2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماینوکسیدیل اثر موقت داره قطع کنی ریزش بیشتر از قبل میشه 

برای ریزش مو چکاپ به درد نمیخوره، آزمایش روی، ب 12، آهن، هورمونهای مردانه، استروژن، هورمونای کبد، سلنیوم، دی 3، مهمه

پیج haircare_sogand رو تو اینستا بخون خیلی به درمان موهات کمک میکنه.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
ماینوکسیدیل اثر موقت داره قطع کنی ریزش بیشتر از قبل میشه  برای ریزش مو چکاپ به درد نمیخوره، آز ...

ممنونم گلم از راهنماییت حتما بهش الان سر میزنم

خدایا شکرت
یک ماه پیش رفتم پیش شاگردای ایت الله تبریزیان واقعا برام معجزه شد

چی استفاده کردین؟ من بچه شیرمیدم یکساله ریزش دارم محلول به موهام میزنم زینک میخورم بیفایدهست

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
کجا هستش عزیزم برات چی تجویز کردن

تو همه ی شهرا شاگرداشون هستن. به من گفت که لبنیات و ترشی و سردی نخورم. یه شامپو گیاهی بهم داد یه داروی تقویت مو یه شربت اخلاط ثلاثه. صبح ۷دونه زیتون شبا هفت تا انجیر و ۷ بادوم

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
خب چی دادن بهت گلم

قرص اکوفان همه جور شامپویی رو استفاده کردم. قرص فیناستراید محلول ماینوکسیدیل همه چی استفاده کردم دریغ از یه ذره فایده. فقط تا وقتی استفاده میکردم

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

سلام عزیزم میتونه ارثی باشه میتونه سیکل خود موهات باشه و بعد مدتی برطرف شه یا سطح مینرال بدنت احتمالا خیلی پایین اومده یا اضطراب چیزیو داری یا یهو شدید وزن کم کردی یا... سعی کن هر روز مولتی ویتامین مینرال بخوری که ممکنه یبوست بگیری که لازم شه روغن زیتونم بخوری و بادوم زیاد بخور چیزی که باعث استرست میشه سعی کن برطرف کنی...

خوب شدی عزیزم

شاید باورتون نشه. ولی تو سرم کلا خالی شده بود دو هفته هست که کرکای جدید بین موهام در اومده. خودم که باورم نمیشد چون کلا ناامید بودم