2777
2789
عنوان

استرس

75 بازدید | 13 پست

من هميشه انگار تو بدنم سرشار از استرسه هميشه حس ميكنم يه چيزي تو گلومه احساس ميكنم يكم علايم افسردگي دارم و وسواس فكري از مرگ ميترسم همش امر عزيزانمم روانشناس خوب هم سراغ ندارم نميدونم چيكار كنم

باید بری مشاوره گل من

اضطراب داری که باید درمان شه.

اصفهان هستی دکتر خودمو معرفی کنم

من واقعا نتیجه گرفتم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه متاسفانه اصفهان نيستم خوزستانم شما دارو هم مصرف كرديد

بله

ولی زیرنظر پزشک

الانم دوره درمانم تموم شده و خداروشکر دیگه اون استرسا رو ندارم.

من داداشم میرفت بیرون دیرم نمیکردا اما همش تو ذهنم تا"دورازجونش"بیمارستان رفتن واسه داداشمم میرفتم!

یا همش فکرمیکردم خونه تنها باشم سکته میکنم هیچکس نیست کمکم کنه میمیرم

وسواس فکری و عملی گرفته بودم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
ولا اونايي كه تو شهرمونن تعريف چنداني نميدن مگر اينكه غير حضوري پيدا كنم 

تراپی هر روز نیس که. مثلا 15 روز یه بار. ماشین بگیر چند ساعته برو شهر دیگه برگرد. 

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
اره منم فكرم اينجوري شده هيچ اميدي انگار به اينده ندارمر

حتما برو مشاوره ممکنه دارو اصلا نیاز نداشتخ باشی

هرچی بیشتر توی این حالت بمونی بهتر شدنت بیشتر زمان میبره عزیزم.

کاس میتونستی بیای اصفهان

دوست من از مسجد سلیمان پامیشه میاد اصفهان واسه مشاوره!!

امیدوارم یه مشاور خوب پیداکنی🌻

اسم مشاورتون رو ميفرستتيد لطفا و شمارشو 

آقای دکتر بهراد

03136277047

یه مرکز مشاوره است

بگو آقای دکتر بهرادو میخوای😊

مرسي از لطفت دوست عزيز 

فدات شم

امیدوارم زودتر خوب خوب شی🌻