ماینوکسیدیل اثر موقت داره قطع کنی ریزش بیشتر از قبل میشه
برای ریزش مو چکاپ به درد نمیخوره، آزمایش روی، ب 12، آهن، هورمونهای مردانه، استروژن، هورمونای کبد، سلنیوم، دی 3، مهمه
پیج haircare_sogand رو تو اینستا بخون خیلی به درمان موهات کمک میکنه.
من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""
تو همه ی شهرا شاگرداشون هستن. به من گفت که لبنیات و ترشی و سردی نخورم. یه شامپو گیاهی بهم داد یه داروی تقویت مو یه شربت اخلاط ثلاثه. صبح ۷دونه زیتون شبا هفت تا انجیر و ۷ بادوم
فقط حیدر امیرالمومنیناست لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
سلام عزیزم میتونه ارثی باشه میتونه سیکل خود موهات باشه و بعد مدتی برطرف شه یا سطح مینرال بدنت احتمالا خیلی پایین اومده یا اضطراب چیزیو داری یا یهو شدید وزن کم کردی یا... سعی کن هر روز مولتی ویتامین مینرال بخوری که ممکنه یبوست بگیری که لازم شه روغن زیتونم بخوری و بادوم زیاد بخور چیزی که باعث استرست میشه سعی کن برطرف کنی...