیه هیچ درمانی نداره. حتی طب سنتی هم گفت درمانی نداره اما طب اسلامی جواب داد. راستی روغن بنفشه پایه زیتون هم هر شب به موهام میزنم

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

من دارو گیاهی خیلی مصرف کردم بی فایده بود.

رفتم دکتر، آزمایش دادم هورمون هام منظم نبود.داروی اسپیرونولاکتون داد ک دارم مصرف میکنم و ۶ دوره قرص یاسمین داد(گرچه پریودام منظم بود ولی واسه تنظیم هورمونها و جلوگیری از ریزش فوق العاده بود)الان هورمونام منظم شده.

دوره مزوتراپی رشد، رفتم ک عالی بود و موهام کاملا دراومد.

شامپو اکوفان داد ک عالی بود ولی بعدش گفت میتونی عوضش کنی چون گرون بود.الان شامپو بچه جانسون میزنم.

محلول زاندروکس بهم داد ک فوق العاده است و باعث شد موهام دوباره دربیاد.اول هر روز و بعد از ۶ماه یه روز در میون.

داروش قوی تر از ماینوکسیدیل هست و ترکیبات اونو داره ولی عیبش اینه که باید تقریبا همیشه مصرف کنی.

مکمل واسه مو هم میخورم روزی یک عدد.قرص هیرویت.

کلا مکمل رو همه خانما باید بخورند ولی این مخصوص مو هست.من با این درمانها واقعا نتیجه گرفتم.جلو سرم کاملا خالی شده بود الان پر شده دوباره😉

ولی گلم بازم برو دکتر و آزمایش دقیق بده. همش جلو آینه نرو خودتو نگاه نکن ک استرس تاثیر بدی داره...موفق باشی...

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
خداروشکر ک عزیزم خوب شدی برای منم دعا کن خوب بشم گلم

ممنون. شما هم این روش رو امتحان کن مطمئن باش جواب میگیری.

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
من همه جور آزمایشی رو دادم هیچ مشکلی نداشتم. دکتر میگفت ارثیه هیچ درمانی نداره. حتی طب سنتی هم گفت د ...

شاید از شامپویی ک استفاده میکنی به موهات سازگاری نداره شامپو رو عوض کن مدل ایرانی بزن پرژک یا مدل خارجی اصلش بزن

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
من دارو گیاهی خیلی مصرف کردم بی فایده بود. رفتم دکتر، آزمایش دادم هورمون هام منظم نبود.داروی اسپیرو ...

مرسی عزیزدلم واقعا راهنمایی جامعی کردی ممنونم

خدایا شکرت
روغن بنفشه چقدر بزنم؟؟؟

شبا یه چند تا قطره بزن سر ناخونت بمال کف سرت. رو بعدم حتما سرت رو بشور چون چربی مو باعث ریزش مو میشه