2777
2789

هیرویت، اکوفن و... تاثیری تو حفظ مو به اون صورت نداره، من چند ماه منظم استفاده کردم تا میخوری خوبه ریزش کم میشه اما قطع کنی مجدد ریزش بیشتری ایجاد میشه. 

ریزش مو نیاز به درمان داره نه تسکین موقت 

تنها راه قطعی چکاپ کامل ویتامین ها و سونو برای اطمینان از سلامت تخمدان، روده و کبد 

و اصلاح مزاج بدن و تغذیه هست. سبک زندگی و خواب هم خیلی مهمه. در کنارش ماسکای گیاهی برای رشد مجدد موها.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارو گیاهی خیلی مصرف کردم بی فایده بود. رفتم دکتر، آزمایش دادم هورمون هام منظم نبود.داروی اسپیرو ...

عزیز الان اوضاع موهاتون چطوره؟دیگه ریزش نداره؟ هورموناتون دیگه بهم نریخت؟ واقعا مزوتراپی تاثیر داشت؟ توروخدا خواهش میکنم اگه پیام منو دیدی جواب بده خیلی حالم بده😭

دیگه مینوکسیدیل که خوب یا بد نداره.همه دکترا مینویسن دیگه شنیدم دکتر خوبیه.اما همشون بلدن همینو بنو ...

سلام عزیزم،دوره ی شما تموم شد؟دیگه ریزش ندارید؟ موهاتون برگشت؟ توروخدا پیاممو دیدی جواب بده

سلام عزیزم،دوره ی شما تموم شد؟دیگه ریزش ندارید؟ موهاتون برگشت؟ توروخدا پیاممو دیدی جواب بده

گف باید تا بیمهایت دارو بزنی.بعداز ۸جلسه

هفته ای دوبار

من یکسال استفاده کردم.موهام پر شد.اما خرمن مو میخواستم

اونم دارو رو دوبرابر کرد.صورتمم مو دراورد.موهای ضخیم

دیگه نمیتونستم بند بندازم.دارو رو قط کردم کامل

موهام ریزش کرد.بعدش مزوتراپی انجام دادم.خوب بود.دیگه پول نداشتم ادامه بدم.

گف باید تا بیمهایت دارو بزنی.بعداز ۸جلسه هفته ای دوبار من یکسال استفاده کردم.موهام پر شد.اما خرمن ...

مرسی که جواب دادین🙏

من مشکل هورمونی دارم بنظر شما مزوتراپی برای من جواب میده؟ محلول و اینا نزنم فقط مزو

دو سوم موهای من ریخته😭

درمان داره بابا نگران نباش

موهام دو سومش ریخته،یه مدت قطع شده بودا باز از بهار شروع شده الانم شدیدتر شده، بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم امید اخرم همین مزوتراپیه هرچند هزینه خیلی سنگینه برام

چهارشنبه هم وقت دکتر زنان دارم