2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همشون رو با هم استفاده کردم واقعا نتیجه بخش بود. انشاالله که شما هم مشکلتون حل میشه

من الان روغن بنفشه داشتم خونه رفتم زدم اما زیاد زدم عیبی نداره...؟؟؟ساعتای2هم برم حموم خوبه

خدایا شکرت
من الان روغن بنفشه داشتم خونه رفتم زدم اما زیاد زدم عیبی نداره...؟؟؟ساعتای2هم برم حموم خوبه

حتما بنفشه پایه زیتون باشه. سعی کن هر شب بزنی

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
ن گلم در نیاوردم

خب پس مطمعنم که هورمونات و تخمدانت مشکلی نداره.

فقط مکمل هیرویت بخور همراه غذا(مینرال ک دوستان میگند شنیدم ک خوبه ولی یبوست میاره) قرص اهنم بخور شبها بخور

یه روز درمیون موهاتو بشور با شامپو بچه جانسون ک چرب نشه.

صبر داشته باشی دوباره درمیاد.باید حدود ۳-۴ماه صبر کنی تا تاثیرش رو بزاره.چون ب خاطر کم شدن ناگهانی وزنت و کم شدن آهن خونت بوده.نگران نباش😊

من خودم بعد از ۴ماه نتیجه شو دیدم.

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
همین شامپو تخم مرغی های ساده؟؟

فرق نمیکنه چ مارکی باشه فقط تخم مرغی باشه من ازش پرسیدم همینو گفتم ولی من همون تخم مرغی قدیمی هارو گرفتم میگفت اونا بهترن چون افزودنی نداره

سالی سرشار از آرامش برای همه انشالله
خب پس مطمعنم که هورمونات و تخمدانت مشکلی نداره. فقط مکمل هیرویت بخور همراه غذا(مینرال ک دوستان میگن ...

ممنونم گلم از راهنماییت پس میرم میخرم اینایی ک گفتی رو استفاده میکنم...

خدایا شکرت

شامپو تخم مرغی بی فایده است تازه بدترم میکنه.موهای منو ک خیلی وحشتناک خشک کرد و  ریخت.این کارام همش بیخدیه.من از دکترم پرسیدم.گفتم مو باید از درون درست بشه نه از ظاهر.ریشه مو باید تقویت بشه نه ساقه ک قسمت مرده مو هست.اینا ک میگند قرص ال دی رو بریزی تو شامپو و بزاری بمونه رو موهات و .... همش چرته

دلیل علمی نداره

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

بعدا بهم گفت هرچند روز یک بار موهات رو با مایع دستشویی بشور که پوست سرتو تمیز کنه رادیکال های موت آزاد بشن

سالی سرشار از آرامش برای همه انشالله